Widok

StreetWaves

StreetWaves Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: StreetWaves, 18 maja 2008 godz. 17:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

szkoda

najbardziej perspektywiczni zostali odrzuceni. czy to taki zwyczaj w show-biznesie, ze promuje sie zespoly juz znane byle tylko przyciagnac ludzi? a prawdziwi 'beatlesi' i tak zostana niepoznani.

?

To proszę Podaj nazwy zespołów najbardziej perspektywistycznych to może więcej ludzi zapozna się z ich twórczością, nie wiem link może do myspace albo coś takiego. Rzucasz słowa na wiatr i nie podpierasz ich żadnym konkretem. Chciałbym poznać te odrzucone kapele, które według Ciebie są najbardziej perspektywistyczne. Po za tym nie wszystkie z tych w/w zepołów są znane więc .....

nie w/w

tylko ww. Naucz sie korzystac ze slownika

what the f...

Czy ty kolezko znasz tworczosc takich zespolow jak dick4dick lub california ?
dobrze ze ciemnota pozna cos spoza dody i czerwonych gitar.
brawo dla org. za Gacek.

a

mi sie podoba;)

Świetny pomysł!!!

Mam wielką nadzieję, że pogoda dopisze.

jaka hołota,jak można ni znać jednego z najlepszych zespołów D4D.?
żal.;/
ale wielki plus dla organizatorów.^
i wątpię ,czy ktoś większość zespołów zna.

FOLDER

Szkoda ze zespol FOLDER sie nie zalapal :-( To zdecydowanie najciekawszy Trojmiejski band w tej chwili...

wielkie gwiazdy z wyborczej

Ja sie zastanawiam co tam robi kilka zespołów nieudolnie lansowanych przez gazetę wyborczą z tzw. gatunku indie rocka, najbardziej anemicznego i smętnego gat. w historii. Nie mówiąc już o wyglądzie muzyków a'la emo-studenci czytający coehlo (vide wokalista gentelmana (z wykrzyknikiem) haha).

:]

Bardzo fajny pomysł :]

zgadzam się, taka muzyka sprawdza sie w klubie. Na plenerowych imprezach straszy ludzi. A tak poza tym nie kazdy musi wygladac jak grupa kiss:D

Wokaliście Gentleman brakuje hawajskich szortów i deski co by szukać wielkiej fali, nie rozumiem kompletnie fascynacji tym zespołem, to samo dotyczy Folderu. O ile Gentleman jeszcze jako tako broni się na koncercie, tak Folder leży i kwiczy

wokalista gentelman wyglada jakby brakowalo mu czlonka;]

gentleman gra emo ? Chyba was powaliło. Z tego co słyszałem grają po prostu alternatywnego rocka. A dowalanie wokaliście tego zespołu to klasyczne zachowanie kilku onanistów komputerowych, którzy sami chcieliby coś muzycznie zadziałać ale albo nie umieją albo wolą brandzlować się przed kompem. Pozdro

haha, Toś, to ty? nie spinaj szelek tylko naucz się śpiewać, bo onaniści też mają słuch i wzrok.

Widze ze gentelmeni siedza tu na forum i nie tacy z nich gentelmani.
A tak na poważnie to trochę szkoda czasu na ich lalusiowate smęty (jaki rock alternatywny? z czym do ludzi) i zespołu KIEV OFFICE ktory raz widzialam w UCHU i był szokująco nieśmiały. Przez chwilę myślałam że to kabaret. Na widowni sami znajomi, reszta po prostu sobie wyszła. Czekam na Dick4Dick!!!!

chamstwo i tyle..

Od razu mówie, że nie jestem zadnym członkiem :) I chce by ta wypowiedź została w charakterze obiektywnym. Gentlemani są moim zdaniem dobrzy. Byłem na paru koncertach i nie jest tak, ze przychodzą tylko sami znajomi. Oczywiście nie ujmuje tutaj bardziej znanym zespołom.W każdym razie wszyscy, których hobby jest szerzenie chamstwa na tym forum serdecznie pozdrawiam i życze choćby 1/4 takiego sukcesu jaki już odnieśli nagle kontrowersyjni Gentlemani i inne bardziej znane zespoły oraz słownika ort. w prezencie na I komunie.

Od razu widać że jesteś członkiem. Nikt nikogo tu nie obraził, członku. Jak masz problem z wrażliwością to proponuje chusteczki, zamów sobie na pierwszą komunię.

Obrażalscy dżentelmeni

Tzw. "Sukces" kiev office czy tych pseudo menów ma na imię przemysław gulda.
Osobiście chamstwa tu na forum nie zauważyłem, jakieś odniesienia do emo, ryjka z doliny muminków, ale bez przesady. Widocznie członkowie są bardzo wrażliwi. Proponuje wam, lalusie, zmienić po prostu nastawienie do krytyki, bo tak daleko nie zajdziecie.

Inne tematy z forum Rozrywka

Bezpłatne badanie kręgosłupa dla osób aktywnych zawodowo (4 odpowiedzi)

Fundacja Innowacje dla Zdrowia realizuje projekt Mniej bólu, więcej ruchu plecy gotowe na...

4. Baltic Opera Festival (3 odpowiedzi)

Latem Gdańsk i Sopot zamienią się w operowe serce Europy podczas Baltic Opera Festival 2026. W...

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (24 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

do góry