Widok
Można poczytać o tym w kilkunastu już rozgorzałych, niż bezsensownie zakładać bezsensowny wątek. Ale skoro i tak im płacisz, to wymagaj. Żadnego jedzenia, żadnego picia, żadnego stolika i najlepiej żadnych przerw. Aha, tylko ich ponformuj o tym, żeby biedacy na Twoje wesele przynieśli sobie prowiant, wodę, kawę i coś pod dupę.
przewaznie jest to tak, ze fotograf, kamerzysta, zespol czy dj siedza razem przy osobnym stoliku, gdzies w ustronnym miejscu.
generalnie przewaznie menu jest takie same, czasami jedynie obiad jest juz, jakby to ujac, "skompletowany" na talerzu, a nie kilka polmiskow z miesem czy ryba do wyboru. ale przystawki, i desery zawsze sa takie same.
pozdrawiam
generalnie przewaznie menu jest takie same, czasami jedynie obiad jest juz, jakby to ujac, "skompletowany" na talerzu, a nie kilka polmiskow z miesem czy ryba do wyboru. ale przystawki, i desery zawsze sa takie same.
pozdrawiam
FOTOGRAFIA ŚLUBNA
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
www.aniagrunwald.pl
www.melrose.com.pl
www.ania1410.wordpress.com
ania.melrose@gmail.com
Stolik dla zespolu, fotografa i kamerzysty MUSI byc. jakby nie bylo bede dla Ciebie pracowac caly dzien i cala noc, wiec wypadaloby ich "nakarmic". I uwazam ze na ich stole powinno byc to samo co na gosci. Tylko nie stawialabym im zadnego alkoholu.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
U nas było tak, że stolik dla kamerzysty i dj'a był na sali tanecznej. Wszystkie dania były takie same jak dla gości, włącznie z tortem.nie serwowaliśmy im tylko lodów, no i ogólnie chyba było mniej przystawek. Menu dla obsługi komponowała nam restauracja, ale ogólnie nie różniło się ono od naszego.
Ja mam podobne zdanie, co Ostola, tyle ze podparte innym argumentem. Jedzenie nie tyle musi byc (w innej pracy nikt Ci nie da jesc) - co zwyczajnie nie wypada jesc samemu na weselu i sie nie podzielic.
Ja mam w umowie z lokalem punkt zobowiazujacy mnie do zaplacenia za kolacje dla zespolu, kamerzysty, fotografa (50% ceny za osobe).
Ja mam w umowie z lokalem punkt zobowiazujacy mnie do zaplacenia za kolacje dla zespolu, kamerzysty, fotografa (50% ceny za osobe).
[url="http://www.whenismywedding.com/"][/url]