Widok
?
To proszę Podaj nazwy zespołów najbardziej perspektywistycznych to może więcej ludzi zapozna się z ich twórczością, nie wiem link może do myspace albo coś takiego. Rzucasz słowa na wiatr i nie podpierasz ich żadnym konkretem. Chciałbym poznać te odrzucone kapele, które według Ciebie są najbardziej perspektywistyczne. Po za tym nie wszystkie z tych w/w zepołów są znane więc .....
wielkie gwiazdy z wyborczej
Ja sie zastanawiam co tam robi kilka zespołów nieudolnie lansowanych przez gazetę wyborczą z tzw. gatunku indie rocka, najbardziej anemicznego i smętnego gat. w historii. Nie mówiąc już o wyglądzie muzyków a'la emo-studenci czytający coehlo (vide wokalista gentelmana (z wykrzyknikiem) haha).
gentleman gra emo ? Chyba was powaliło. Z tego co słyszałem grają po prostu alternatywnego rocka. A dowalanie wokaliście tego zespołu to klasyczne zachowanie kilku onanistów komputerowych, którzy sami chcieliby coś muzycznie zadziałać ale albo nie umieją albo wolą brandzlować się przed kompem. Pozdro
Widze ze gentelmeni siedza tu na forum i nie tacy z nich gentelmani.
A tak na poważnie to trochę szkoda czasu na ich lalusiowate smęty (jaki rock alternatywny? z czym do ludzi) i zespołu KIEV OFFICE ktory raz widzialam w UCHU i był szokująco nieśmiały. Przez chwilę myślałam że to kabaret. Na widowni sami znajomi, reszta po prostu sobie wyszła. Czekam na Dick4Dick!!!!
A tak na poważnie to trochę szkoda czasu na ich lalusiowate smęty (jaki rock alternatywny? z czym do ludzi) i zespołu KIEV OFFICE ktory raz widzialam w UCHU i był szokująco nieśmiały. Przez chwilę myślałam że to kabaret. Na widowni sami znajomi, reszta po prostu sobie wyszła. Czekam na Dick4Dick!!!!
chamstwo i tyle..
Od razu mówie, że nie jestem zadnym członkiem :) I chce by ta wypowiedź została w charakterze obiektywnym. Gentlemani są moim zdaniem dobrzy. Byłem na paru koncertach i nie jest tak, ze przychodzą tylko sami znajomi. Oczywiście nie ujmuje tutaj bardziej znanym zespołom.W każdym razie wszyscy, których hobby jest szerzenie chamstwa na tym forum serdecznie pozdrawiam i życze choćby 1/4 takiego sukcesu jaki już odnieśli nagle kontrowersyjni Gentlemani i inne bardziej znane zespoły oraz słownika ort. w prezencie na I komunie.
Obrażalscy dżentelmeni
Tzw. "Sukces" kiev office czy tych pseudo menów ma na imię przemysław gulda.
Osobiście chamstwa tu na forum nie zauważyłem, jakieś odniesienia do emo, ryjka z doliny muminków, ale bez przesady. Widocznie członkowie są bardzo wrażliwi. Proponuje wam, lalusie, zmienić po prostu nastawienie do krytyki, bo tak daleko nie zajdziecie.
Osobiście chamstwa tu na forum nie zauważyłem, jakieś odniesienia do emo, ryjka z doliny muminków, ale bez przesady. Widocznie członkowie są bardzo wrażliwi. Proponuje wam, lalusie, zmienić po prostu nastawienie do krytyki, bo tak daleko nie zajdziecie.