Widok
to wlasiwie internet i google wszystko zmienilo. Aniu a badalas tarczyce, wiem ze jestem nudna ale czesto przycyzna wysokiej prolaktyny jest niedoczynnosc tarczycy i uregulowanie tarczycy zbija prolaktyne, do tego to jeden z powodow poronien. jak nie robilas to zrob TSH i FT4, jakikolwiek dzien cyklu i chyba mozna jesc ale szczerze to nie pamietam
to dziś wg temp i testu był 8 dzień po owu.. więc przegapiłam. Kurcze 1,5 roku starań a ja nadal nie wiem kiedy robić badania.. choć co ja się dziwie, moja była gin nic mi nie zlecała i nie mówiła.. dla niej nawet widocznie obumarła w 6tyg ciąża była ok i trzymała mnie w takim stanie do12 tyg.. Więcej się od Was uczę niz od lekarza.. i dzięki Wam też wiem o co gina teraz pytać..:) jeszcze tydzień i zobaczymy co wynikło z obniżania prl.. mam nadzieje, że intensywność tego tyg mi nie zaszkodzi:) a propos jedzie któraś na metallice do Wawki? :)
Ania - to o niczym nie swiadczy, niektore dziewczyny maja niska temp w ciazy tzn ponizej 37. jedyne co swiadczy to spadek i to ostry dopoki nie spadnie - jest nadzieja a ty jeszcze masz 8 dni. 36.7 na polowe fazy lutealnej to bardzo dobra temp. szczyt progesteronu jest jakies 6-8 dni po owulacji (wtedy sie testuje progesteron). jezeli chcesz zobaczyc czy byla owulacja zrob progesteron 7dmego dnia po owulacji (jezeli 28 dniowe cykle to 21 dzien a jak nie to sibie oblicz) progestron powyzej chyba 3pg/ml swiadczy o przebytej owulacji
no a ja myslalam,ze dzis to bedzie juz nowy wątek;)
http://forum.trojmiasto.pl/Englein-zamezna-od-1-sierpnia-2009-t120490,1,11.html?hl=englein#hl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl

wizaż-szkolenia www.alterapars.pl
gosiar dalej podle się czuje :) ale dziś kupiłam test, jeszcze tylko 6 dni
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
no prosze ne bylo mnie przez kilka dni, a tyle znow się dzieje..
młodej zonce gratuluje i zycze pieknych i spokojnych juz 8 m-cy:)
Dziewczyny trzymm mocno kciuki za IUI musi być dobrze!
Gosiar - ja Cie doskonale rozumiem z Twoimi obawami, ale nie mierz juz temp, nie można podwyższać sobie poziomu stresu..
pozdrawiam Was wszystkie, ja czekam do 16 na wyniki starań.. postaram sie czekać bez zbytnich emocji i nakręcania się..
młodej zonce gratuluje i zycze pieknych i spokojnych juz 8 m-cy:)
Dziewczyny trzymm mocno kciuki za IUI musi być dobrze!
Gosiar - ja Cie doskonale rozumiem z Twoimi obawami, ale nie mierz juz temp, nie można podwyższać sobie poziomu stresu..
pozdrawiam Was wszystkie, ja czekam do 16 na wyniki starań.. postaram sie czekać bez zbytnich emocji i nakręcania się..