Widok
ja polecam dr tomasza skweresa- ginekolog endokrynolog, co prawda teraz przyjmuje tylko w gdyni a na wizyte dlugo sie czeka, ale naprawde warto. ja rowniez mialam podejrzenie pco, hiperprolaktynemie, mam hashimoto i inne problemy zdrowotne; on jako jedyny nie odebral mi nadziei i powiedzial ze uda mi sie zajsc w ciaze- efekt widoczny w suwaczku...:)
Asiiek moze zeczywiscie jeszcze za wczesnie
Tasia ja ci nikogo nie polece ale takich lekarzy zostawiam bez komentarza, czy oni sobie nie zdaja sprawy ze takim idiotycznym stwierdzeniem ktore dla nich absolutnie nic nie znaczy moga zniszczyc czlowieka i zabrac mu nadzieje a tak na prawde to wlasnie pozytywne myslenie i nadzieja to jest to co pozwala zajsc w ciaze i walczyc o nia.
wszystkie choroby ktore wymienilas sie leczy i da sie kontrolowac pewnie bedziesz musiala o siebie bardzo uwazac ale dasz rade.
Tasia ja ci nikogo nie polece ale takich lekarzy zostawiam bez komentarza, czy oni sobie nie zdaja sprawy ze takim idiotycznym stwierdzeniem ktore dla nich absolutnie nic nie znaczy moga zniszczyc czlowieka i zabrac mu nadzieje a tak na prawde to wlasnie pozytywne myslenie i nadzieja to jest to co pozwala zajsc w ciaze i walczyc o nia.
wszystkie choroby ktore wymienilas sie leczy i da sie kontrolowac pewnie bedziesz musiala o siebie bardzo uwazac ale dasz rade.
Witaj Tasiu...i nie zalamuj sie;)
Zmien lekarza!
A do kogo chodzilas?
Bedzie dobrze, zobaczysz;)
Moja kolezanka z PCO ma 2 dzieci...tak wiec to nei wyrok;)
Zmien lekarza!
A do kogo chodzilas?
Bedzie dobrze, zobaczysz;)
Moja kolezanka z PCO ma 2 dzieci...tak wiec to nei wyrok;)
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

Tasia ja też usłyszałam "wyrok" jakieś 2 lata temu od pewnej pani doktor, a nie było aż tak źle, a potem jeszcze zmieniłam lekarza dla pewności i teraz jestem b. zadowolona. Co prawda dalej w ciąży nie jestem, ale przynajmniej wiem konkretnie co i jak u nas jest, powodzenia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Dziewczynki dołączam do Was. Po dzisiejszej wizycie u gina trochę się podłamałam... Mam tyle schorzeń, że gin powiedziała: "nie wyobrażam sobie tej Pani ciąży". Mam cukrzycę II typu, nadciśnienie i niedoczynność tarczycy-wszystko leczone od jakiegoś już czasu. Ona jeszcze teraz podejrzewa PCO :/ Generalnie czuję się jak jakiś wybrakowany towar :/
moja miala byc za 3-4 dni a chyba bedzie dzisiaj..od wczoraj mnie pobolewa podbrzusze na @
Ktora testuje ???
Ktora testuje ???
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl