Widok

StreetWaves

StreetWaves Temat dostępny też na forum:
18 maja 2008, Nadbałtyckie Centrum Kultury i Centrum Sztuki Współczesnej Łaźnia zapraszają na liverpoolską niedzielę.Organizowana przez nas na gdańskiej Starówce akcja wypełniająca ten leniwy i – miejmy nadzieję – słoneczny dzień rozpocznie się o 12-stej w południe dźwiękiem carillonu, który wyjątkowo tego dnia zagra... Beatlesów.Od tego momentu, aż do zwieńczenia akcji czyli ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:]

a jednak CSU:)

E, nie było tak źle, wycie Lechistów oczywiście nieco zdezorganizowało imprezę, ale jej nie zj..ło, jak napisałeś. Jakoś tam wykonawcy i organizatorzy dawali radę. Chociaż oczywiście o wiele lepiej byłoby, gdyby wszystko odbyło się bez tych "dodatkowych atrakcji". Lekcja na przyszłość - nie robić plenerowych koncertów w czasie ligowych rozgrywek.

Fakt

Najazd lechistow na Dluga w czasie koncertu zj... wszystko.
Bylem tylko przez 15 minut i zrozumialem ze koncerty na Dlugiej to nieporozumienie. Przypadkowi ludzie / naglosnienie / ryki pijanych lechistow / lanserka / spowodowalo ze oddalilem sie spod sceny zwawym krokiem w kierunku domu. Plusem byla Ania Gacek, chociaz to ze dala sobie zalozyc b-zielony szalik niezbyt dobrze o niej swiadczy.

parę słów na temat...

Czekałam na tę imprezę. Impreza byłaby fajna, gdyby nie...

– żenująca Prowadząca. Zamiast poganiać zespoły, żeby szybciej się rozstawiały i komentować że musi gadać żeby zająć czas. Powinna zachęcić publiczność, zmotywować pozytywnie, a nie na odwrót.

– Nagłośnienie do bani... To już po 2 piosenkach można było poprawić. Wokalista Pupupidu prosił o podciągnięcie basów i wokalu. Przecież nawet laik słyszał że jest źle, a dźwiękowiec nie?

– Ochrona imprezy wspomagani przez Policję vs. kochani kibice Lechii... Bez komentarza.

Te trzy czynniki sprawiły, że nie zdecydowałam się zostać do końca. A szkoda. Może uwagi publiczności będą nauczką dla organizatorów na przyszły rok.

kto wpadł na pomysł, żeby dać Ani Gacek prowadzić koncert? Pewnie miało być luzacko i dowcipnie a wyszedł smutek i żałość. No i po co ta dziewczyna tak się wydziera, skoro ma mikrofon pod nosem?

Ania do pantomimy!

No właśnie, z powodu przeciągających się kłopotów z nagłośnieniem koncertu Pogodna nie doczekałem:-(

impreza fajna tylko naglosnieniowcy sie nei spisali zwlaszcza na pogodnie ktore dalo czadu i pokazalo swoja klase i pelen luz na scenie , szkoda tylko ze naglosnienie nie dawalo rady ( nie mowie o poziomie glosnosci ale o selektywnosci - wiadomo ze miejsce ma to do siebie ze dzwiek rozchodzi sie tak a nie inaczej ale ucinanie dolu i za duzo srodka bylo nieprzyjemne w odbiorze

Znakomita impreza!

prawie zapomnialem - byłem na koncercie: mordy - nie widziałem, born in the prl - żenada, kiev office bardzo słabo, pupucośtam - super !, kulesza - srednio, pawilon - zawodowo ale jakoś bez emocji, gentelman - fajny 1 kawałek, jakies problem r********y chyba ciekawy cover, majestic - fajnie ale regge to nie dla mnie, saluminesia - zawodowo, chyba najlepiej, CSU - nie widziałem bo zmarzłem i pojechałem do domu

pomidory są dobre do keczupu. albo pomidorowa pulpa do makaronu.
z czym do ludzi, człowieku???

CSU

CSU wzięło wszystko i bardzo się z tego cieszę!

Hello fatherfucker ! nie znam wypocin kapel promowanych przez niejakiego gulde, ale lubie merytoryczną krytykę, tymczasem pie rdolisz farmazony bez tresci. widac ze masz jakis problem, ale nie rozwiazesz go bzykajac czyjegos ojca. Bez odbioru, spuszczaj sie dalej.

CSU

Gratulacje - super chłopaki, szczerzy, życzliwi żadnego zadzierania nosa. Gorąco pozdrawiam chłopaków z Tczewa. Powodzenia w Liverpool'u.

matematyka

"wybraliśmy 12 zespołów" i dalej " nazwy poniżej w kolejności alfabetycznej"
tu następuje lista 10 zespołów, bo dwa pewnie "w pamięci"

zgadzam się, saluminesia jest świetna, bardzo lubie ich gitary i życzę powodzenia!

dobre:)

Podnieciłes sie widze bardziej niz należało. Pewnie tata pisze ci posty, bo przeciez sam nie potrafisz czytać. Zeby byc krytykiem nie trzeba zakładac własnej kapeli, ośle. Denerwuja mnie miernoty, które popierane przez kolesiów prezentuja swoje wypociny szerszej publicznosci. Tyle w temacie.

ale się podnieciłem !!! masz coś do guldy i kapiel o których pisze to z nimi pogadaj peezdeczko. a tak to wychodzisz na frajera ktorego kapela nie została opisana w gazecie i ktorego jedynym zajeciem jest nap ier dalanie w/w. Ale spoko, kilka prób, nagracie jakiś fajny kwałek i tez bedziecie w gazecie

a dlaczego

w tym gronie nie ma pomidorów? wczoraj byłem na koncercie. no. chłopaki grubo trzasnęli, aż miło

Powinna wygrać Saluminesia. To chyba jedyny zespół, który ma szansę zaistnieć w Polsce na szerszą skalę i stać się w końcu jakąś wizytóką trójmiasta. Trzymam kciuki za chłopaków. Monii

Inne tematy z forum Rozrywka

Koncert Gosi Andrzejewicz (3 odpowiedzi)

Już 14 marca naszą scenę rozgrzeje jedyna i niepowtarzalna Gosia Andrzejewicz!O Artystce: Gosia...

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

Enrique Iglesias (29 odpowiedzi)

Enrique Iglesias, jeden z najpopularniejszych artystów na świecie, ogłasza jedyny koncert w...

do góry