Widok
Nieciekawie...bo? Jakieś uzasadnienie? Sam wygląd to nie wszystko -choć też jest ważny fakt, ale raczej pytam o jedzonko, szefostwo, pokoje, obsługę ..... Nie wiem czy mówimy o tym samym ale ośrodek wypoczynkowy wydmy na Stogach ...to jest za miastem :) I właśnie to usytuowanie blisko plaży mi się podoba, dobry dojazd i nawet ładna okolica (las, plaża).
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
znalazłam ich stronkę : http://www.stogi.com.pl/index.html
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
A tak dziś jeszcze pomyślałam i szukałam, ale nic nie znalazłam .... ale może już wcześniej tu dziewczyny któraś pytała, lub opowiadała o sale weselną w pensjonacie Stogi przy plaży....więc może ktoś coś pamięta i podpowie mi jakieś linki :) Będę bardzo wdzięczna. Bo czasu coraz mniej :(
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Powracając do tematu ( bo może ktoś też będzie szukał info na ten temat) sala nie jest zła. Fajny punkt, ładna okolica. Widziałam sale i rozmawiałam z właścicielem. Sale są dwie taneczna i jadalna, oddzielone ale połączone z sobą tak że goście widzą się nawzajem. Sale nie są duże i wesele dla 80 gości to dla mnie maks. Lokal jest po remoncie czysty, ceny bardzo przystępne, menu z tego co zrozumiałam bardzo elastyczne, co ważne też, to możliwość noclegów dla gości, bo na górze są pokoje i tu ceny też korzystne. Mi osobiście sala się bardzo podoba, jedynym szkopułem były by filarki, reszta bardzo fajna i szefostwo bardzo miłe... bynajmniej ja takie odniosłam wrażenie
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((
Hej :)
Ktoś mnie szukał?
Jeżeli chodzi o salę,my mieliśmy swoją kucharkę i obsługę kelnerską-rewelacja,jedzenie pełno,pyszne SUPER:) Moge również polecić:)
Jeśli chodzi o szefostwo-nieprzyjemni ludzie,jakieś dodatkowe koszty na końcu nam próbowali wcisnąć..ale się wybroniliśmy,w końcu umowa wiąże.Noclegi-było ZIMNO!!! Piecyki nam dali,bo ogrzewanie padło,salę nagrzali,było super,a potem do pokoi je przenieśli,mielismy tam nocować ale wróciliśmy do domku..za zimno i wogóle mało atrakcyjnie jeśli chodzi o pokoiki:)
Wracająć do jedzenia,podobno jest kucharz z Łotwy co przygotowuje jedzenie itp,koleżanka chwaliła,też tam miała wesele..
Ja osobiście polecam wynająć swoją kucharkę,jedzenie świeże,wiesz skąd:)
Jesli chodzi o całokształt-to wesele przesżło nasze oczekiwania,było super,ale powtarzam wynajęliśmy TYLKO salę z całym zapleczem kuchennym,sami striliśmy,dekorowaliśmy,kucharke i obsługe mieliśmy swoją.:-)
Jesli chodzi o tamtą obsługę,sieroty jakich mało;P
Pozdrawiam.
Ktoś mnie szukał?
Jeżeli chodzi o salę,my mieliśmy swoją kucharkę i obsługę kelnerską-rewelacja,jedzenie pełno,pyszne SUPER:) Moge również polecić:)
Jeśli chodzi o szefostwo-nieprzyjemni ludzie,jakieś dodatkowe koszty na końcu nam próbowali wcisnąć..ale się wybroniliśmy,w końcu umowa wiąże.Noclegi-było ZIMNO!!! Piecyki nam dali,bo ogrzewanie padło,salę nagrzali,było super,a potem do pokoi je przenieśli,mielismy tam nocować ale wróciliśmy do domku..za zimno i wogóle mało atrakcyjnie jeśli chodzi o pokoiki:)
Wracająć do jedzenia,podobno jest kucharz z Łotwy co przygotowuje jedzenie itp,koleżanka chwaliła,też tam miała wesele..
Ja osobiście polecam wynająć swoją kucharkę,jedzenie świeże,wiesz skąd:)
Jesli chodzi o całokształt-to wesele przesżło nasze oczekiwania,było super,ale powtarzam wynajęliśmy TYLKO salę z całym zapleczem kuchennym,sami striliśmy,dekorowaliśmy,kucharke i obsługe mieliśmy swoją.:-)
Jesli chodzi o tamtą obsługę,sieroty jakich mało;P
Pozdrawiam.
czy sala o której mówisz jest położona w Gdańsku, na Stogach w okolicy plaży, przy ulicy Nowotnej?bo ja się też zastawiam na salą na stogach ale nie wiem czy chodzi o tą samą? http://www.salabankietowa.ovh.org/?sala-weselna-plaza-kurort,62
jak tak to prosiła bym jakieś bliższe informacje na ten temat najlepiej na maila
jak tak to prosiła bym jakieś bliższe informacje na ten temat najlepiej na maila
Sala raczej z tej najgorszej kategorii. Jak chcesz miec bardzo niski standard to moze warto. Natomiast co do tych wlascicieli hmm.. ogolnie ze wzgledu na nich nie warto sie w to mieszac.
Ktos tu pisal ze na koncu po weselu probowali jakies dodatkowe oplaty wymusić no i wlasnie to jest ich metoda wymuszac dodatkowe oplaty.
Z tego pozniej same problemy wychodza. Poza tym jest tam mile sasiedztwo. Kto zna Stogi ten wie o co chodzi.
Jest tyle fajnych miejsc z pewnoscia znajdziesz cos lepszego. To jest bandyckie miejsce a w dodatku lokalizacja slabiutka.
Ktos tu pisal ze na koncu po weselu probowali jakies dodatkowe oplaty wymusić no i wlasnie to jest ich metoda wymuszac dodatkowe oplaty.
Z tego pozniej same problemy wychodza. Poza tym jest tam mile sasiedztwo. Kto zna Stogi ten wie o co chodzi.
Jest tyle fajnych miejsc z pewnoscia znajdziesz cos lepszego. To jest bandyckie miejsce a w dodatku lokalizacja slabiutka.
POLECAMY WSZYSTKIM!!!!! REWELACJA WSZYSTKO WYKONANE CUDOWNIE! PIEKNE DEKORACJE, WSPANIALE JEDZENIE POPROSTU PALCE LIZAC:)))) SZEFOSTWO SUPERRR. OBSŁUGA PIERWSZA KLASA. POLECAM BO ROBILAM TAM WESELE I Z SZCZERYM SERCEM POWIEM WAM ZE JAK WESELE TO TYLKO TAM!!!!! A TE KLAMSTWA CO NIEKTORZY PISZA MASAKRA. PANIE ROMANIE I PIOTRZE Z CALEGO SERCA DZIEKUJEMY DZIEKI WAM TO BYLY NAJPIEKNIEJSZE CHWILE W NASZYM ZYCIU....
ku przestrodze dla innych
ja odradzam, mieliśmy tam wesele wraz z noclegami dla gości
szefostwo i obsługa to nieporozumienie
, dużo obiecali a jak przyszło co do czego to jeszcze zamalowywali grzyba w dzień naszego wesela .... bo jak podpisywałam umowę rok wcześniej grzyba nie było... pokoje dla gości fajne ale brudno pod łóżkami kongo bongo, na korytarzu wykładziny zarzygane , ubikacja zapchana, obsługa UKRADŁA mięso z obiadu - bo wyjechało po obiedzie wjechała kawa a później już mięska z obiadu nikt nie widział mąż się kłócił ale na próżno :( w rozliczeniu właściciel (starszy brat) nie chciał słyszeć by coś spuścić z ceny bo ONI SIĘ WYWIĄZALI usłyszałam.
Ale pomimo to wesele się udało goście dopisali, mieliśmy super DJ który pozwolił wszystkim zapomnieć o tych wszystkich niedociągnięciach
za co mogę ich pochwalić za naprawdę dobre, smaczne, świeże jedzenie - mięsko pierwsza klasa, żurek bomba, strogonow pyszny także chociaż coś im wyszło ;) ale po za tym nie przygotowani nic a nic blade pojęcie i zero organizacji jeden brat nie wiec co robi drugi ... jeden obiecuje a drugi się wypiera
pozdrawiam
ja odradzam, mieliśmy tam wesele wraz z noclegami dla gości
szefostwo i obsługa to nieporozumienie
, dużo obiecali a jak przyszło co do czego to jeszcze zamalowywali grzyba w dzień naszego wesela .... bo jak podpisywałam umowę rok wcześniej grzyba nie było... pokoje dla gości fajne ale brudno pod łóżkami kongo bongo, na korytarzu wykładziny zarzygane , ubikacja zapchana, obsługa UKRADŁA mięso z obiadu - bo wyjechało po obiedzie wjechała kawa a później już mięska z obiadu nikt nie widział mąż się kłócił ale na próżno :( w rozliczeniu właściciel (starszy brat) nie chciał słyszeć by coś spuścić z ceny bo ONI SIĘ WYWIĄZALI usłyszałam.
Ale pomimo to wesele się udało goście dopisali, mieliśmy super DJ który pozwolił wszystkim zapomnieć o tych wszystkich niedociągnięciach
za co mogę ich pochwalić za naprawdę dobre, smaczne, świeże jedzenie - mięsko pierwsza klasa, żurek bomba, strogonow pyszny także chociaż coś im wyszło ;) ale po za tym nie przygotowani nic a nic blade pojęcie i zero organizacji jeden brat nie wiec co robi drugi ... jeden obiecuje a drugi się wypiera
pozdrawiam