Widok
Stomatolog - proszę o radę!
Poszukuję stomatologa - chodzi o gabinet sprawdzony i bardzo nowocześnie wyposażony.
Najlepiej w Sopocie, ale to oczywiście nie najważniejsze.
Cena też nie jest najważniejsza - może być drogo, jeśli będzie dobrze!
Czy ktoś może mi polecić jakiś gabinet w Trójmieście?
Z góry dziękuję!
Najlepiej w Sopocie, ale to oczywiście nie najważniejsze.
Cena też nie jest najważniejsza - może być drogo, jeśli będzie dobrze!
Czy ktoś może mi polecić jakiś gabinet w Trójmieście?
Z góry dziękuję!
z Sopotu moge polecić doktorka ktory naprawił moje zębiska,mojego męża i naszych znajomych, polecam go z czystym sumieniem. Jest coprawda drogi ale dzięki niemu mam teraz zdrowiutkie zęby i uratował mi sporo zębów które inni chcieli już wyrywac...były spitolone przez poprzednich dentystów
Jacek Rabenda
tel. (58) 550 40 64 (po godz.15.00)
Al. Niepodległości 773
Jacek Rabenda
tel. (58) 550 40 64 (po godz.15.00)
Al. Niepodległości 773
Hej, jestem w Sopocie od dłuższego czasu na urlopie i nie spodziewałam się, że przydarzą mi się problemy 'zębowe" - które okazały się dość poważne.
Udałam się do 3 najbliższych gabinetów ... wszędzie odprawiono mnie z kwitkiem ze śmiesznym argumentem, że albo doktor na albo przed urlopem.
Dopiero u dra Jacka Rabenda przyjęto mnie bez jakichkowiek aluzji o trwającym sezonie urlopowym i co ciekawe, była to pomoc bardzo skuteczna.
Polecam, gabinet łatwo znaleźć (Niepodległości) i z tego, co zauważyłam jest czynny do późna.
ruda
Udałam się do 3 najbliższych gabinetów ... wszędzie odprawiono mnie z kwitkiem ze śmiesznym argumentem, że albo doktor na albo przed urlopem.
Dopiero u dra Jacka Rabenda przyjęto mnie bez jakichkowiek aluzji o trwającym sezonie urlopowym i co ciekawe, była to pomoc bardzo skuteczna.
Polecam, gabinet łatwo znaleźć (Niepodległości) i z tego, co zauważyłam jest czynny do późna.
ruda
BYŁEM ostatnio u chwalonego tu dra Jacka Rabenda z Sopotu - z przekonaniem, że facio nic nie wskóra z moimi zaległościami w przeglądach jamy ustnej.
Moja ukochana ostatnio sama stwierdziła, że lepiej to wszystko wygląda, a zetem chyba faciowi się udało.
Powalił mnie pozytywnie kameralny charakter gabientu z super Panią Asystentką - nie miałem uczucia, że jestem w maszynce do robienia pieniędzy. Fachowiec sprawiał wrażenie przejętego moją sprawą i chyba efekty są. Namawiam innych, może też pozytywnie zadziała ? !!!
Moja ukochana ostatnio sama stwierdziła, że lepiej to wszystko wygląda, a zetem chyba faciowi się udało.
Powalił mnie pozytywnie kameralny charakter gabientu z super Panią Asystentką - nie miałem uczucia, że jestem w maszynce do robienia pieniędzy. Fachowiec sprawiał wrażenie przejętego moją sprawą i chyba efekty są. Namawiam innych, może też pozytywnie zadziała ? !!!
Turysta z Południa, chwilowo z Sopocie - polecam gabinet dra Rabenda ! Szybko, fachowo, kulturalnie i w miłej atmosferze ... kurcze, fajną muzę ma ten Doktorek, jakaś Tori Amos, jakiś smooth jazz ... no i ręcę też. Moje ząbki - jak nowe ! POLECAM bez zastanowienia ! Sopot, Niepodległości, numerka nie pamiętam, ale blisko "CHIŃCZYKA"
Jeżeli Trójmiasto to koniecznie Kryspin Dent. Warto się przejechać bo jakość wykonania rekompensuje pieniądze wydane na przejazd a poweidzmy sobie szczerze koszt przejazdu jest żaden. Specjalizują się w Implantach ale robią ogólnie wszystko. Łatwo sprawdzić http://www.kryspin-dent.pl
Zajrzyj do kliniki za krzywym domkiem na Haffnera. Spoko można polecić. http://www.brzeska-orchid.pl