Widok

Stworku

Ja dodatkowo wyżeram czosnek i wypijam solankę:)
Nie ma nic lepszego ponad kiszonki.

Dziwiły mnie zdarzające się czasami w środku w dobrze ukiszonych ogórkach "puste przestrzenie", okazuje się, że występuje to wtedy, gdy po zbiorze ogórasy leżą dłuższy czas na słońcu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i jeszcze zobaczycie

że jedynym, który poniesie konsekwencje afery z mieszkaniami będzie julke. tak, jak jedynym skazanym ws. mafii paliwowej będzie ziobro. dawne czasy się automatycznie przypominają: jedynym skazanym ws. pyjasa jest do tej pory wildstein. a do dupy z takim wymiarem sprawiedliwości

Błonnik

Pozbądź się nadwagi, cholesterolu. Stosuj codziennie Błonnik Naturalny!

http://blonnik.praktycznie.pl

uihui

na ten pomysl sam wpadlem
pozatym k moze mi

c

Ach, te przepisy Ćwierczakiewiczowej :)
Do dziś mi się śni opis gotowania raków...

Kwik :))

Podobno na Euro 2012 w Warszawie będą rozdawane długopisy z planem metra :D

Stworku

Raczki u Ćwierczakiewiczowej znalazłem tylko w tym najnowszym wydaniu z 2007r.
Opis przepisu na "raki à la bordelaise" pobudza pracę mojej trzustki, wydzielanie śliny podczas snu i sprawia, że żaden rak się nie cofnie- bo to jest miód na me uszy.
Spróbowałbym raki w śmietanie, sałatki z nich chyba raczej nie. Ewentualnie z ryżem.

C

polecam Restaurację Rybną w Borkowie - raki w śmietanie z ryżem. Proza przeistacza się w poezję.

TEATRAYK KUKIEŁKOWY

W skrajnościach człowiek się nie zmienia
a się uwypukla
jeśli to kawał lenia
to w szpitalu to kukła.

Tutaj w szpitalu toaleta męska
jak wszystko dla mnie jest trudno dostępna.
Wypiłem kawę mam kroplówkę i zaraz będzie klęska.

Uff - da się wypiąć stąd
mogę naprawić niewybaczalny błąd.

Pielęgniarka jest lepsza ode mnie
bo sprawnie zdejmie
przyklejony opatrunek
, no a sam nie umiem ,
(i to dwa razy dziennie).

Gdy wysoka jest cena
to można tylko się starać
,bo innego sposobu nie ma,
przeżyć przy najmniejszych stratach.

Grzegorz Rymopis

Manson

Zapamiętam. W Bolszewie u Haliwaldi mają dobrego suma w śmietance.

Co do typowo rybnych restauracji, to byłem kiedyś w miejscu o niepowtarzalnym klimacie (w linku) z taką ilością ryb i owoców morza w różnych postaciach, że człowiek nie ma pojęcia co wybrać. Kombinacja norweska.

leniwce

wisza tu na ogonnikach
a niektoren ponosc spadywuja

służba zdrowia

czy mieszkancy Trójmiasta wiedzą że w naszej Metropolii w zadnej placówce nie uzyskamy pomocy jezeli mamy skierowanie na iniekcje(zastrzyki)z penicyliny.Skierownie ze Szpitala w Gdansku a jestem mieszkancem Gdyni Nikt w Gdynie nie zrobi zastrzyku POwodzenia

to

wyemigruj

albo

zmien to

uigzuigfogcueurogcvcvzecztfchg

cuog
ghjkgfkguqgcugqbvwkcvhv

c

przygotowywanie drobiu z tego co pamiętam było równie naturalistyczne ;)
Jaj Ćwierczakiewiczowa to tylko nieprzerabiana, nieludzkim językiem :)

adas

zmieniłam zdanie. Nie jestes kapłanem. Jesteś bożkiem, odpryskiem Pierwotnego Chaosu, zanim wyłonili się z niego Uranos i Gaja.

Stworku

Poczekaj, zaraz przekonasz się, ile niezliczonych-przez ludzkość-imion ma Adaś. Słowotwórczo okrasi to tak, że Ćwierczakiewiczowa chowa się pod kamień.

Jak dojechać do Portu?

Witam mam takie pytanie a właściwie prośbę czy mógłby mi ktoś napisać jak dojechać do Stoczni Remontowej/Portu w Gdańsku, chodzi mi o to gdzie najbliżej będzie aby wysiąść na dworcu i czy są jakieś korporacje taxi mające zezwolenie na wjazd na terem portu? z gory dziekuje

Z bólem w niedzielę nie przyjmujemy...

Śmiać się czy płakać? Ząb boli a jedyny stomatolog w okolicach Gdańska,który przyjmuję bezpłatnie, tj. po okazaniu książeczki ubezpieczeniowej NFZ znajduje się w Słupsku. Taką informację uzyskałem w szpitalu na Zaspie. Odprowadzamy tyle kasy na fundusz zdrowia i co mamy? Brak czynnych przychodni dyżurujących. To jest po prostu karygodne. Żałuję że urodziłem się w tym kraju.

Z bólem w niedzielę nie przyjmujemy...

Śmiać się czy płakać? Ząb boli a jedyny stomatolog w okolicach Gdańska,który przyjmuję bezpłatnie, tj. po okazaniu książeczki ubezpieczeniowej NFZ znajduje się w Słupsku. Taką informację uzyskałem w szpitalu na Zaspie. Odprowadzamy tyle kasy na fundusz zdrowia i co mamy? Brak czynnych przychodni dyżurujących. To jest po prostu karygodne. Żałuję że urodziłem się w tym kraju.

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry