Widok
DZIEKI DZIEWCZYNY ZA TO ZE BYŁYŚCIE!!!
NA ŚWIECIE JEST WIELE PROBLEMOW I ŻYCIE TAK PĘDZI NIESTETY, ŻE ZABIEGANY BEZ GRANIC JUŻ NIE WIDZĘ KOBIETY, A DZISIAJ Z RÓŻA @)--, --‘--- W DŁONI CHCĘ NADGONIC TEN CZAS !!!!
DZIEKI DZIEWCZYNY, ŻE BYŁYŚCIE, KAZDA Z WAS BYŁA NA SWÓJ SPOSÓB FAJNA I WYJATKOWA :-* I O ŻADNEJ Z WAS NIGDY NIE ZAPOMNE :-)
P.S Nie dotyczy klasowej ......!
DZIEKI DZIEWCZYNY, ŻE BYŁYŚCIE, KAZDA Z WAS BYŁA NA SWÓJ SPOSÓB FAJNA I WYJATKOWA :-* I O ŻADNEJ Z WAS NIGDY NIE ZAPOMNE :-)
P.S Nie dotyczy klasowej ......!
A słyszeliście o tym?
$ kolesi się zdrowo zjarało, wsiqadło do maluch i noca wyskoczyło na miasto. Wpadli na rondo i zaczęli jezdzic do okoła. Jakoże byli naprawde zdrowo zjarani, więc szybko im sie znudziło. Aby sobie urozmaicić zaczęli po tym rondzie jezdzić tyłem... No i oczywiści ktoś w nich przywalił. Przyjechała policja. Kolesie siedzą skuleni w rozbitym maluchu, przerazeni jak wszyscy diabli. A tu podchodzi do nich policjant i mówi: "No panowie, nie jest źle. Ten koleś co na was najechał ma dwa promile we krwi i twierdzi, że jechaliście TYŁEM!! Haha".
Krzysio!!!
No krzysio pewnie sie bawisz z Agą ...
wiesz co musisz byc jutro w szkole bo mam ci duzo do powiedzienia ...
a i musze zalatwic jutro jedna sprawe w szkole ...
wiesz co fajnie jest powiem ci ze jak jestem z Adasiem to sie o nic nie martwie i jestem zadowolona i szczeslliwa... tylko jedno jest zle bo ten czas tak szybko mija i jak wracam do domq to chcialabym zeby znow byl nastepny dzien zebym mogla sie z nim znow zobaczyc...
A jednak swiete słowa:
"Jedna kochana osoba moze przewrocic w glowie innej...i zmienic cale jej dotychczasowe zycie"
Juz teraz wiem ze to prawda...
Krzys odczytasz to pewnie pozno, jak bedziesz chcial to napisz cos...
wiesz co musisz byc jutro w szkole bo mam ci duzo do powiedzienia ...
a i musze zalatwic jutro jedna sprawe w szkole ...
wiesz co fajnie jest powiem ci ze jak jestem z Adasiem to sie o nic nie martwie i jestem zadowolona i szczeslliwa... tylko jedno jest zle bo ten czas tak szybko mija i jak wracam do domq to chcialabym zeby znow byl nastepny dzien zebym mogla sie z nim znow zobaczyc...
A jednak swiete słowa:
"Jedna kochana osoba moze przewrocic w glowie innej...i zmienic cale jej dotychczasowe zycie"
Juz teraz wiem ze to prawda...
Krzys odczytasz to pewnie pozno, jak bedziesz chcial to napisz cos...
Krzysio!!!
Wiesz co z jednej stony dobrze ze nie pojechalam z toba do wawy bo adas wyciagnał mnie do zaka na impre ale byla kicha wiec pojechalismy do ggoga ....
Było super Adsas calu czas sie smial nie bylo chwili zeby sie nie usmiehał i mnie to bardzo cieszyło ze był zadowolony.....
Byłam zadowolona ze jest taki usmiechniety i tez sie smialam.
Naprawde jeszcze w zyciu go nie widzialam takiego szczesliwego i bardzo mnie to cieszyło...
Powiem ci ze zrobila bym wszystko zeby zawsze był taki zadowolony....
A zreszta wiesz ze jest moim calym swiatem .... szkoda tylko ze on nie przyjmuje tego do wiadomosci ...:( no ale takie zycie ....
nie mozna miec tego co by sie chcialo...:( zawsze jest inaczej...
Ale pzynajmiej ciesze sie ze mam takiego kochaniego wspanialego przyjaciela ...:)
No jak juz sie odnajdziesz to sie odezwij ....
A jak cos bedziesz na HP pisac to pusc mi sygnala... oki...
I pamietaj ze w poniedzialek mamy szkole i polskie na 8:00 i ze masz byc...
Było super Adsas calu czas sie smial nie bylo chwili zeby sie nie usmiehał i mnie to bardzo cieszyło ze był zadowolony.....
Byłam zadowolona ze jest taki usmiechniety i tez sie smialam.
Naprawde jeszcze w zyciu go nie widzialam takiego szczesliwego i bardzo mnie to cieszyło...
Powiem ci ze zrobila bym wszystko zeby zawsze był taki zadowolony....
A zreszta wiesz ze jest moim calym swiatem .... szkoda tylko ze on nie przyjmuje tego do wiadomosci ...:( no ale takie zycie ....
nie mozna miec tego co by sie chcialo...:( zawsze jest inaczej...
Ale pzynajmiej ciesze sie ze mam takiego kochaniego wspanialego przyjaciela ...:)
No jak juz sie odnajdziesz to sie odezwij ....
A jak cos bedziesz na HP pisac to pusc mi sygnala... oki...
I pamietaj ze w poniedzialek mamy szkole i polskie na 8:00 i ze masz byc...
PODZIEKOWANIA!!!
Podziekowania dla najwazniejszej osoby w noim życiu:
HERBI Kochanie mam nadzieje ze ci sie spodoba...
Dziękuję Ci za spędzone z Tobą chwile,
Za Twój radosny uśmiech i spojrzenie miłe,
Za Twoją czułość i zrozumiałość,
I w trudnych chwilach pocieszenie,
Za Twą cierpliwość i wytrwałość,
Za Twych gorących ust rozkosz całą,
Za ciepło Twego wtulonego ciała,
Za to, że gdy ja się poddałam,
Ty się nie poddałeś,
A najbardziej dziękuję Ci za przyjaźń
I proszę Boga by się nigdy nie skończyła.
HERBI Kochanie mam nadzieje ze ci sie spodoba...
Dziękuję Ci za spędzone z Tobą chwile,
Za Twój radosny uśmiech i spojrzenie miłe,
Za Twoją czułość i zrozumiałość,
I w trudnych chwilach pocieszenie,
Za Twą cierpliwość i wytrwałość,
Za Twych gorących ust rozkosz całą,
Za ciepło Twego wtulonego ciała,
Za to, że gdy ja się poddałam,
Ty się nie poddałeś,
A najbardziej dziękuję Ci za przyjaźń
I proszę Boga by się nigdy nie skończyła.
SKATE PARK!!
Wqrza mnie to że w Gdańsku nie ma żadnego pożądnego skate parku...Ludzie sie wqrzają że sk8erzy jeżdżą po ulicach, ławkach, schodach itp....Myślę że to dobry pomysł wybudować w Gdańsku skate park....przez to i skaterzy będą zadowoleni i ludzie którym oni przeszkadzają....i wszystko bedzie qL....
Monia
Oj daleko ale to dopiero popoludniu po lekcjach zostajemy tam na noc bo chcemy jeszcze jakas club odwiedzica pieska kupujemy w sobote na tych targach o ktorych Ci mowilem ! Jada ze mna 2 nienawidzace sie osoby, bedzie jazda zobaczymy kto komu bedzie bardziej dopier...
Juz ja Cie jutro doprowadze do szkoly za kilka dni probna a Ty sie opier... po calosci zreszta ja tez :-)
Juz ja Cie jutro doprowadze do szkoly za kilka dni probna a Ty sie opier... po calosci zreszta ja tez :-)
Monia
Co Ty sie tak jej czepiasz przeciez w ciagu dnia nie spedzam z nia czasu, Ona nie chodzi na waksy!!!!!! Pobilem dzisiaj rekord 6.35 wszedlem do domu a 6.53 mialem autobusik zdazylem wziasc prysznic, przebrac sie, umys zabki, zrobic fryca, spakowac sie i w autobusie zorjenotwac sie ze poje.... mi sie dni tygodnia!!!!! :-) Jutro jade po pieska dla Agi :-) juz jestem umowiony z hodowca, dostanie malego owczarka niemieckiego :-) !!!! Chyba jej sie spodoba!