Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
tragedia! Fatalna obsługa, pizza gorzej niż bez smaku wątek zamknięty z uwagi, że nazwa kojarzy nam się z wakacjami i pyszna pizzą zamówiliśmy...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 2 grudnia 2010

Fatalna obsługa wątek zamknięty Jestem zniesmaczony jakością obsługi w tej restauracji. Kelner zabrał nam...
~dyzio
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 lutego 2011

Bardzo miła restauracja.Polecam! wątek zamknięty Często przechodzę tędy,a dziś postanowiłam zajżeć i zjeść obiad.Zamówiłam...
~A.
-

dodano: 14 stycznia 2011

PIZZA NAJLEPSZA JAKĄ KIEDYKOLWIEK JADŁAM, SUPER CENY, POLECAM!! wątek zamknięty Byłam ze znajomymi w Stromboli, zaskoczeniem była obecność pizzy w menu, wiec...
~Ewelina
-

dodano: 22 grudnia 2010

Z czystym sercem POLECAM wątek zamknięty Do restauracji trafiłam przypadkiem, i mogę powiedzieć że jestem pod...
~ewa
-

dodano: 6 grudnia 2010

widok z ulicy zachęcający, a wśrodku rozczarowanie wątek zamknięty Jakość i smak past przeciętna, bez zachwytu. Trochę ocenę podwyższa pizza....
~mika
-

dodano: 29 listopada 2010

pysznie..!! wątek zamknięty Do Stromboli chodzimy bardzo czesto jest tam miła atmosfera.Gra nastrojowa...
~Dorota:)
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 listopada 2010

Piątkowy Live cooking SUPER SPRAWA wątek zamknięty Prawdę mówiąc baliśmy się przyjśc do tej restauracji, po przeczytaniu...
~Gabriel
-

dodano: 23 listopada 2010

Polecam znajomym i rodzinie wątek zamknięty Do Stromboli zostałam zaproszona przez syna po Jego obronie pracy...
~Teresa Grusczyńska
-

dodano: 20 listopada 2010

polecam ! wątek zamknięty W Restauracji Stromboli wraz z mężem i znajomymi bywamy coraz częściej....
~mariola~~
-

dodano: 19 listopada 2010

Coś się zepsuło wątek zamknięty W Stromboli mieliśmy okazję być niejednokrotnie, ale ostatnio trochę się...
~Waldemar
-

dodano: 26 października 2010

BEZNADZIEJNIE wątek zamknięty Nie mam zwyczaju oceniać restauracji przez internet, ale o tym co mnie...
~Elzbieta
-

dodano: 18 października 2010

Smak Włoskiej tradycji wątek zamknięty Jako lojalny klient, jaki i smakosz prawdziwej włoskiej pizzy mogę z ręką na...
~Paweł
-

dodano: 27 września 2010

Wzór do naśladowania! wątek zamknięty W krótki czasie odwiedziłem restauracje 3-krotnie i przyznam, że za każdym...
~Maciek
-

dodano: 26 września 2010

(prawie) jak we Włoszech ;) wątek zamknięty Dania są naprawdę przepyszne! Pizza naprawdę we włoskim stylu, a nie wielka...
~Kasia
-

dodano: 22 września 2010

Od dnia otwarcia coraz gorzej! wątek zamknięty Byłem częstym klientem do października/listopada ubiegłego roku. Od tego...
~Maciej
-

dodano: 14 września 2010

Słabo wątek zamknięty Obsługa pierwszego frontu" słaba. Kiedy wreszcie restauratorzy zrozumieją, że...
~Piotrek
-

dodano: 4 września 2010

Piotrek - opinia wątek zamknięty Odwiedzilem ostatnio to miejsce z dziewczyna. Chcialem sprobowac tej...
~Piotrek
1

dodano: 9 września 2009

Pozytywne zaskoczenie wątek zamknięty W ciągu ostatniego tygodnia byłem w Stromboli dwukrotnie. Za każdym razem...
~Tomasz
-

dodano: 23 lipca 2010

Było ok, gdyby nie obsługa... wątek zamknięty Niestety, zła obsługa jest w stanie "położyć" lokal z najlepszym jedzeniem....
~Marcin
-

dodano: 20 lipca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
39

34

wątków

do góry