Widok

Stomatolog w domu

Czy ktoś zetknął się ze stomatologiem , który jeździ na wizyty domowe? Mama ma 90 lat i jest dla niej wielkim problemem taka wyprawa, byłabym wdzięczna za jakieś namiary
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jasne.
Sadza na taborecie kuchennym a w zębach wierci wkrętarką akumulatorową...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wrzuć hasło w google stomatolog wizyty domowe. Jest trochę ogłoszeń. Podzwoń i popytaj. Widziałam w telewizji, że dobry stomatolog ma mały fotel stomatologiczny składany (!) nawet, który zabiera z sobą do pacjenta. Może i kogoś w Trójmieście znajdziesz, kto ma taki zestaw do wizyt domowych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miśka dzięki za pomoc spróbuje poszukać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak nie masz wiedzy to się lepiej nie odzywaj, ani to zabawne, ani pomocne :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dentysta wizyty domowe 501 773 517. Bardzo miły starszy Pan dentysta z Gdańska, wyrywa, plombuje itp, ma sprzęt mobilny. Oczywiście nie to samo co w gabinecie, ale jak osoba chora albo starsza nie może pójść to i tak nie ma wyjścia. A cyrk z karetką aby sobie posiedzieć 10 czy 15 minut u dentysty to dziękujemy. Korzystaliśmy.

Daria , dziękuje serdecznie.A jaki jest orientacyjny koszt takiej wizyty, ile bierze dodatkowo za dojazd? (mama mieszka w Sopocie)

Mama miała wyrywanego zęba, nie wiem jak inne sprawy. Koszt 200 zł był, ale w prywatnym gabinecie byłoby podobnie tylko Mamę musiałabym tachać transportem medycznym. A tak na miejscu, szybko się zagoiło i lekarz ma podejście do starszych osób. Nawet zadzwonił sam za dwa dni jak się Mama czuje i czy wszystko dobrze.

Witam można prosić namiary na tego stomatologa ?

Masz wyżej podany nr komórkowy. Wystarczy zadzwonić i spytać.

Tak.Jest stomatolog,który składa wizyty domowe.Trzy lata temu dojazd kosztował 70,00 zł.Proszę wejść na stronę KRYSPIN DENT. Bardzo miła Pani doktor i doskonały fachowiec.Przychodnie są na ul.Kartuskiej i na ul.Partyzantów we W rzeszczu

Inne tematy z forum Zdrowie

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

Ona zupełnie nie ma ochoty na seks (4 odpowiedzi)

Jestem z dziewczyną prawie rok na początki związku wyjechała za granicę na 2 miesiące przed...

Mam problem z penisem. Nie staje (7 odpowiedzi)

Mam od jakiegoś czasu problemu ze współżyciem. Penis nie staje albo jest w niepełnym wzwodzie....

do góry