Widok
Nieciekawie...bo? Jakieś uzasadnienie? Sam wygląd to nie wszystko -choć też jest ważny fakt, ale raczej pytam o jedzonko, szefostwo, pokoje, obsługę ..... Nie wiem czy mówimy o tym samym ale ośrodek wypoczynkowy wydmy na Stogach ...to jest za miastem :) I właśnie to usytuowanie blisko plaży mi się podoba, dobry dojazd i nawet ładna okolica (las, plaża).
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
Prosiłabym o jeszcze jakieś słówko :)
znalazłam ich stronkę : http://www.stogi.com.pl/index.html
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
i nawet podoba mi się ... tylko chciałbym znać jeszcze opinie dziewczyn, które są już po :)) Wiem, że chyba niedawno zmienił się tam właściciel. Kiedyś była kobitka, teraz jest dwóch braci. Więc może powie słówko ktoś, kto nie dawno wyprawiał weselicho :))
To dla mnie ważne, bo czas na wybór sali jest bardzo krótki :((
Pomoże ktoś ??
Pozdrawiam.
A tak dziś jeszcze pomyślałam i szukałam, ale nic nie znalazłam .... ale może już wcześniej tu dziewczyny któraś pytała, lub opowiadała o sale weselną w pensjonacie Stogi przy plaży....więc może ktoś coś pamięta i podpowie mi jakieś linki :) Będę bardzo wdzięczna. Bo czasu coraz mniej :(
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Powracając do tematu ( bo może ktoś też będzie szukał info na ten temat) sala nie jest zła. Fajny punkt, ładna okolica. Widziałam sale i rozmawiałam z właścicielem. Sale są dwie taneczna i jadalna, oddzielone ale połączone z sobą tak że goście widzą się nawzajem. Sale nie są duże i wesele dla 80 gości to dla mnie maks. Lokal jest po remoncie czysty, ceny bardzo przystępne, menu z tego co zrozumiałam bardzo elastyczne, co ważne też, to możliwość noclegów dla gości, bo na górze są pokoje i tu ceny też korzystne. Mi osobiście sala się bardzo podoba, jedynym szkopułem były by filarki, reszta bardzo fajna i szefostwo bardzo miłe... bynajmniej ja takie odniosłam wrażenie
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((
....niestety za długo zwlekałam i termin już zajęty :(((