Widok
A tak to wychodzi.
Zastrachany Stworek trochę.... do listów obiecanych drugich części nie dopisuje :) i w ogóle trudno mu sie zebrać, żeby napisać coś konstruktywnego, nie - łatwego. Ale za to wczoraj Stworek zrobił tak w ramach ucieczki swój pierwszy filmik animowany. Filmik ma 10 klatek, 2 sekundy i 7 mega... :)
Stworek jest z siebie dumny :) :) :)
Stworek jest z siebie dumny :) :) :)
Blurp
No jak to co? Stworka oczywiscie. Malego, okraglego, z czarnymi oczkami i wiencem macek. Stworek dzieli sie na dwa. Przez podzial podluzny. :) Nie chcialo mi sie robic nic skomplikowanego na probny filmik. I tak sie nameczylam. Zebys Ty wiedzial jak trudno zrobic w Corelu ksztalt zblizony ...no, do gruszki albo do dwoch nachodzacych na siebie kol, ale tak zeby to nie byly dwa kola, tylko jeden obiekt. Zreszta Corela tez dopiero poznaje. Podoba mi sie, tyle ciekawych mozliwosci.... doskonale pole do ucieczki, ktorej musze sobie teraz zabronic.
Ja tam wole
Teletubisie w wersji Tima Burtona (to ten od Batmana, Edwarda Nozycorekiego i mojego ukochanego Miasteczka Halloween)
Wole nie myslec o Teletubisiach w wersji Davida Lyncha .... brrrr :)
Blurp, badz spokojny, nikomu nie powiem o Twoim sekrecie. Naprawdeeee!! Wtocz te wycelowana we mnie atomowa armate z powrotem do garazu, ok? Ok? ??
Wole nie myslec o Teletubisiach w wersji Davida Lyncha .... brrrr :)
Blurp, badz spokojny, nikomu nie powiem o Twoim sekrecie. Naprawdeeee!! Wtocz te wycelowana we mnie atomowa armate z powrotem do garazu, ok? Ok? ??
Dykta D
Twoje pisane slowa, sa takie same jak te z otworu, zwanego u ludzi pieszczotliwie:buzia.
Tylko, ze u ciebie to mowa klamliwego robala...obrzydliwa zakrapiana z tobie podobnym jadem, emocjonalnym zimnem bez odrobiny wspolczucia dla innych , jestes tam gdzie ci wygodnie i naskakujesz tym, ktorzy chca cie jeszcze sluchac i nie znaja twojej zdradliwej-prawdziwej "twarzy", a wiec gadzie-ZAMKNIJ sie i nie kieruj w moim kierunku zadnych twych wydzielin, bo robi mi sie bardzo zle...
Tylko, ze u ciebie to mowa klamliwego robala...obrzydliwa zakrapiana z tobie podobnym jadem, emocjonalnym zimnem bez odrobiny wspolczucia dla innych , jestes tam gdzie ci wygodnie i naskakujesz tym, ktorzy chca cie jeszcze sluchac i nie znaja twojej zdradliwej-prawdziwej "twarzy", a wiec gadzie-ZAMKNIJ sie i nie kieruj w moim kierunku zadnych twych wydzielin, bo robi mi sie bardzo zle...
Ps.Danielu,jesli to on twoj guru...to wspolczuje,przytul go,potrzebuje chyba tego.
############################################
...nie stanie sie krzywda, jesli ten hydepark zniknie , tym bardziej, gdy tacy jak ty "rzadza" nim, albo probuja to robic...
Mam gdzies te twoje bryzgi slowne...bo ja NIKOGO nie krzywdze i nie stawiam sie NAD innymi...po prostu wskazuje takich, jak ty-zaklamanych, falszywych skrws, uzywajacych jeszcze gorszego jezyka niz ja gdy sie zdenerwuje.I majacych czarna dziure zamiast tego, co nazywa sie LOJALNOSC wobec najblizszych i tych, co nie zrobiliby ci krzywdy zadnej.
Nie marz nawet o blokowaniu, bo musialbys sie duzo nauczyc,
i jeszcze jedno, to nie ja rozwalam ten hydepark, a tacy jak ty, pseudo ludzie z pseudo sercami.
...nie stanie sie krzywda, jesli ten hydepark zniknie , tym bardziej, gdy tacy jak ty "rzadza" nim, albo probuja to robic...
Mam gdzies te twoje bryzgi slowne...bo ja NIKOGO nie krzywdze i nie stawiam sie NAD innymi...po prostu wskazuje takich, jak ty-zaklamanych, falszywych skrws, uzywajacych jeszcze gorszego jezyka niz ja gdy sie zdenerwuje.I majacych czarna dziure zamiast tego, co nazywa sie LOJALNOSC wobec najblizszych i tych, co nie zrobiliby ci krzywdy zadnej.
Nie marz nawet o blokowaniu, bo musialbys sie duzo nauczyc,
i jeszcze jedno, to nie ja rozwalam ten hydepark, a tacy jak ty, pseudo ludzie z pseudo sercami.
Aube
Hubert to jest wcielenie Idei Stworka. Oczywiscie że będą filmy z Hubertem. Ale za jakiś czas, bo najpierw muszę zdać egzamin, a później poszerzyć swoje umiejętnosci posługiwania sie Corelem.
Póki co, polecam stronę www.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html
:) :) :)
A wiec jednak da się wrócić z Amsterdamu... :)
Póki co, polecam stronę www.happytreefriends.com/watch_episodes/index.html
:) :) :)
A wiec jednak da się wrócić z Amsterdamu... :)
Aproposy
A' propos numer jeden: A' propos apokalipsy, do kin wejdzie Czas Apokalipsy w wersji reżyserskiej...
A'propos drugi: A'propos FrauHerty, mam jej zdjęcie z Festiwalu nauki jak siedzi obejmując przechodzących pełnym refleksji spojrzeniem, nad gablotką z owadami podpisaną "owady notowane na zwłokach".
Ja po prostu ubóstwiam tę kobietę.
A'propos drugi: A'propos FrauHerty, mam jej zdjęcie z Festiwalu nauki jak siedzi obejmując przechodzących pełnym refleksji spojrzeniem, nad gablotką z owadami podpisaną "owady notowane na zwłokach".
Ja po prostu ubóstwiam tę kobietę.