Widok

Stworek

na burpa zawsze mozna liczyc ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

marta

no wiesz co ...
coz za minimalizm ;-)
nie mozna sie tak zadowalac byle czym :)
a co do Kopernika ...
hmmm ... moze faktycznie
dlugie wlosy ... kwiaty w reku ... kobieta albo hypis ...
niczego nie mozna byc pewnym
Ps.
zadne nonono ;-)

... dziczeja w wakacje ... ;-)

Doktor

A gdzie mozna dostac taki formularz ???

Kiwdul

Ci atakujacy... nie wiem. Pan Nieobecny natomiast z tego co mi sie wydaje ma jak najszczersze aspiracje byc lepszym od tego co atakuje. Niech wiec pokaze na co go stac.

Stworek

malo Stworka ostatnio :)

A tak to wychodzi.

Zastrachany Stworek trochę.... do listów obiecanych drugich części nie dopisuje :) i w ogóle trudno mu sie zebrać, żeby napisać coś konstruktywnego, nie - łatwego. Ale za to wczoraj Stworek zrobił tak w ramach ucieczki swój pierwszy filmik animowany. Filmik ma 10 klatek, 2 sekundy i 7 mega... :)
Stworek jest z siebie dumny :) :) :)

Stworek

a co Stworek wpakowal do klatek ??? :)

Blurp

No jak to co? Stworka oczywiscie. Malego, okraglego, z czarnymi oczkami i wiencem macek. Stworek dzieli sie na dwa. Przez podzial podluzny. :) Nie chcialo mi sie robic nic skomplikowanego na probny filmik. I tak sie nameczylam. Zebys Ty wiedzial jak trudno zrobic w Corelu ksztalt zblizony ...no, do gruszki albo do dwoch nachodzacych na siebie kol, ale tak zeby to nie byly dwa kola, tylko jeden obiekt. Zreszta Corela tez dopiero poznaje. Podoba mi sie, tyle ciekawych mozliwosci.... doskonale pole do ucieczki, ktorej musze sobie teraz zabronic.

^_^

Jeeeeestem!!!!! A TY?

Martuś?

A gdzie TY?

ej!

dlaczego moje wypowiedzi znikają?

ej

to ja!

chlip!

Marta, Ty dupo! wiesz, że się obrażam ! to ja się staram a Ty... :( chlip, chlip

fate

jestem:)

fate

wypowiedzi znikają pewnie, bo zaniżają poziom:> I nie wyzywaj martuś'a;) bo musiałam najpierw zrzucić 100 kg/w postaci maćka/ z łóżka-a wszysto to bo Ciebie kocham:)
Żałuj, że Cię nie było na zlocie garbusów.A wiesz jaka grzeczna byłam?Aż się znajomi zmartwili:D

Kiwdul !

Noprzecież wiesz, że zawsze CHCĘ Ciebie pozdrowić i coś konstruktywnego napisać, ale ( nie, to że zapominam :) nie zawsze mi wychodzi ^_^ Wybacz :) za to teraz ściskam Cię mocno i obiecuję, że będziemy ostrożne w wybieraniu mężów- poszukamy tych najbogatszych :)
^_^

eeee...

jak grzeczna byłaś to co to za zabawa ? nie lubisz pizzy ? chlip
nie ma Mamusi za mną i nikt mnie nie bije he he he, ani szefa co mnie ignoruje , pełen luz :)
a może pogadamy na czacie, bo znowu KTOŚ nam powie, że GADUŁY jesteśmy ( co jest oczywiście niezgodne z prawdą :)

Fate

dziecko, ale weź się zmobilizuj i pisz szybko bo ja strasznie zajęta jestem zmywaniem pleśni z podłogi, gdyż zaraz wrócą moi rodzice, a jeszcze i tak banderolek wszędzie pełno;)Oczywiście maćka:)

Fate

a od kiedy się przejmujemy tym co mówią inni?Zresztą akurat to, że nie my jesteśmy tu persona non grata mogę Ci zagwarantować.No chyba, że masz dla mnie jakieś pikantne opowieści to możemy iść na czat:)
I co zrobiłaś z mamusią??Kang-kang po urzędzie w poszukiwaniu Spaldingosza?:)

Stworek

ahaaaaa ...
cos takiego jak BLOB ???

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

do góry