Widok

Stomatolog -> Gdańsk-Ujeścisko???

Witam wszystkich!
Mam pytanko- czy na Ujeścisku jest dobry stomatolog??Wiem, że przyjmuje pani Joanna Dołżycka i Joanna Stankiewicz. Która jest lepsza?Czy przyjmują na NFZ czy prywatnie?

Z góry dziękuję za odpowiedź
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Stomatolog -> Gdańsk-Ujeścisko???

Witam wszystkich!
Mam pytanko- czy na Ujeścisku jest dobry stomatolog??Wiem, że przyjmuje pani Joanna Dołżycka i Joanna Stankiewicz. Która jest lepsza?Czy przyjmują na NFZ czy prywatnie?

Z góry dziękuję za odpowiedź

~Angie
2009-10-26 12:41:13
obie sa mile i sympatyczne :) Może bardziej Stankiewicz:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dzięki:) a przyjmuja prywatnie czy na NFZ???
ja polecam panią Dołżycką! oboje z mężem jesteśmy zadowoleni z profesjonalnej "roboty" tej pani stomatolog. mój mąż 3 lata temu miał opuchnięta twarz i ropiejące nerwy-bardzo szybko to postępowało, oczywiście czuł okropny ból-pani stomatolog się z tym solidnie uporała i do tej pory jest ok. MY POLECAMY
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cala moja rodzina korzysta z uslug doktor Dolzyckiej jestem zadowolona
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
NIGDY Pani Stankiewicz, leczyłam u tej Pani zęba kanałowo i okazało się, że zostawiła mi kawałki sprzętu w kanałach (kawałki wiertła), teraz wyciągam je u innej Pani stomatolog pod mikroskopem i jest to strasznie kosztowne. Odradzam stanowczo!!!!!! wizyta u tej Pani może się źle skończyć
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Fizjoterapeuta (3 odpowiedzi)

Dzień Dobry, Poszukuję bardzo dobrego fizjoterapeuty w Trójmieście. Będę bardzo wdzięczna za...

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

do góry