Widok

Strachy na Lachy

Strachy na Lachy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Strachy na Lachy, 18 stycznia 2009 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a bilety?? w jakiej cenie??

milion pincet

bilety

prosimy o info gdzie mozna bilet kupic.

jak sama nazwa mowi

strachy to blazny

dzwoniłam dzisiaj i dowiedziałam się że - bilety kosztują 35,- dostępne w dream club i tropikalnej wyspie

moze

z buldogiem ich postawic

A od ilu lat moze ktoś wie ?

troche male to na taki koncert... wole isc w marcu do ucha

a kto...

...pozowlil umiescic zdjecie z Kwadratowej?!?!

Cena biletów

bilety: w przedsprzedaży: 35 zł, w dniu koncertu: 40 zł
PUNKTY SPRZEDAŻY BILETÓW:
Dream Club (Krzywy Domek), Monte Cassino 53 / Tropikalna Wyspa, M Cassino 60

ze strony strachow

2009-01-18 :: niedziela
Dream Club - Sopot - www.dreamclub.pl

godzina: start: 20:00; wjazd: 19:00
bilety: w przedsprzedaży: 35 zł, w dniu koncertu: 40 zł
PUNKTY SPRZEDAŻY BILETÓW:
Dream Club (Krzywy Domek), Monte Cassino 53 / Tropikalna Wyspa, M Cassino 60

bilety - na razie brak

Na dzień dzisiejszy nie ma jeszcze biletów w dystrybucji - uprzejmy Pan Barman z Tropikalnej Wyspy powiadomił że "najprawdopodobniej" będą od poniedziałku ...

Bilety

Bilety w sprzedaży od piątku wieczór . Niestety ze względu na kameralny harakter koncertu będzie ich tylko 500

wstyd

Troche wstyd, ze organizator koncertu nie potrafi pisac po polsku. Charakter piszemy przez ch! Wtyd dla firmy jak ch... :p

n

kiepski system dystrybucji biletów ;/
dostępne tylko w klubach otwieranych późno. Proponuję na przyszłość dać szansę kupienia biletów we wcześniejszych godzinach i nie tylko w SOpocie

bilety

bilety mozna bez problemu kupic o wczesniejszej porze w "tropikalnej wyspie" w sopocie

wczoraj jeszcze troche ich bylo :-)

rozbój w biały dzień

Żeby Strachy kosztowały 40 zł to już przesada....

prosta kalkulacja

nic dziwnego że 35 -40 zł skoro mają tylko 500 biletów !

???

tylko? zastanawiam się, gdzie w tym klubie pomieści się 500 osób...

!

to jest naprawdę przesada żeby tyle kosztowały bilety!

a co Was tak ta cena oburza? Przecież w Uchu też tyle ostatnio kosztowały! No może z 5 zł mniej, ale to nie jest jakaś mega różnica. Zresztą jak komuś szkoda to niech nie idzie :)

tu też jest godzina 20, a przy okazji dodam, że z biletami nie ma żadnego problemu żeby je kupić- miejsce fajne więc mam nadzieje że koncert będzie udany, pozdrawiam fanów SNL :)

ten koncert by był świetny jak by go zagrali w Uchu a koleżanka Ania niech nie będzie taka przemądzała wszak za za piątke można kupić moja droga piwko

Ucho

w Uchu sa 14 marca, mimo, ze z gdanska do sopotu mam blizej niz do Gdyni to jednak pojade tam. po pierwsze dream club to dresiarnia, po drugie bez klimatu, po trzecie drogo (juz nawet nie chodzi o bilet, ale alkohol....)

nie dla wszystkich

No i o to chodzi żeby ci co wolą 5 wydać na alk a nie na dobry klimat nie przyszli !Z rozmowy tel. z gościem od biletów wywnioskowałem że to nie jest koncert dla wszystkich tylko dla tych co chcą posłuchać zespołu w kameralnej atmosferze twarzą w twarz z artystami . Mam nadzieję że ci którzy chcę się tylko nawalić nie przyjdą i nie zepsują klimatu . A co do miejscówki to chyba jedyne miejsce w 3city do którego na balety trzeba naprawdę schludnie się ubrać !! Żadnych DRESÓW !!!

HAHA

Jak po jednym piwie jesteś nawalony to współczuję głowy. Dobry klimat? Chyba żartujesz. I co to za kameralny koncert na 500 osób.....

ble ble ble, pierdu pierdu...
Ludzie o co chodzi?? O czym wy tu w ogóle dyskutujecie?? To taka polaczkowata domena: na każdy temat ponarzekać! Za drogo - to nie idź! Wolisz browara? Idź do pubu! Te komentarze są coraz głupsze!

DO trochę bardziej wymagający fan

moj drogi... co to znaczy żadnych dresów i trzeba sie ubrać... wybacz ale chyba źle widze... bo posiomu megha tam nie ma idzie sie normalnie poprostu a jesli chodzi o selekcje i schludne ubieranie to polcam przejsc sie do soho manadarynki czy ferber a dream to odpowiedznik jaśkowej 14

swoją drogą ciekawa jestem jak to "kameralnie" i "twarzą w twarz z wykonawcami" będzie wyglądało... :) Jeszcze nie byłam w tym klubie, a pamiętam koncert janerki w Mandarynce, gdzie twarz Janerki widziałam przez pół minuty a ludzie stali stłoczeni jak śledzie, koleś przede mną skakał mi po butach, ja z kolei skakałam po butach kolesiowi za mną :) Muza była świetna, ale generalnie Mandarynka wg mnie to nie miejsce na koncerty! Mam nadzieję, że w Dream Clubie będzie swobodniej!

Zapowiada się dziwnie...

...a to z tego względu, że nie jest to typowa koncertowa miejscówa. Nie ma typowego prostokątu zakończonego sceną, tylko ze względu na architekture Krzywego Domku jest to takie... nie wiadomo co i nie wiadomo czy da się poskakać jak np. w Kwadratowej. Ponadto stałym elementem za sceną jest ściana z żarówek, które ciekawe jaki efekt dadzą, kiedy zaczną świecić po oczach. Inna sprawa to akustyka - to mnie najbardziej ciekawi. Czy dźwięk będzie się odbijał od ścian jak szalony czy też architekci postarali się o odpowiednie wygłuszenie. Na pewno będzie dobrze podczas fragmentu koncertu granego unplugged - bo taka część będzie na 100% - natomiast jeżeli zacznie się gitarowe granie Siekiery czy czegoś w ten deseń, to ciężko to widzę. Nie mniej jednak wszystko to - mimo licznych wątpliwości - zapowiada się ciekawie. Nieciekawie zapowiadają się na pewno ceny, które studenckiej braci (a taka za pewne będzie w większości, odpowiadać nie będą). Cóż. Zopott moi drodzy. Miłego koncertu!

jakosc

czy ktos dba nad jakpscia tych koncertow osobiscie przezylam kilka chaltur

debilizm....

ja tez studiuje i pracuję!! biedny student zgrywający sie i zbierający 2 zł na browara nie jestem i nie rozumiem głupich gadek na temat kosztów nie chcesz nie idz a co chcesz wszytsko za free?? w zyciu nie ma nic za free a piwo w dreamie pewnie kosztuje 10zł noo maskara co? nieroby?

40 zł

panowie troche przesadzili z ceną

ja tam mam już bilet tylko żałuję że będę musiała się bawić z taką bandą debili jaką to Wy jestescie bo co tu piszecie to poprostu pożal się Boże!

studencie chyba nie zrozumiałeś o co chodzi. chodzi tutaj o kwestie wyboru - isc do dresiarni za 40zl i meczyc sie z banda dresiarzy czy poczekac do marca i isc do kultowego klubu gdzie zawsze jest z*******a atmosfera a browar stoi po 5 zl!

ja pójdę do Ucha na pewno, jakoś ten klub i Sopot do tego...jakoś tak mi nie pasi :D
w Uchu zawsze fajnie jest !

Trochę logiki !!!

im więcej opini tym lepiej bo mam nadzieję że palantów co tylko chcą się nachlać za 5 zł będzie jak najmniej !!! Lubię muzę rokową ale zawsze wkurzały mnie tłumy spoconych nawalonych i niekulturalnych pseudo studentów !!! A jeśli chodzi o logiczne myślenie to nadziejo naszego narodu pokażcie mi dresiarza który pójdzie na Strachy na Lachy ? Chyba to są studia prywatne w bardzo cieńkiej uczelni :)

Idea koncertu

Ideą koncertów jest aby stworzyć kameralne miejsce do sluchania muzyki swoich ulubionych wykonawców w bezpośredniej bliskości. NIe wiemy czy nam się to do końca udać ale jesteśmy dobrej myśli. Zapraszamy wszystkich fanów, stwórzmy razem niezapomnianą imprezę.

co rozumiesz przez :
"ale zawsze wkurzały mnie tłumy spoconych nawalonych i niekulturalnych pseudo studentów !!! "
czy każdy kto przychodzi na koncert jest studentem ?
czy każdy kto jest nawalony to student ?
czy każdy kto niekulturalny to student ?
i co oznacza PSEUDO student ? :D
jestem bardzo ciekawy opowiedzi.

a co do tych dresów... to oczywiście ze może sie pojawić jakis bo akurat mu sie podoba piosenka " Dzien dobry Kocham Cie " xD

za 5 zł jeszcze chyba nikt sie nie nachlał :P

wszystko fajnie ale...

wszystko fajnie ale ludzie proszę was 40z, to trochę przesada według mnie

na stronie ucha pojawiła się cena na marcowe strachy - 29ZŁ !!! słownie: dwadzieścia dziewięć złotych !!! Czyli za te 40zł co miałbym wydać w Dream tu kupię bilet, dwa piwa i jeszcze starczy mi na szatnię!!

Do tej co ma juz bilet i narzeka że się bedzie z nami bawić.
Wiesz nam też nie za specjalnie miło kiedy obok zwykłych ludzi kręci się call girls no ale za to masz bilet:)

mam już bilet i cieszą się już na niedzielę :) Nie wiem dla czego tak ciężko niekturym zrozumieć że cena zależna jest od wielu czynników to tak jak byście się wściekali że jeżdzicie oplem a nie mercedesem i że wszyscy co sprzedają mercedesy mają zejść z ceny bo was nie stać ! Jak was nie stać to nie idźcie i dupy nie zawracajcie !!!

gorzej jak trzeba zaplacic za opla wiecej niz za mercedesa, a tak jest w tym przypadku....

o co ten raban ludzie nikt wam nie karze !! kto chce i uważa że warto to pójdzie kto nie to zostanie w domu i tyle !!!
Dzisiaj w Wyborczej jest artykuł o tych koncertach .

Ja kupiłam bilety we wtorek i płaciłm 35 nie 40. Tylko w dniu koncertu jest widocznie 40, a tak jest wszędzie, że w dn. koncertu jest drożej. W Uchu również.

no i co z tego, ze w wyborczej jest artykul? to ma byc zacheta? nikt nie kaze nikomu isc na koncert, ale przykro kiedy kapela ktora sie lubi gra w takiej wiesniackiej miejscowce za taka cene....

o co te ta jalowa dyskusja? nie masz kasy na koncert, nie idziesz, ktos pisze ze w Uchu, bylo za 29 zl, i mial jeszcze 2 piwa i szatnie. A moze po prostu kupisz sobie kolego 20 piw noteckich, po z 1.99 zl, widzialem w Piotrze i Pawle, puscisz sobie w domu plyte, pirata, kurtke powiesisz w szafie i masz zabawe caly wieczor, baa nawet dla Ciebie i dziewczyny:) Za imprezy w Sopocie pewnie doloczana jest pewnie jeszcze oplata klimatyczna, z stad ta roznica.
Qrwa, ludzie przestancie narzekac, na wszystko, nie potraficie sie cieszyc tym co macie?
Wielkie bicie piany o 5, 11 zl, i tak poszlo by to na fajki lub piwo, nie dla naprawde potrzebujacych
amen

koszty biletów

chcialam tylko powiedziećze bilety w przdsprzedaży kosztowały 30 złotych, nie sądzę, aby taka cena była zbyt wygórowana. Pozdro dla wszystkich maruderów.

mieszczuch, potrafisz czytac?przeciez nie napisalem, ze chce sie nawalic i siedziec w domu. napisalem, ze wole poczekac miesiac, kupic tanszy bilet, wypic jedno-dwa piwa po ktorych na 100% nie upije sie i dobrze sie bawic....

/?

i jak wrażenia "po"?

no bardzo bardzo pozywywnie :)
Trochę mi się na poczatku wnętrze ze Strachami nie komponowało, ale atmosfera całkiem się fajna zrobiła, a zespół w dobrej formie, więc było super! Nie jest to takie klimaciarskie miejsce jak Ucho, ale za to nie kapie na głowę, nie ma zaduchu i wcale nie było sztywniacko.
Miejsce jednak bardziej basuje do takich bardziej klubowych koncertów.

Dziwnie i świetnie !! Tak blisko zespołu jeszcze nie byłem na żadnym koncercie .

Stałam 2 metry od Grabarza i śpiewałam piosenki z innymi .

Blisko zespołu? Odległość była niemal taka sama jak np. w Uchu, nie wiem czym tu się podniecać... Sala ma beznadziejny układ, nagłośnienie słabe...... poszedłem tam na próbę i już na pewno nie wrócę..

dla sceptyków polecam recenzje z wyborczej dostępna też na stronie www

odległość jak w Uchu??? no chyba byłeś na antresoli :)
Nagłośnienie też mam wrażenie, że lepsze niż w Uchu, bo tam jak nie znam kawałka to słów nigdy nie rozumiem, a w DC i owszem. Jak zwykle trzeba znaleźć dziurę w całym :) Mi się na Strachach super podobało, ale o gustach się nie dyskutuje.

Ty za to znajdujesz całe w dziurze :P

Co do nagłośnienia to bym się spierał, bo było zadziwiająco dobre. Na początku ludzie nie wiedzieli chyba za bardzo o co chodzi, ale potem impreza się rozkręciła i było bardzo przyjemnie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Koncert Gosi Andrzejewicz (31 odpowiedzi)

Już 14 marca naszą scenę rozgrzeje jedyna i niepowtarzalna Gosia Andrzejewicz!O Artystce: Gosia...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...

Wielka giełda winyli, płyt CD i kaset (6 odpowiedzi)

Drodzy kolekcjonerzy i melomani.Niedługo minie już dekada odkąd spotykamy się na giełdzie...

do góry