Widok

Strachy na Lachy

Strachy na Lachy Temat dostępny też na forum:
Wstęp do klubu od 19:00.Strachy na Lachy - formacja stworzona przez Krzysztofa "Grabaża" Grabowskiego oraz Andrzeja "Kozaka" Kozakiewicza w 2002 roku. Zespół na początku znany był jako Grabaż + Ktoś Tam Jeszcze, jednak po ich pierwszym koncercie w Legnicy zespół zmienił nazwę na Grabaż i Strachy na Lachy i w składzie Grabaż, Kozak, Longin i Maniek ruszył w pierwszą trasę koncertową. Po niej do ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co do nagłośnienia to bym się spierał, bo było zadziwiająco dobre. Na początku ludzie nie wiedzieli chyba za bardzo o co chodzi, ale potem impreza się rozkręciła i było bardzo przyjemnie.

Ty za to znajdujesz całe w dziurze :P

odległość jak w Uchu??? no chyba byłeś na antresoli :)
Nagłośnienie też mam wrażenie, że lepsze niż w Uchu, bo tam jak nie znam kawałka to słów nigdy nie rozumiem, a w DC i owszem. Jak zwykle trzeba znaleźć dziurę w całym :) Mi się na Strachach super podobało, ale o gustach się nie dyskutuje.

dla sceptyków polecam recenzje z wyborczej dostępna też na stronie www

Blisko zespołu? Odległość była niemal taka sama jak np. w Uchu, nie wiem czym tu się podniecać... Sala ma beznadziejny układ, nagłośnienie słabe...... poszedłem tam na próbę i już na pewno nie wrócę..

Stałam 2 metry od Grabarza i śpiewałam piosenki z innymi .

Dziwnie i świetnie !! Tak blisko zespołu jeszcze nie byłem na żadnym koncercie .

no bardzo bardzo pozywywnie :)
Trochę mi się na poczatku wnętrze ze Strachami nie komponowało, ale atmosfera całkiem się fajna zrobiła, a zespół w dobrej formie, więc było super! Nie jest to takie klimaciarskie miejsce jak Ucho, ale za to nie kapie na głowę, nie ma zaduchu i wcale nie było sztywniacko.
Miejsce jednak bardziej basuje do takich bardziej klubowych koncertów.

/?

i jak wrażenia "po"?

mieszczuch, potrafisz czytac?przeciez nie napisalem, ze chce sie nawalic i siedziec w domu. napisalem, ze wole poczekac miesiac, kupic tanszy bilet, wypic jedno-dwa piwa po ktorych na 100% nie upije sie i dobrze sie bawic....

koszty biletów

chcialam tylko powiedziećze bilety w przdsprzedaży kosztowały 30 złotych, nie sądzę, aby taka cena była zbyt wygórowana. Pozdro dla wszystkich maruderów.

o co te ta jalowa dyskusja? nie masz kasy na koncert, nie idziesz, ktos pisze ze w Uchu, bylo za 29 zl, i mial jeszcze 2 piwa i szatnie. A moze po prostu kupisz sobie kolego 20 piw noteckich, po z 1.99 zl, widzialem w Piotrze i Pawle, puscisz sobie w domu plyte, pirata, kurtke powiesisz w szafie i masz zabawe caly wieczor, baa nawet dla Ciebie i dziewczyny:) Za imprezy w Sopocie pewnie doloczana jest pewnie jeszcze oplata klimatyczna, z stad ta roznica.
Qrwa, ludzie przestancie narzekac, na wszystko, nie potraficie sie cieszyc tym co macie?
Wielkie bicie piany o 5, 11 zl, i tak poszlo by to na fajki lub piwo, nie dla naprawde potrzebujacych
amen

no i co z tego, ze w wyborczej jest artykul? to ma byc zacheta? nikt nie kaze nikomu isc na koncert, ale przykro kiedy kapela ktora sie lubi gra w takiej wiesniackiej miejscowce za taka cene....

Ja kupiłam bilety we wtorek i płaciłm 35 nie 40. Tylko w dniu koncertu jest widocznie 40, a tak jest wszędzie, że w dn. koncertu jest drożej. W Uchu również.

o co ten raban ludzie nikt wam nie karze !! kto chce i uważa że warto to pójdzie kto nie to zostanie w domu i tyle !!!
Dzisiaj w Wyborczej jest artykuł o tych koncertach .

gorzej jak trzeba zaplacic za opla wiecej niz za mercedesa, a tak jest w tym przypadku....

mam już bilet i cieszą się już na niedzielę :) Nie wiem dla czego tak ciężko niekturym zrozumieć że cena zależna jest od wielu czynników to tak jak byście się wściekali że jeżdzicie oplem a nie mercedesem i że wszyscy co sprzedają mercedesy mają zejść z ceny bo was nie stać ! Jak was nie stać to nie idźcie i dupy nie zawracajcie !!!

Do tej co ma juz bilet i narzeka że się bedzie z nami bawić.
Wiesz nam też nie za specjalnie miło kiedy obok zwykłych ludzi kręci się call girls no ale za to masz bilet:)

na stronie ucha pojawiła się cena na marcowe strachy - 29ZŁ !!! słownie: dwadzieścia dziewięć złotych !!! Czyli za te 40zł co miałbym wydać w Dream tu kupię bilet, dwa piwa i jeszcze starczy mi na szatnię!!

wszystko fajnie ale...

wszystko fajnie ale ludzie proszę was 40z, to trochę przesada według mnie

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (24 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

26. Sopot Film Festival | Międzynarodowy Festiwal Filmowy (4 odpowiedzi)

Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie odbędzie się w tym roku po raz 26. Przez dziewięć...

do góry