Widok

Stop Bankowemu Bezprawiu

Koleczkowo Temat dostępny też na forum:
11 czerwca o godz. 12:00 przed pomnikiem Mikołaja Kopernika na ul. Krakowskie Przedmieście w Warszawie rozpocznie się kolejna manifestacja oszukanych przez banki.

Zapraszamy kredytobiorców walutowych, złotowych, polisolokatowców oraz wszystkich, którzy czują się i są oszukiwani przez instytucje finansowe w tym parabanki.

Mamy nadzieję, że do tego czasu Prezydencki projekt ustawy ujrzy światło dzienne. Projekt ustawy Klubu Kukiz15 już jest w Sejmie, ale czeka na wprowadzenie pod obrady.

Zbieramy wstępne zgłoszenia na autokar. Dojazd jest dofinansowany przez Stowarzyszenie Stop Bankowemu Bezprawiu wynosi ok. 30 zł/osobę. Ostateczną cenę podamy po zebraniu grupy i uzgodnieniu ceny z przewoźnikiem.

Jedziemy jak zwykle z Gdyni (Dworzec PKS), przez Gdańsk (Dworzec PKS) do Warszawy. Możliwe są przystanki na trasie tak jak zwykle w Elblągu i w Ostródzie (Stacja BP na trasie). Wyjazd ok godz. 5:00 z Gdyni w zależności od ostatecznej godziny rozpoczęcia manifestacji.

Proszę o przesyłanie jak najszybciej zgłoszeń (do niedzieli 5 czerwca do godz. 15:00), ze wskazaniem liczby osób i miejsca zbiórki na adres trojmiasto@bankowebezprawie.pl
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 14
No p. MK, teraz to już pani pojechała równo. Nie dostrzegłam przesłanek do stosowania kodeksu karnego w wypowiedzi poprzednika. Zgadzam się nim w całości, a pani dużo traci takim straszeniem sądami. Myślałam, że jest pani godna zaufania, że trzeźwo pani patrzy na otaczający świat.

Pozdrawiam, liczę na pomoc zainteresowanym frankowiczom.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ZAPRASZAM
https://www.youtube.com/watch?v=JaVqd25rZFg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Rozkłady ZKM Bojano - Gdynia (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy wiadomo coś o planach zwiększenia liczby kursów autobusów na trasie Bojano...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

do góry