Widok

Studium Edukacji Kadr

Hej.Czy znacie tą szkołę w Gdańsku-Studium Edukacji Kadr?Czy wogóle jeszcze istnieje i jak wygląda tam nauka...proszę o opinie...
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skończyłam to studium kilka lat temu - specjalista informatyk, było bardzo luźno i sympatycznie, ja traktowałam to bardziej jak kurs komputerowy niż konkretne wykształcenie. Ale jak sie słucha i stosuje do ćwiczeń to można się nauczyc ciekawych rzeczy.
image
kończyłam u nich studium psychologii i socjologii + prawa i administracji :) ale to było kilka lat temu :)

roczne szkoły mają to do siebie, że nic nie dają ;) tzn. tyle, że możesz sprawdzić czy to faktycznie Ciebie interesuje :) ja po tych kierunkach poszłam do Żaka do 2letniego studium prawno-administracyjnego :)
zgadzam się z Wami dziewczyny,chodziło mi głównie o atmosfere i ocenę tej szkoły.czyli ogólnie może być:)a jeszcze jedno,ona jest bezpłatna czy płaci sie czesne?na jej stronce chyba wiele się nie dzieje,jakby nie aktualizowali jej...
ja płaciłam :] (lata 2002-2004)
Aha,rozumiem.dzięki:)

Inne tematy z forum Kobieta

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (57 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Gadżety erotyczne na rocznicę z żoną (39 odpowiedzi)

Dzień dobry! W niedalekiej przyszłości będę wraz z (teraz już) żoną obchodzić okrągłą rocznicę...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (74 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?

do góry