Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Super fryzjer wątek zamknięty Bardzo polecam panią Olę. Szybko ,sprawnie i prosto w wymarzony efekt na...
~MONIKA
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 27 marca 2018

Polecam wątek zamknięty Uwielbiam to miejsce!!! P. Roksana to najlepsza fryzjerka jaka znam. Jak...
~Aśka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 18 kwietnia 2016

Zachwycona wątek zamknięty Jestem zachwycona !!! Mam zrobione sombre przez p. Roksanę. To najpiękniejsze...
~Anka
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 czerwca 2016

Konkret wątek zamknięty Pani co mnie strzygła jest petara. Taka Ciemna. Fajna Fajna.
~Adrian
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 7 września 2017

Polecam zdecydowanie wątek zamknięty Byłam kilka razy, jestem bardzo zadowolona, paznokcie wyglàdajà...
~Gosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2016

opinia wątek zamknięty Witam napisze krótko panie które robia paznokcie kompletnie sie do tego nie...
~barbara
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 marca 2016

Anka - opinia wątek zamknięty Pierwszy raz zjawiłam się w salonie Estetica, z wcześniej wykupionym kuponem...
~Anka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 sierpnia 2011

Ludek52 - opinia wątek zamknięty Nabyłam kupon w gruperze na usługi kosmetyczne. Wydaje się, że tego typu...
~Ludek52
-

dodano: 4 lipca 2011

super wątek zamknięty Kupiłam kupony grupera na usługi fryzjerskie oraz pakiet kosmetyczny. Wydałam...
~Magdalena
-

dodano: 29 czerwca 2011

Bardzo goraca polecam wątek zamknięty A ja jestem bardzo zadowolona z uslug swiadczonych w tym salonie. Bylam tam...
~Marta
-

dodano: 3 czerwca 2011

cropka - opinia wątek zamknięty Z gabinetu kosmetycznego wyszłam zadowolona. Henna wykonana naprawdę pięknie,...
~cropka
-

dodano: 11 maja 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry