Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nie polecam. wątek zamknięty 100%-towy przerost formy nad treścią :)
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 21 października 2017

Nie polecam.. rozczarowanie okazało się coraz większe.. wątek zamknięty Korzystałam kilkakrotnie z usług w salonie marina. Były to odrosty i...
~Lela
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 23 lutego 2017

Miło na początku dla nowych klientów i czas ZAWSZE tylko dla znajomych... wątek zamknięty Starania widoczne na początku, jednakże dla klientów odwiedzających to...
~iga
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 września 2015

Anna - opinia wątek zamknięty Nic dodać nic ująć! Nigdy nie wyglądałam tak bosko jak po wizycie u Pani...
~Anna
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 sierpnia 2015

Czarująca Klaudia wątek zamknięty Odwiedziłam salon Studio Marina, ponieważ był bardzo polecany przez moich...
~Iunona
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2015

Patrycja - opinia wątek zamknięty Po 7 latach postanowilam zmienic fryzjera i trafiłam do Pani Klaudi :) jestem...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Rewelacja!!Poolecam ;) wątek zamknięty Do tej przesympatycznej kobietki trafiłam z polecenia przyjaciółki. Moje...
~*
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2015

Polecam Studio Marina! wątek zamknięty Polecam Studio Marina, a w szczególności usługi fryzjerskie Klaudii. Ciężko...
~Dominika S.
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 listopada 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Do salonu trafiłam bazując na pozytywnych komentarzach na trojmiasto.pl i się...
~Asia
-

dodano: 25 czerwca 2015

POLECAM wątek zamknięty Zawsze szukałam fryzjera, który potrafi pomoc mi dobrać fryzurę do mojego...
~Ania
-

dodano: 11 czerwca 2015

:) wątek zamknięty Fryzjerka Klaudia zrobiła z moich włosów dokładnie to o czym marzyłam!...
~Asia
-

dodano: 11 czerwca 2015

BOMBA!! wątek zamknięty Serdecznie polecam! Jeden z niewielu fryzjerów, który serio stworzył to czego...
~Michał
-

dodano: 13 maja 2015

fryzjer z pasją wątek zamknięty Jestem stałą klientką pani Klaudii i nigdy się nie zawiodłam. Pierwszy...
~Ania
-

dodano: 5 maja 2015

ombre wątek zamknięty Polecam wszystkim Paniom którym marzy się idealne ombre - ja juz takie mam :)...
~Justyna
-

dodano: 18 kwietnia 2015

Paulina - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z usługi, włosy wygladaja rewelacyjnie;) Miła...
~Paulina
-

dodano: 18 kwietnia 2015

Angelika - opinia wątek zamknięty Gdy trafilam do salonu marina bylam jasną blondynką,ktorej znudzil sie kolor...
~Angelika
-

dodano: 16 kwietnia 2015

polecam wątek zamknięty Nareszcie fryzjer do którego nie strach zawitać. P.Klaudia doskonale...
~Aś
-

dodano: 15 kwietnia 2015

POLECAM ! wątek zamknięty Ponad rok temu płakałam za każdym razem,gdy spojrzałam w lustro. Moje włosy...
~Kamila
-

dodano: 12 kwietnia 2015

Super salon wątek zamknięty Bardzo polecam
~kijekslawek@wp.pl
-

dodano: 11 kwietnia 2015

POLECAM! wątek zamknięty Pani Klaudia zawsze uśmiechnięta i chętna do pracy. Potrafi doradzić jaka...
~Gosia
-

dodano: 11 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry