Widok

Strachy na Lachy

Strachy na Lachy Temat dostępny też na forum:
Wstęp do klubu od 19:00.Strachy na Lachy - formacja stworzona przez Krzysztofa "Grabaża" Grabowskiego oraz Andrzeja "Kozaka" Kozakiewicza w 2002 roku. Zespół na początku znany był jako Grabaż + Ktoś Tam Jeszcze, jednak po ich pierwszym koncercie w Legnicy zespół zmienił nazwę na Grabaż i Strachy na Lachy i w składzie Grabaż, Kozak, Longin i Maniek ruszył w pierwszą trasę koncertową. Po niej do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

!

to jest naprawdę przesada żeby tyle kosztowały bilety!

a co Was tak ta cena oburza? Przecież w Uchu też tyle ostatnio kosztowały! No może z 5 zł mniej, ale to nie jest jakaś mega różnica. Zresztą jak komuś szkoda to niech nie idzie :)

tu też jest godzina 20, a przy okazji dodam, że z biletami nie ma żadnego problemu żeby je kupić- miejsce fajne więc mam nadzieje że koncert będzie udany, pozdrawiam fanów SNL :)

ten koncert by był świetny jak by go zagrali w Uchu a koleżanka Ania niech nie będzie taka przemądzała wszak za za piątke można kupić moja droga piwko

Ucho

w Uchu sa 14 marca, mimo, ze z gdanska do sopotu mam blizej niz do Gdyni to jednak pojade tam. po pierwsze dream club to dresiarnia, po drugie bez klimatu, po trzecie drogo (juz nawet nie chodzi o bilet, ale alkohol....)

nie dla wszystkich

No i o to chodzi żeby ci co wolą 5 wydać na alk a nie na dobry klimat nie przyszli !Z rozmowy tel. z gościem od biletów wywnioskowałem że to nie jest koncert dla wszystkich tylko dla tych co chcą posłuchać zespołu w kameralnej atmosferze twarzą w twarz z artystami . Mam nadzieję że ci którzy chcę się tylko nawalić nie przyjdą i nie zepsują klimatu . A co do miejscówki to chyba jedyne miejsce w 3city do którego na balety trzeba naprawdę schludnie się ubrać !! Żadnych DRESÓW !!!

HAHA

Jak po jednym piwie jesteś nawalony to współczuję głowy. Dobry klimat? Chyba żartujesz. I co to za kameralny koncert na 500 osób.....

ble ble ble, pierdu pierdu...
Ludzie o co chodzi?? O czym wy tu w ogóle dyskutujecie?? To taka polaczkowata domena: na każdy temat ponarzekać! Za drogo - to nie idź! Wolisz browara? Idź do pubu! Te komentarze są coraz głupsze!

DO trochę bardziej wymagający fan

moj drogi... co to znaczy żadnych dresów i trzeba sie ubrać... wybacz ale chyba źle widze... bo posiomu megha tam nie ma idzie sie normalnie poprostu a jesli chodzi o selekcje i schludne ubieranie to polcam przejsc sie do soho manadarynki czy ferber a dream to odpowiedznik jaśkowej 14

swoją drogą ciekawa jestem jak to "kameralnie" i "twarzą w twarz z wykonawcami" będzie wyglądało... :) Jeszcze nie byłam w tym klubie, a pamiętam koncert janerki w Mandarynce, gdzie twarz Janerki widziałam przez pół minuty a ludzie stali stłoczeni jak śledzie, koleś przede mną skakał mi po butach, ja z kolei skakałam po butach kolesiowi za mną :) Muza była świetna, ale generalnie Mandarynka wg mnie to nie miejsce na koncerty! Mam nadzieję, że w Dream Clubie będzie swobodniej!

Zapowiada się dziwnie...

...a to z tego względu, że nie jest to typowa koncertowa miejscówa. Nie ma typowego prostokątu zakończonego sceną, tylko ze względu na architekture Krzywego Domku jest to takie... nie wiadomo co i nie wiadomo czy da się poskakać jak np. w Kwadratowej. Ponadto stałym elementem za sceną jest ściana z żarówek, które ciekawe jaki efekt dadzą, kiedy zaczną świecić po oczach. Inna sprawa to akustyka - to mnie najbardziej ciekawi. Czy dźwięk będzie się odbijał od ścian jak szalony czy też architekci postarali się o odpowiednie wygłuszenie. Na pewno będzie dobrze podczas fragmentu koncertu granego unplugged - bo taka część będzie na 100% - natomiast jeżeli zacznie się gitarowe granie Siekiery czy czegoś w ten deseń, to ciężko to widzę. Nie mniej jednak wszystko to - mimo licznych wątpliwości - zapowiada się ciekawie. Nieciekawie zapowiadają się na pewno ceny, które studenckiej braci (a taka za pewne będzie w większości, odpowiadać nie będą). Cóż. Zopott moi drodzy. Miłego koncertu!

jakosc

czy ktos dba nad jakpscia tych koncertow osobiscie przezylam kilka chaltur

debilizm....

ja tez studiuje i pracuję!! biedny student zgrywający sie i zbierający 2 zł na browara nie jestem i nie rozumiem głupich gadek na temat kosztów nie chcesz nie idz a co chcesz wszytsko za free?? w zyciu nie ma nic za free a piwo w dreamie pewnie kosztuje 10zł noo maskara co? nieroby?

40 zł

panowie troche przesadzili z ceną

ja tam mam już bilet tylko żałuję że będę musiała się bawić z taką bandą debili jaką to Wy jestescie bo co tu piszecie to poprostu pożal się Boże!

studencie chyba nie zrozumiałeś o co chodzi. chodzi tutaj o kwestie wyboru - isc do dresiarni za 40zl i meczyc sie z banda dresiarzy czy poczekac do marca i isc do kultowego klubu gdzie zawsze jest z*******a atmosfera a browar stoi po 5 zl!

ja pójdę do Ucha na pewno, jakoś ten klub i Sopot do tego...jakoś tak mi nie pasi :D
w Uchu zawsze fajnie jest !

Trochę logiki !!!

im więcej opini tym lepiej bo mam nadzieję że palantów co tylko chcą się nachlać za 5 zł będzie jak najmniej !!! Lubię muzę rokową ale zawsze wkurzały mnie tłumy spoconych nawalonych i niekulturalnych pseudo studentów !!! A jeśli chodzi o logiczne myślenie to nadziejo naszego narodu pokażcie mi dresiarza który pójdzie na Strachy na Lachy ? Chyba to są studia prywatne w bardzo cieńkiej uczelni :)

Idea koncertu

Ideą koncertów jest aby stworzyć kameralne miejsce do sluchania muzyki swoich ulubionych wykonawców w bezpośredniej bliskości. NIe wiemy czy nam się to do końca udać ale jesteśmy dobrej myśli. Zapraszamy wszystkich fanów, stwórzmy razem niezapomnianą imprezę.

co rozumiesz przez :
"ale zawsze wkurzały mnie tłumy spoconych nawalonych i niekulturalnych pseudo studentów !!! "
czy każdy kto przychodzi na koncert jest studentem ?
czy każdy kto jest nawalony to student ?
czy każdy kto niekulturalny to student ?
i co oznacza PSEUDO student ? :D
jestem bardzo ciekawy opowiedzi.

a co do tych dresów... to oczywiście ze może sie pojawić jakis bo akurat mu sie podoba piosenka " Dzien dobry Kocham Cie " xD

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

Kino nad Stawem Młyńskim (3 odpowiedzi)

Twoja dzielnica. Twoi sąsiedzi. Twoje kino. Rusza cykl "Kino nad Stawem Młyńskim" w Gdańsku...

do góry