Widok
zobaczcie na tą stronę,
tam jest laska w gorsecie przeźroczystm z przodu, z naszytą koronką,
i widać jej otoczkę od sutka, no to nie mówcie że to nie przegięcie :)
ja też mierzyłam suknie w farage, np galaxy jest cudowna,
wiec nie róbcie ze mnie jakiejś cnotki,
na tej stronie jednak są suknie tak trochę za bardzo odkryte,
jest tam jeszcze jedna, taka oliwkowa,
laska trzyma welon z koronki nad głową,
też jej całe cycki widać, poszłybyście tak?
ja nie, ale nie wiadomo, kwestia gustu :)
tam jest laska w gorsecie przeźroczystm z przodu, z naszytą koronką,
i widać jej otoczkę od sutka, no to nie mówcie że to nie przegięcie :)
ja też mierzyłam suknie w farage, np galaxy jest cudowna,
wiec nie róbcie ze mnie jakiejś cnotki,
na tej stronie jednak są suknie tak trochę za bardzo odkryte,
jest tam jeszcze jedna, taka oliwkowa,
laska trzyma welon z koronki nad głową,
też jej całe cycki widać, poszłybyście tak?
ja nie, ale nie wiadomo, kwestia gustu :)
...z cyckami na wierzchu... wiecie co przesadzacie... zadna z tych sukien nie ma cyckow na wierzchu, ani niczego innego, to ze koronka jest sexowna i powabna to sie zgodze, ale bez przesady, jak czytam komentarze takich zdewociałych panienek to mi sie robi zal waszych chłopów... po bozemu, pod kołderką, raz w miesiącu... i bez gry wstępnej... a w polowie kulminacji dla podgrzania atmosfery komentarz... kochanie wiesz chyba musimy sufit pomalowac..i koncz szybciej bo zaczyna się moj ulubiony serial na "trwam"
hmm mimo mojej liberalnej postawy oraz (skromność to moje drugie imie hehe)ładnego ciałka:)stwierdzam : dziewczyny maja racje pisząc iz nie wypada w takiej sukience do slubu...mój przyszły mąż -wielbiciel kobiecego ciała(zreszta jak większośc mężczyzn)stwierdził,że bardzo ładne ale nie na ślub...jednak to kościół-światynia...i nawet wypada bardziej zakryc sie od dołu do góry niz wystepowac w przeźroczystym gorsecie...poczytajcie troche historii może uświdomi wam to,kto i kiedy nosił takie 'ubranka",ale jesli któras koniecznie chce pokazac piersi nie dokonca zakryte to czemu nie...pewnie rodzina i ksiądz podzielą jej fantazje...pozdrawiam
1.moim skromnym zdaniem dobrze bys sie czuła równiez w mniej odsłaniającej wdzięki sukience , 2. ja nie krytykuje a jedynie wyrazam opinie-swoja,a do tego mam prawo:) 3.dla mnie jest to przesada , tymbardziej ze zdaje sobie sprawe z faktu iz na weselu i slubie beda osoby ze starszego pokolenia , ktore na pewno nie podziela twojego entuzjazmu z przeźroczystego gorsetu...odrobine subtelności o dobrego smaku by sie chyba przydało w takim dniu a nie eksponowanie swoich wdzięków...bardziej wyzywająca kreację można nałożyc po oczepinach np jeśli ktos lubi:)
... wiecie co? dawno tu nie zagladałam, bo ostatnio te forum mnie wkurza! i dzisiaj gdy przeczytałam te wypowiedzi stwierdzam, że jestm zła jeszcze bardziej!!!
ja mam suknie z Farage, właśnie z koronkowymi plecami, a wyzywanie kogos od Panienek lekkich obyczajów - stwierdzam to po wypowiedzi moni - uważam za lekka przesadę. Kazdy ma swój gust, swoja moralność i zapatrzenie na sprawę w czym iść do slubu. Mam prawie 30 lat i nie gardzę moim ciałem, wręcz ono mi sie podoba i mojemu pzryszłemu męzowi również. Mam gdzieś rodzinę czy będą to komentować czy nie, czy jest zbyt pruderyjna do kościoła czy nie. Zabezpieczyłam się i bedę miała etolę z norek bo w kosciele moze byc chłodno, to wszytsko. Specjalnie mam taki welon zeby było widac tył sukni!
Ten dzień jest raz w zyciu, a nawet jeśli zdarzy sie po raz kolejny to juz nikt nie bedzie tego tak pzrzywał jak ten oierwszy, wiec dajcie sobie spokój z krytykami i bezczelnymi wypowiedziami, kazda z nas ma sie cieszyć tym dniem i podzielcie sie szcześciem z innymi również. całe szczeście nie należe do osób, które potwm płaczą w poduszke i myslą... ona powiedizla tak, a tamta tak... moze robie źle??!!!
Nie róbcie przykrosci innym, bo jak ktoś sobie wybiera suknie, której bym nie załozyła, to jej nie krytykuje tylko mówie, ze jest sliczna i pewnie własnie ta do niej pasuje!!!!
To chyba na tyle..

ja mam suknie z Farage, właśnie z koronkowymi plecami, a wyzywanie kogos od Panienek lekkich obyczajów - stwierdzam to po wypowiedzi moni - uważam za lekka przesadę. Kazdy ma swój gust, swoja moralność i zapatrzenie na sprawę w czym iść do slubu. Mam prawie 30 lat i nie gardzę moim ciałem, wręcz ono mi sie podoba i mojemu pzryszłemu męzowi również. Mam gdzieś rodzinę czy będą to komentować czy nie, czy jest zbyt pruderyjna do kościoła czy nie. Zabezpieczyłam się i bedę miała etolę z norek bo w kosciele moze byc chłodno, to wszytsko. Specjalnie mam taki welon zeby było widac tył sukni!
Ten dzień jest raz w zyciu, a nawet jeśli zdarzy sie po raz kolejny to juz nikt nie bedzie tego tak pzrzywał jak ten oierwszy, wiec dajcie sobie spokój z krytykami i bezczelnymi wypowiedziami, kazda z nas ma sie cieszyć tym dniem i podzielcie sie szcześciem z innymi również. całe szczeście nie należe do osób, które potwm płaczą w poduszke i myslą... ona powiedizla tak, a tamta tak... moze robie źle??!!!
Nie róbcie przykrosci innym, bo jak ktoś sobie wybiera suknie, której bym nie załozyła, to jej nie krytykuje tylko mówie, ze jest sliczna i pewnie własnie ta do niej pasuje!!!!
To chyba na tyle..

nacia napisał(a):
> Nie róbcie przykrosci innym, bo jak ktoś sobie wybiera suknie,
> której bym nie załozyła, to jej nie krytykuje tylko mówie, ze
> jest sliczna i pewnie własnie ta do niej pasuje!!!!
No sorki nacia ale jezeli mowisz ze nie zalozylabys jakiejs sukni to musi byc tego jakas przyczyna -nie podoba ci sie albo jest jakis inny powod. Sama bys jej nie zalozyla a komus mowisz ze jest sliczna i pewnie do niej pasuje(czy pasuje czy nie musialabys zobaczyc dana osobe w tej sukience aby to ocenic).Jezeli tak postepujesz jak napisalas to musze stwierdzic ze nalezysz do osob ktore sa nieszczere! To forum jest po to zeby kazdy mogl napisac swoja opinie i jezeli ktos ma odmienne zdanie to nie znaczy ze chce komus zrobic przykrosc!!!! Ja osobiscie wolalabym zeby ktos napisal szczera opinie a nie pisal ze sukienka jest sliczna i pasuje do mnie!!!!Mysle ze lepiej napisac opinie ktora byc moze nie jest pozytywna ale szczera!!!!!!!!! A jezeli ktos nie lubi odmiennych opini to co robi na forum?????? Wiadomo ze ile ludzi tyle opini i nie ma mozliwosci zeby wszystkie byly zgodne. pozdrawiam
> Nie róbcie przykrosci innym, bo jak ktoś sobie wybiera suknie,
> której bym nie załozyła, to jej nie krytykuje tylko mówie, ze
> jest sliczna i pewnie własnie ta do niej pasuje!!!!
No sorki nacia ale jezeli mowisz ze nie zalozylabys jakiejs sukni to musi byc tego jakas przyczyna -nie podoba ci sie albo jest jakis inny powod. Sama bys jej nie zalozyla a komus mowisz ze jest sliczna i pewnie do niej pasuje(czy pasuje czy nie musialabys zobaczyc dana osobe w tej sukience aby to ocenic).Jezeli tak postepujesz jak napisalas to musze stwierdzic ze nalezysz do osob ktore sa nieszczere! To forum jest po to zeby kazdy mogl napisac swoja opinie i jezeli ktos ma odmienne zdanie to nie znaczy ze chce komus zrobic przykrosc!!!! Ja osobiscie wolalabym zeby ktos napisal szczera opinie a nie pisal ze sukienka jest sliczna i pasuje do mnie!!!!Mysle ze lepiej napisac opinie ktora byc moze nie jest pozytywna ale szczera!!!!!!!!! A jezeli ktos nie lubi odmiennych opini to co robi na forum?????? Wiadomo ze ile ludzi tyle opini i nie ma mozliwosci zeby wszystkie byly zgodne. pozdrawiam
Kochana, nie zarzucaj mi że jestem nieszczera bo mnie nie znasz i żle wywnioskowałaś to z mojej wypowiedzi :( Ja nie widzę dziewczyny, i jeżeli ktos wstawia zdjecie, to suknia sama w sobie jest sliczna, bo generalnie wszytskie są na swój sposób ładne, ale np dla mnie jest nie taka jaka sobie wymarzyłam, rozumiesz? Nie moge powiedziec że jest brzydka bo nie wiem jak ktos w niej wyglada...
Jestem bardzo szczera co do swioch wypowiedzi i nie nwaidzę jak ktos owija w bawełne, bo kłamstwo ma krótkie nogi i nie nawidze nieszczerośći!!!!
Jestem bardzo szczera co do swioch wypowiedzi i nie nwaidzę jak ktos owija w bawełne, bo kłamstwo ma krótkie nogi i nie nawidze nieszczerośći!!!!
w związku z tym jestes hipokrytka:)pozdrawiam...ps ja pisałam o sukniach z odsłoniętymi piersiami a nie plecami i nadal podtrzymuje swoje zdanie,zreszta Twoja widziałam bo kiedys wklejałaś zdjęcia i rzeczywiście sukinka jest ładna,jak dla mnie przesadzona , ale Ty slicznie w niej wyglądasz-masz subtelna urodę i jesteś drobna,więc bardzo ładnie się w niej prezentujesz...jednak nie znaczy to ,że mi sie podoba Twoja sukienka i nie napisze tego tylko dlatego,żebys sie lepiej czuła...zresztą o gustach sie nie dyskutuje...ja nie pisałam o wszytskich suniach Farage czy innej firmy tylko o tych mało subtelnych:)moim zdaniem-zresztą nie tylko moim.pozdrawiam jeszcze raz.
suknie farage są fantastyczne i piękne.wynikneła tu jakaś dziwna dyskusja o cyckach i paniach lekkich obyczajów a ja wogóle nie rozumiem tych wszystkich głosów-zauważyłam chyba tylko 2 modele gdzie było widac biust i to jeszcze z kolekcji ,która tak naprawdę przeznaczona jest tylko na pokaz...to jest jedyny salon w którym ewentualnie wybrałabym swoją ślubną sukienkę.suknie są bardzo kobiece, jak z innej epoki.wszystkie te tiule i koronki.... coś pieknego..!!!!
a nacia rzeczywiście wygląda w swojej sukni przepięknie-bardzo kobieco, mimo przezroczystosci subtelnie,ale seksownie-na pewno nie wyzywająco-wygląda tak, jak powinna wyglądać Panna Młoda w moim, zaznaczam ,w moim przekonaniu!!!
a tak wogóle to jestem załamana bo przegladnęłam nie skłamie jak powiem jakieś 500,600 sukienek i nic mi się nie podoba.znalazłam 2 modele, które jak połącze z jednej dół a zdrugiej góre to wyjdzie suknia,o jakiej marzę
a nacia rzeczywiście wygląda w swojej sukni przepięknie-bardzo kobieco, mimo przezroczystosci subtelnie,ale seksownie-na pewno nie wyzywająco-wygląda tak, jak powinna wyglądać Panna Młoda w moim, zaznaczam ,w moim przekonaniu!!!
a tak wogóle to jestem załamana bo przegladnęłam nie skłamie jak powiem jakieś 500,600 sukienek i nic mi się nie podoba.znalazłam 2 modele, które jak połącze z jednej dół a zdrugiej góre to wyjdzie suknia,o jakiej marzę
agutek81 napisał(a):
> zauważyłam chyba
> tylko 2 modele gdzie było widac biust i to jeszcze z kolekcji
> ,która tak naprawdę przeznaczona jest tylko na pokaz
no właśnie!!!!
ja o tych modelach mówiłam wcześniej,
a wywiazała się z tego bardzo nieprzyjemna rozmowa,
też uważam że suknie z farage są piękne,
proponuje na tym zakończyć dyskusję :)
> zauważyłam chyba
> tylko 2 modele gdzie było widac biust i to jeszcze z kolekcji
> ,która tak naprawdę przeznaczona jest tylko na pokaz
no właśnie!!!!
ja o tych modelach mówiłam wcześniej,
a wywiazała się z tego bardzo nieprzyjemna rozmowa,
też uważam że suknie z farage są piękne,
proponuje na tym zakończyć dyskusję :)
Nacia jestes rewelacyjna!!! Wsciekasz sie na kazdego kto nie zgadza sie z twoim gustem ale wystarczy ze ktos cie pochwali, ze jednak TY ladnie wygladalas, to od razu zapominasz o czym byla dyskusja. Wkleilas swoje zdjecie w kilku tematach!!! tak jak bys domagala sie pochwal, bo w pierwszym za malo ich dostalas. Piszesz za zamowialas dwie suknie i sprzedajesz welon ktory ci do nich nie pasuje!!!!!! Popracuj nad poczuciem wlasnej wartosci bo to cie naprawde upiekszy a nie kolejna suknia czy welon. Jak jeszcze nie wiesz o co chodzi to przeczytaj swoje slowa w temacie o zazdrosci.
to nie tak, dziewczyny,
ja też jestem szczupła i pięknie wyglądałam np w Galaxy,
co do tych przeźroczystości- uważam że są super,
ale nie gdy jest odsłonięty przód,
zajrzyj na tę stronkę,
może tez uznasz, że niektóre z tych sukni są za badzo odkryte
powiedziałam tylko, że nie poszłabym do ślubu z odkrytymi cyckami,
to tyle, więc po co tyle złośliwości w waszych wypowiedziach? tego nie rozumiem
pozdrawiam
ja też jestem szczupła i pięknie wyglądałam np w Galaxy,
co do tych przeźroczystości- uważam że są super,
ale nie gdy jest odsłonięty przód,