Widok

Stogi sala weselna

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy miała któraś z Was wesele w Gdańsku na Stogach, w pensjonacie Wydmy, przy samej plaży?? Chciałam spytać o wrażenia? O obsługę, jedzenie, o szefostwo, i czy może korzystałyście z noclegów dla gości....chodzi mi o ogólny standard całokształtu.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
o właśnie....wypowie się ktoś :))
Przypominam pytanie :) Jestem bardzo ciekawa miała któraś wesele na Stogach w ośrodku wypoczynkowym Wydmy ? Albo może chociaż ktoś był na weselichu tam :)) Bardzo proszę , bardzo mi zależy na waszych wrażeniach.
pozdrawiam :)
...... :) ....
Ośrodek raczej nie wygląda za ciekawie.

Już lepiej zrobić gdzieś za miastem wesele.

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Nieciekawie...bo? Jakieś uzasadnienie? Sam wygląd to nie wszystko -choć też jest ważny fakt, ale raczej pytam o jedzonko, szefostwo, pokoje, obsługę ..... Nie wiem czy mówimy o tym samym ale ośrodek wypoczynkowy wydmy na Stogach ...to jest za miastem :) I właśnie to usytuowanie blisko plaży mi się podoba, dobry dojazd i nawet ładna okolica (las, plaża).
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
znalazłam ich stronkę : http://www.stogi.com.pl/index.html
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
A tak dziś jeszcze pomyślałam i szukałam, ale nic nie znalazłam .... ale może już wcześniej tu dziewczyny któraś pytała, lub opowiadała o sale weselną w pensjonacie Stogi przy plaży....więc może ktoś coś pamięta i podpowie mi jakieś linki :) Będę bardzo wdzięczna. Bo czasu coraz mniej :(
Pozdrawiam.
Czy to jest ten ośrodek do którego wjeżdza się po prawej stronie przed pętlą. Na stronie podanej w poprzedniej wypowiedzi zdjęcia z zewnątrz wskazują na toże tak ale sale w środku już nie
Tak, to jest ten ośrodek
Przygotowywaliśmy tam latem dekoracje i niestety w środku na pewno nie wyglądało to jak na zdjęciach. Kończyli tam jakieś prace remontowe więc może teraz tak wygląda,więcej informacji mogę udzielić drogą email
image
image
Pozdrawiam EDUSSA
up :)
wciąż nie daję za wygraną i czekam na wieści :))
znalazłam forumkę "patniu" która miała wesele 4 października, właśnie w tej sali o którą pytam.....ma może ktoś do niej e-maila, albo jakiś namiar :) albo może jeszcze tu zagląda :))
up :)
up
Niestety, nie mogę powiedzieć ci nic więcej, ale lepiej nie robić tam wesela.

Właściciele dwóch braci powiadasz? Haha, popytaj co to są za ludzie.... haha

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
?? mówisz bo coś wiesz, czy gadasz aby gadać ?? Bo to znaczna różnica... Myślę, że chodzi tu o coś zupełnie innego ...
Myśl co chcesz. Ja bym tam po prostu nie robił wesela.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Powracając do tematu ( bo może ktoś też będzie szukał info na ten temat) sala nie jest zła. Fajny punkt, ładna okolica. Widziałam sale i rozmawiałam z właścicielem. Sale są dwie taneczna i jadalna, oddzielone ale połączone z sobą tak że goście widzą się nawzajem. Sale nie są duże i wesele dla 80 gości to dla mnie maks. Lokal jest po remoncie czysty, ceny bardzo przystępne, menu z tego co zrozumiałam bardzo elastyczne, co ważne też, to możliwość noclegów dla gości, bo na górze są pokoje i tu ceny też korzystne. Mi osobiście sala się bardzo podoba, jedynym szkopułem były by filarki, reszta bardzo fajna i szefostwo bardzo miłe... bynajmniej ja takie odniosłam wrażenie

....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((

miał ktoś tam wesele??? jak jedzenie , obsługa , sala??
do góry