Widok

Strzelnica nie daje się wypocząć

Dzisiaj znowu potężny huk bez końca na Kolberga i w okolicach od 10 rano do 15. Wszystko się niesie z strzelnicy Plajgront. Jeśli już ta strzelnica nie jest do ruszenia to może można zmusić ich w chociaz instalacje jakiś paneli dźwiękochłonnych?
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

urządzanie poligonu w mieście, kilkaset metrów od budynków mieszkalnych nie jest normalne

cenię sobie spokój, tylko mi, w przeciwieństwie do was, wszystko nie przeszkadza. Czasami mam wrażenie, że na Brodwinie mieszkają sami ludzie, którym wszystko przeszkadza - płaczące dziecko, spuszczenie toalety w nocy, cokolwiek. Ostatnio nawet słyszałam, że dwóm kobietom przeszkadzały drzewa z mirabelkami xD
Mieszkacie w mieście! Hałasy w mieście są normalne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepsza strzelnica

Co sie żalisz. W tych godzinach chyba nie ma ciszy! Byłam na niej nie raz i to świetne miejsce i świetni ludzie. Wam to juz wszystko przeszkadza
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

To dostaniesz odpowiedź.

Gdańsk też, bo aż tu słychać. :D

Ale dobrze że to strzelnica, bo martwiłam się że mord psychopatów na zwierzętach.

Uuuu

Całe 250 zebrane w ciągu 5 lat? Całe dwa bloki na kilkadziesiąt. Za 30 lat może uzbierasz jakąś znacżaca liczbę, ale musisz pamiętać że wtedy połowa z podpisujących się osób już nie będzie żyła.

były ruiny po kilkudziesięcioletniej strzelnicy

stosunkowo niedawno zaczęła z niej korzystać jakaś firma, doedukuj się zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś na mało inteligentnego
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zdziwił byś się ile osób już się podpisało... :) Sprawa jest w toku

To zbierz podpisy i nadaj bieg sprawie. Nie da się? Bo jesteś sam :)

Ten sam człowiek będzie narzekał na mewy, dzieci, smród mieszkając przy oczyszczalni albo wysypisku i samoloty mieszkając przy lotnisku.

Czyli jest jak zwykle kilku malkontentów którzy nie wiedziało gdzie kupują mieszkanie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Co przeszkadza bardziej: linia kolejowa i pociągi PKP w tym towarowe - całą dobę, linia kolejowa i pociągi SKM - większość dnia i część nocy, Aleja Zwycięstwa - faktyczne przedłużenie DK6 czy aktywna od czasu do czasu strzelnica. Zgłoszenia problemów pojawiły się po zbudowaniu tam osiedla domków - strzelnica była wówczas tak aktywna jak jest teraz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mógłbym równie dobrze chodzić do lasu i sobie strzelać w dowolnym miejscu, bo nie jest to nielegalne, ale wolę robić to na strzelnicy, gdzie mam 100% pewności, że jestem otoczony samymi świadomymi osobami i ograniczonym terenem, a nie, że przypadkiem ktoś wejdzie mi na linię strzału.

No popatrz, a mnie i wszystkim moim sąsiadom przeszkadza...
do góry