Widok
Nieciekawie...bo? Jakieś uzasadnienie? Sam wygląd to nie wszystko -choć też jest ważny fakt, ale raczej pytam o jedzonko, szefostwo, pokoje, obsługę ..... Nie wiem czy mówimy o tym samym ale ośrodek wypoczynkowy wydmy na Stogach ...to jest za miastem :) I właśnie to usytuowanie blisko plaży mi się podoba, dobry dojazd i nawet ładna okolica (las, plaża).
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
znalazłam ich stronkę : http://www.stogi.com.pl/index.html
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
A tak dziś jeszcze pomyślałam i szukałam, ale nic nie znalazłam .... ale może już wcześniej tu dziewczyny któraś pytała, lub opowiadała o sale weselną w pensjonacie Stogi przy plaży....więc może ktoś coś pamięta i podpowie mi jakieś linki :) Będę bardzo wdzięczna. Bo czasu coraz mniej :(
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Powracając do tematu ( bo może ktoś też będzie szukał info na ten temat) sala nie jest zła. Fajny punkt, ładna okolica. Widziałam sale i rozmawiałam z właścicielem. Sale są dwie taneczna i jadalna, oddzielone ale połączone z sobą tak że goście widzą się nawzajem. Sale nie są duże i wesele dla 80 gości to dla mnie maks. Lokal jest po remoncie czysty, ceny bardzo przystępne, menu z tego co zrozumiałam bardzo elastyczne, co ważne też, to możliwość noclegów dla gości, bo na górze są pokoje i tu ceny też korzystne. Mi osobiście sala się bardzo podoba, jedynym szkopułem były by filarki, reszta bardzo fajna i szefostwo bardzo miłe... bynajmniej ja takie odniosłam wrażenie
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((
Hej :)
Ktoś mnie szukał?
Jeżeli chodzi o salę,my mieliśmy swoją kucharkę i obsługę kelnerską-rewelacja,jedzenie pełno,pyszne SUPER:) Moge również polecić:)
Jeśli chodzi o szefostwo-nieprzyjemni ludzie,jakieś dodatkowe koszty na końcu nam próbowali wcisnąć..ale się wybroniliśmy,w końcu umowa wiąże.Noclegi-było ZIMNO!!! Piecyki nam dali,bo ogrzewanie padło,salę nagrzali,było super,a potem do pokoi je przenieśli,mielismy tam nocować ale wróciliśmy do domku..za zimno i wogóle mało atrakcyjnie jeśli chodzi o pokoiki:)
Wracająć do jedzenia,podobno jest kucharz z Łotwy co przygotowuje jedzenie itp,koleżanka chwaliła,też tam miała wesele..
Ja osobiście polecam wynająć swoją kucharkę,jedzenie świeże,wiesz skąd:)
Jesli chodzi o całokształt-to wesele przesżło nasze oczekiwania,było super,ale powtarzam wynajęliśmy TYLKO salę z całym zapleczem kuchennym,sami striliśmy,dekorowaliśmy,kucharke i obsługe mieliśmy swoją.:-)
Jesli chodzi o tamtą obsługę,sieroty jakich mało;P
Pozdrawiam.
Ktoś mnie szukał?
Jeżeli chodzi o salę,my mieliśmy swoją kucharkę i obsługę kelnerską-rewelacja,jedzenie pełno,pyszne SUPER:) Moge również polecić:)
Jeśli chodzi o szefostwo-nieprzyjemni ludzie,jakieś dodatkowe koszty na końcu nam próbowali wcisnąć..ale się wybroniliśmy,w końcu umowa wiąże.Noclegi-było ZIMNO!!! Piecyki nam dali,bo ogrzewanie padło,salę nagrzali,było super,a potem do pokoi je przenieśli,mielismy tam nocować ale wróciliśmy do domku..za zimno i wogóle mało atrakcyjnie jeśli chodzi o pokoiki:)
Wracająć do jedzenia,podobno jest kucharz z Łotwy co przygotowuje jedzenie itp,koleżanka chwaliła,też tam miała wesele..
Ja osobiście polecam wynająć swoją kucharkę,jedzenie świeże,wiesz skąd:)
Jesli chodzi o całokształt-to wesele przesżło nasze oczekiwania,było super,ale powtarzam wynajęliśmy TYLKO salę z całym zapleczem kuchennym,sami striliśmy,dekorowaliśmy,kucharke i obsługe mieliśmy swoją.:-)
Jesli chodzi o tamtą obsługę,sieroty jakich mało;P
Pozdrawiam.
czy sala o której mówisz jest położona w Gdańsku, na Stogach w okolicy plaży, przy ulicy Nowotnej?bo ja się też zastawiam na salą na stogach ale nie wiem czy chodzi o tą samą? http://www.salabankietowa.ovh.org/?sala-weselna-plaza-kurort,62
jak tak to prosiła bym jakieś bliższe informacje na ten temat najlepiej na maila
jak tak to prosiła bym jakieś bliższe informacje na ten temat najlepiej na maila
Sala z linku to dokładnie ta, to co przeszkadzało na przykład moim klientom to te filary, wg mnie też mogą przeszkadzać. Długa sala staje sie przez to mało praktyczna do tańca.
Pozdrawiam
Elżabieta Dussa
Studio Glorioza
Pozdrawiam
Elżabieta Dussa
Studio Glorioza
Sala raczej z tej najgorszej kategorii. Jak chcesz miec bardzo niski standard to moze warto. Natomiast co do tych wlascicieli hmm.. ogolnie ze wzgledu na nich nie warto sie w to mieszac.
Ktos tu pisal ze na koncu po weselu probowali jakies dodatkowe oplaty wymusić no i wlasnie to jest ich metoda wymuszac dodatkowe oplaty.
Z tego pozniej same problemy wychodza. Poza tym jest tam mile sasiedztwo. Kto zna Stogi ten wie o co chodzi.
Jest tyle fajnych miejsc z pewnoscia znajdziesz cos lepszego. To jest bandyckie miejsce a w dodatku lokalizacja slabiutka.
Ktos tu pisal ze na koncu po weselu probowali jakies dodatkowe oplaty wymusić no i wlasnie to jest ich metoda wymuszac dodatkowe oplaty.
Z tego pozniej same problemy wychodza. Poza tym jest tam mile sasiedztwo. Kto zna Stogi ten wie o co chodzi.
Jest tyle fajnych miejsc z pewnoscia znajdziesz cos lepszego. To jest bandyckie miejsce a w dodatku lokalizacja slabiutka.
POLECAMY WSZYSTKIM!!!!! REWELACJA WSZYSTKO WYKONANE CUDOWNIE! PIEKNE DEKORACJE, WSPANIALE JEDZENIE POPROSTU PALCE LIZAC:)))) SZEFOSTWO SUPERRR. OBSŁUGA PIERWSZA KLASA. POLECAM BO ROBILAM TAM WESELE I Z SZCZERYM SERCEM POWIEM WAM ZE JAK WESELE TO TYLKO TAM!!!!! A TE KLAMSTWA CO NIEKTORZY PISZA MASAKRA. PANIE ROMANIE I PIOTRZE Z CALEGO SERCA DZIEKUJEMY DZIEKI WAM TO BYLY NAJPIEKNIEJSZE CHWILE W NASZYM ZYCIU....
ku przestrodze dla innych
ja odradzam, mieliśmy tam wesele wraz z noclegami dla gości
szefostwo i obsługa to nieporozumienie
, dużo obiecali a jak przyszło co do czego to jeszcze zamalowywali grzyba w dzień naszego wesela .... bo jak podpisywałam umowę rok wcześniej grzyba nie było... pokoje dla gości fajne ale brudno pod łóżkami kongo bongo, na korytarzu wykładziny zarzygane , ubikacja zapchana, obsługa UKRADŁA mięso z obiadu - bo wyjechało po obiedzie wjechała kawa a później już mięska z obiadu nikt nie widział mąż się kłócił ale na próżno :( w rozliczeniu właściciel (starszy brat) nie chciał słyszeć by coś spuścić z ceny bo ONI SIĘ WYWIĄZALI usłyszałam.
Ale pomimo to wesele się udało goście dopisali, mieliśmy super DJ który pozwolił wszystkim zapomnieć o tych wszystkich niedociągnięciach
za co mogę ich pochwalić za naprawdę dobre, smaczne, świeże jedzenie - mięsko pierwsza klasa, żurek bomba, strogonow pyszny także chociaż coś im wyszło ;) ale po za tym nie przygotowani nic a nic blade pojęcie i zero organizacji jeden brat nie wiec co robi drugi ... jeden obiecuje a drugi się wypiera
pozdrawiam
ja odradzam, mieliśmy tam wesele wraz z noclegami dla gości
szefostwo i obsługa to nieporozumienie
, dużo obiecali a jak przyszło co do czego to jeszcze zamalowywali grzyba w dzień naszego wesela .... bo jak podpisywałam umowę rok wcześniej grzyba nie było... pokoje dla gości fajne ale brudno pod łóżkami kongo bongo, na korytarzu wykładziny zarzygane , ubikacja zapchana, obsługa UKRADŁA mięso z obiadu - bo wyjechało po obiedzie wjechała kawa a później już mięska z obiadu nikt nie widział mąż się kłócił ale na próżno :( w rozliczeniu właściciel (starszy brat) nie chciał słyszeć by coś spuścić z ceny bo ONI SIĘ WYWIĄZALI usłyszałam.
Ale pomimo to wesele się udało goście dopisali, mieliśmy super DJ który pozwolił wszystkim zapomnieć o tych wszystkich niedociągnięciach
za co mogę ich pochwalić za naprawdę dobre, smaczne, świeże jedzenie - mięsko pierwsza klasa, żurek bomba, strogonow pyszny także chociaż coś im wyszło ;) ale po za tym nie przygotowani nic a nic blade pojęcie i zero organizacji jeden brat nie wiec co robi drugi ... jeden obiecuje a drugi się wypiera
pozdrawiam