Widok

Stomatolog - proszę o radę!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuję stomatologa - chodzi o gabinet sprawdzony i bardzo nowocześnie wyposażony.
Najlepiej w Sopocie, ale to oczywiście nie najważniejsze.
Cena też nie jest najważniejsza - może być drogo, jeśli będzie dobrze!
Czy ktoś może mi polecić jakiś gabinet w Trójmieście?
Z góry dziękuję!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli chodzi o Sopot to na pewno na sprzęt nie żałuje dr Ireneusz Knopik, opinię jako lekarz też ma dobrą

58-5513994
adres:

ul. Kochanowskiego 30
81-850 Sopot

~~~~~~~~~~~~*Ślubowaliśmy 14 lipca 2007*~~~~~~~~~~~~
imageimage
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
z Sopotu moge polecić doktorka ktory naprawił moje zębiska,mojego męża i naszych znajomych, polecam go z czystym sumieniem. Jest coprawda drogi ale dzięki niemu mam teraz zdrowiutkie zęby i uratował mi sporo zębów które inni chcieli już wyrywac...były spitolone przez poprzednich dentystów

Jacek Rabenda
tel. (58) 550 40 64 (po godz.15.00)
Al. Niepodległości 773

image
image

Polecam szczerze - sama tam chodze, ceny wcale nie są zawrotne, nie droższe niż w innych prywatnych gabinetach.

Klinika Implantologii Stomatologicznej CEOC

adres: Sopot, Haffnera 6 (Krzywy Domek, II piętro)

tel: (0 58) 555-52-10

image;
Dr Jacek Rabenda jest najlepszy, odwiedziłem wiele gabinetów tylko po to , aby mieć coraz bardziej zniszczone zęby ... wielka fuszera.

Dopiero fachowa i skutczna pomoc dra Rabenda uratowała moje zęby ..., dziękuję Opatrzności, że tam trafiłem !
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zgadzam się z Amosem, też korzystałem z gabinetu dr Jacka Rabendy w Sopocie i moje zęby zostały ocalone ..., a u innych były przeznaczone do usunięcia ... ! Zatem polecam gabinet u dr Rabendy w Sopocie, łatwo tam dotrzeć, bo jest blisko stacji PKP/SKM.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Byłem kilka razy w gabinecie dr Jacka Rabenda w Sopocie i co ... i było kameralnie i profesjonalnie ... i moje kiełki 50(już)-latka mają się znacznie lepiej, a były w nieciekawym stanie .... Dzięki Doktorku ! Polecam !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, jestem w Sopocie od dłuższego czasu na urlopie i nie spodziewałam się, że przydarzą mi się problemy 'zębowe" - które okazały się dość poważne.
Udałam się do 3 najbliższych gabinetów ... wszędzie odprawiono mnie z kwitkiem ze śmiesznym argumentem, że albo doktor na albo przed urlopem.
Dopiero u dra Jacka Rabenda przyjęto mnie bez jakichkowiek aluzji o trwającym sezonie urlopowym i co ciekawe, była to pomoc bardzo skuteczna.
Polecam, gabinet łatwo znaleźć (Niepodległości) i z tego, co zauważyłam jest czynny do późna.

ruda
BYŁEM ostatnio u chwalonego tu dra Jacka Rabenda z Sopotu - z przekonaniem, że facio nic nie wskóra z moimi zaległościami w przeglądach jamy ustnej.
Moja ukochana ostatnio sama stwierdziła, że lepiej to wszystko wygląda, a zetem chyba faciowi się udało.
Powalił mnie pozytywnie kameralny charakter gabientu z super Panią Asystentką - nie miałem uczucia, że jestem w maszynce do robienia pieniędzy. Fachowiec sprawiał wrażenie przejętego moją sprawą i chyba efekty są. Namawiam innych, może też pozytywnie zadziała ? !!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
P. Knopik zdecydowanie - miło , bezboleśnie, fachowo i przystępne ceny.
Dzięki za wszystkie podpowiedzi!

Mam jeszcze pytanko - czy w którymś z polecanych gabinetów robią na miejscu badania - np.prześwietlenie zęba? Czy raczej trzeba to zrobić wcześniej gdzieś indziej i iść do gabinetu już ze zdjęciem?
W Gdyni polecam Dentalpro na ul. Legionów. http://www.dentalpro.pl/
Sprzęt bardzo nowoczesny, bardzo kompetentne lekarki, rentgen na miejscu
Wybrałam się dziś do CEOC w Krzywym Domku w Sopocie i jestem zadowolona z podejścia do mnie jako pacjenta.
Mam nadzieję, że dalej będzie też dobrze, bo to dopiero początek leczenia... :-(
polecam panią Danusie Tomczak to jej stronka www.gabinetdentystyczny.com/

image
A czy ktoś z Was zna gabinet na Przymorzu DentiCare?

Pozdrawiam

kogo polecilybyscie wGdansku?
Twoj Dentysta ul.Bergiela

Ślub cywilny
image

Slub Kościelny

image
Turysta z Południa, chwilowo z Sopocie - polecam gabinet dra Rabenda ! Szybko, fachowo, kulturalnie i w miłej atmosferze ... kurcze, fajną muzę ma ten Doktorek, jakaś Tori Amos, jakiś smooth jazz ... no i ręcę też. Moje ząbki - jak nowe ! POLECAM bez zastanowienia ! Sopot, Niepodległości, numerka nie pamiętam, ale blisko "CHIŃCZYKA"
No i z tego co wiem, to ma na imię Jacek ... zatem dr Jacek Rabenda !
Turysto, a nie zauważyłeś, że to stary wątek? 2008.08!!!!!!
Jeżeli Trójmiasto to koniecznie Kryspin Dent. Warto się przejechać bo jakość wykonania rekompensuje pieniądze wydane na przejazd a poweidzmy sobie szczerze koszt przejazdu jest żaden. Specjalizują się w Implantach ale robią ogólnie wszystko. Łatwo sprawdzić http://www.kryspin-dent.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zajrzyj do kliniki za krzywym domkiem na Haffnera. Spoko można polecić. http://www.brzeska-orchid.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...

do góry