Widok
TRZY i SUZI oraz pozostali Krewni i Znajomi Królika ;)
Dzień dobry, a nawet wspaniały :))))) nareszcie udało mi się zrobić na basenie "świadomą" eskimoskę...(wiem, że intrygująco to może brzmieć;) - na kajaku :) I jestem z siebie dumna! A jak Tobie (Wam wszystkim) minął dzień?
P.S. Suzi - moja Przyjaciółka mawia tak: "Będzie dobrze... kiedyś" i myślę, że ma rację :) Pozdrawiam i ślę moc pozytywnej energii. PC
P.S. II Którą postać z Kubusia Puchatka lubicie najbardziej i za co? A jeśli nienawidzicie tego Misia o małym rozumku, to czy lubicia jakąś inną bajkową osobowość? Kłapouszek ;)
P.S. Suzi - moja Przyjaciółka mawia tak: "Będzie dobrze... kiedyś" i myślę, że ma rację :) Pozdrawiam i ślę moc pozytywnej energii. PC
P.S. II Którą postać z Kubusia Puchatka lubicie najbardziej i za co? A jeśli nienawidzicie tego Misia o małym rozumku, to czy lubicia jakąś inną bajkową osobowość? Kłapouszek ;)
L U D Z I E ! ! !
nie wlanczajcie POLSATU p****y pierdola bzdury na temat polityki jak zwykle im sie mudzi........
na 1TVP- TV4_ jakis pedał gada o sporcie............wykret ma fajna fryzure ...:)
3TVP- jakis p****any film o starosiach..........:(TVP- jakis głupi film o smieciach....:(
no na TVN- jakis fajny film sie skonczył........:(
na 1TVP- TV4_ jakis pedał gada o sporcie............wykret ma fajna fryzure ...:)
3TVP- jakis p****any film o starosiach..........:(TVP- jakis głupi film o smieciach....:(
no na TVN- jakis fajny film sie skonczył........:(
Chyba dobrze doradzilem
Proponowal bym bilet na bezludna wyspe w jedna strone :-) Cisza spokoj nik nie zawraca 4 liter jesz banany lowisz rybki gwalcisz malpy i kladziesz l... na wszystko. Moze byc tylko problem jak trafisz na wyspe z Robinsonem Kruzo i Pietaszkiem wiesz jak to jest 2 facetow w osamotnieniu na wyspie moze byc goraco ale zreszta co tam wy kobiety ponoc lubiocie miec 2 facetow w lozku
:-P
:-P
Krzysio!!!
ale mi sie nic nie chce robic .......
mam was wsystkich gdzies i wiecie co jeszczr wam powiem ...
ze mam w*******e... na facetow juz nie wieze w nic co mowia...
chcialabym sobie gdzies pojechac z dala od codziennosci i rzeczywistosci
gdzies zeby sobie odpoczac od was
tylko ze moje kochanie ze mna nie pojedzie a samemu to tak glupio
krzysio doradz mi co mam zrobic...
wiesz o czym mowie ...
mam dalej probowac czy dac sobie spokuj...
odpisz jak najszybciej...
mam was wsystkich gdzies i wiecie co jeszczr wam powiem ...
ze mam w*******e... na facetow juz nie wieze w nic co mowia...
chcialabym sobie gdzies pojechac z dala od codziennosci i rzeczywistosci
gdzies zeby sobie odpoczac od was
tylko ze moje kochanie ze mna nie pojedzie a samemu to tak glupio
krzysio doradz mi co mam zrobic...
wiesz o czym mowie ...
mam dalej probowac czy dac sobie spokuj...
odpisz jak najszybciej...
Kolezanko
Dla mnie to moze byc teraz rok 2006 Bylo by juz po maturze :) ale zeby bylo przed wejsciem Polski do strefy euro.
Nie jestes sama masz mnie ja zawsze opier... Ci cos na cieplo nawet to wstretne danie w 5 min albo zrobie sniadanie jak wolisz. A przy okazji jak by ktos znalaz domow i prawko wystawione na to samo nazwisko to walcie do mnie bo gdzies zgubilem :-( co pech to pech trzeba bedzie to trzeba zglosic na policji a ja ich nie lubie
;-((((
Nie jestes sama masz mnie ja zawsze opier... Ci cos na cieplo nawet to wstretne danie w 5 min albo zrobie sniadanie jak wolisz. A przy okazji jak by ktos znalaz domow i prawko wystawione na to samo nazwisko to walcie do mnie bo gdzies zgubilem :-( co pech to pech trzeba bedzie to trzeba zglosic na policji a ja ich nie lubie
;-((((
Krzysio!!! Wrzucamy !
mam was wszystkich gdzies ....
co za p****ane zycie i ludzie ...
czemu jak komus na kims zalezy i sie martwi o niego to on nie moze tego przyjac do wiadomosci i mowi ze marudze skoro tak nie jest...
nierozumiem juz tego zycia ....
mam sie cieszyc chwila i nie martwic na zapas...
ale ja nie uniem tak poprostu przestac sie martwic...
boje sie ze znow zostane sama bez zadnej bliskiej mi osobie...
czy ktos mnie rozumie o co mi chodzi ...?
a tak po zatym to chcialabym zeby juz byl 2005 r albo nawet i 2006 ....
co za p****ane zycie i ludzie ...
czemu jak komus na kims zalezy i sie martwi o niego to on nie moze tego przyjac do wiadomosci i mowi ze marudze skoro tak nie jest...
nierozumiem juz tego zycia ....
mam sie cieszyc chwila i nie martwic na zapas...
ale ja nie uniem tak poprostu przestac sie martwic...
boje sie ze znow zostane sama bez zadnej bliskiej mi osobie...
czy ktos mnie rozumie o co mi chodzi ...?
a tak po zatym to chcialabym zeby juz byl 2005 r albo nawet i 2006 ....
hehe
nie przeczytalam strony, do której linka podaloś. (oś=aś/eś)
Przeczytałam natomiast: nie można wyświetlić strony.
A wiesz co zrobila Baketamon? Cóż, przypuszczam że określamy innymi słowami jedną i tę samą hmmm... ideę. Ale jak każdą ideę, można ją zrealizować w sposób wielki lub szarozwyczajny. Baketamon była księżniczką. Nie wybierała zwyczajnych sposbów.
Przeczytałam natomiast: nie można wyświetlić strony.
A wiesz co zrobila Baketamon? Cóż, przypuszczam że określamy innymi słowami jedną i tę samą hmmm... ideę. Ale jak każdą ideę, można ją zrealizować w sposób wielki lub szarozwyczajny. Baketamon była księżniczką. Nie wybierała zwyczajnych sposbów.
Monia
Monia nie moge uwierzyc ze nie widzialas tego filmu jak bylismy w gorach! Beka byla okrutna caly rok z nas wszyscy piali, nawet Helenka widziala ten film i do konca roku byly w naszym kierunku wrzuty!!! Zaloze sie ze z innej szkoly bysmy polecieli za to, wkoncy wszystko jest uwietrznione na kasecie VHS :) Aganieszka myslala ze jest taka sprytna ze nie uda nam sie przemycic tego ale ja bylem sprytniejszy wiedzialem ze zadna baba nie bedziala miala sily ani nawet nie przyjdzie jej na mysl ze pod szafa z podwojnymi dzwiami mozna cos ukryc :-P ale nie bylismy az tak sprytni zapomnielismy zamknac drzwi i rano bylo niespodziewanko1 Zaloze sie ze nigdy nie widzialas jak ktos w tak exspresowym tempie zwija wszystko co jest na stole kzyczac " o k.... kamera chowaj flaszki" :-)
Monia
Monia trzeba sie teraz skoncentrowac na Pani D jak to powiada nasz ksiadz!!!! Nie chce jej zrobic czegos zlosliwego, az taka swinia ze mnie nie jest, ale ona ma u mnie na pienku jakos za nia nie przepadam. Pedal... nie zrobie niczego glupiego bo za duzo z nim wodki wypilem zeby robic mu takie numery! Ale Pani D zapamieta mnie na dlugo! Musze poprostu sie z tym przespac bo przed snem mam najlepsze pomysly!!!!!