Widok

Stomatolog Wojciech Grabe Gdańsk Chełmno - opinie

Chełm Temat dostępny też na forum:
Witam, czy ktoś korzystał z usług pana Grabe?? czy to dobry specjalista?? Proszę o opinie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to Gdańsk czy Chełmno?? chyba że chodzi o dzielnicę Gdańska CHEŁM - ale Chełm to Chełm!!
Chełm, Chełmie, Chełmu!!
image image

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chirurg-stom z dużym doświadczeniem. Miałem ostatnio zabieg i myślę że został wykonany profesionalnie - kilku stomatologów jeżeli są komplikacje korzysta z jego wiedzy i doświadczenia jeżeli są komplikacje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam kazdemu, wspanialy lekarz. Wyszlam po wizycie bardzo zadowlona i w koncu mialam poczucie ze za placilam za cos za co bylo warto.
google mówi, że to Gdańsk Chełm ul. Biegańskiego 12 ;)
imageimage
Profesjonalny chirurg stomatolog.W poniedzialek mialam zabieg dlutowania przez Pana Grabe. Zabieg zostal wykonany profesjonalnie i sprawnie. Bardzo mile i doswiadczony chirurg. Moj zabieg byl dosc trudny poniewaz byla to osemka lezaca ale musze powiedziec,ze Pan Grabe wykonal go zgrabnie i doskonale. Polecam wszystkim!
Ja wczoraj byłam u Pani Grabe, miałam spory ubytek, ale obyło się bez bólu i bez znieczulenia :)))
imageimage
Witam
Ktoś wie gdzie teraz praktykuje Pan dr W. Grabe? Adres na Biegańskiego, chyba od początku roku, jest nieaktualny
Gdańsk-Chełm, Witosa 21/ na parterze wieżowca vis'a vis pętli tramwajowej i w pobliżu TESCO/ rejestracja telefoniczna, tel.tel. 58 300 0 250 lub 608 434 700
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11
A czy szanowna pani zna historię małżeństwa pana Grabe
a z drugiej strony lepiej się rozwieść niż się męczyć w nieudanym małżeństwie, a ocenianie profesjonalizmu na podstawie życia osobistego człowieka świadczy o Pani niezrozumieniu tegoż życia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ten "namiar" jest ciągle jeszcze aktualny???
Potrzebuję pilnie Twojej pomocy, Wojtku!
korzystam z usług dr Grabe od lat. Nigdy mnie nie zawiódł. Dziś chciałam się do Niego zarejestrować. Niestety już w gabinecie na Biegańskiego nie pracuje. Może ktoś wie , gdzie teraz przyjmuje?
Odpowiedziałam sobie sama , chyba w starym gabinecie na Witosa, na gdańskim Chełmie.
I jeszcze jedno : na forum ocenia się lekarza, a nie jego moralność i pożycie małżeńskie.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem w szoku
jak można oceniac morale innego człowieka?
każdy robi co chce jak chce i nikt nie ma prawa oceniac zachowań innych.
a co ma współnego życie zwodowe z prywatnym?nie znam tego człowieka ,tylko zaciekawił mnie wpis ,
rece opadaja
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie polecam. Po miesiącu plomba wypadła a za nową trzeba było ponownie zapłacić. A jeszcze na pierwszej wizycie Pan doktor miły rozmowny, udziela rad za które na koniec dolicza 50,00zl nie informując w trakcie rozmowy ,że porady są płatne.

Inne tematy z forum Zdrowie

Impotencja (25 odpowiedzi)

Witam. Mam 35 lat. Od jakiegoś czasu mam duże problemy . Od 2 miesięcy nie jesteśmy tego w stanie...

Niedociśnienie a zaburzenia erekcji (6 odpowiedzi)

Czy problemy z niedociśnieniem mogą być przyczyną braku ochoty na zbliżenia z partnerką. Jestem w...

Słabe, łamliwe i wypadające włosy (154 odpowiedzi)

Mam 31 lat i nigdy nie miałam bujnej czupryny. Moje włosy oceniłabym jako średnie. Od jakiegoś...

do góry