Widok
Ja bym Mariusz Kropce wybaczył.
To fakt, czasem wystarczy cudzysłów walnąć zakończony inicjałami lub nazwiskiem.
Ale wiesz, czasem człowiek jest tak podekscytowany tym,
co przeczytał, że w tym wszystkim zapomni o najważniejszym.
Żadne to usprawiedliwieniem ja wiem.
Ale bym wybaczył.
To fakt, czasem wystarczy cudzysłów walnąć zakończony inicjałami lub nazwiskiem.
Ale wiesz, czasem człowiek jest tak podekscytowany tym,
co przeczytał, że w tym wszystkim zapomni o najważniejszym.
Żadne to usprawiedliwieniem ja wiem.
Ale bym wybaczył.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
adas
chwyt erotczny ;p laski lecą na tych skomplikowanych :D
po prostu piszesz nie dość że niekonsekwentnie, ale też bez dbałości o odbiorcę, prześlizgujesz się lekko po osobistych ciągach skojarzeń, nie jesteś tu jedyny w tej dziedzinie (kłaniam się), ale moim zdaniem doszedłeś w tej dziedzinie do najwyższego z nas wszystkich stopnia (chaosu) wtajemniczenia.
Skutek jest taki, ze przynajmniej ja nie rozumiem połowy tego co piszesz.
Taka jest moja wersja i będę się jej trzymać ;)
po prostu piszesz nie dość że niekonsekwentnie, ale też bez dbałości o odbiorcę, prześlizgujesz się lekko po osobistych ciągach skojarzeń, nie jesteś tu jedyny w tej dziedzinie (kłaniam się), ale moim zdaniem doszedłeś w tej dziedzinie do najwyższego z nas wszystkich stopnia (chaosu) wtajemniczenia.
Skutek jest taki, ze przynajmniej ja nie rozumiem połowy tego co piszesz.
Taka jest moja wersja i będę się jej trzymać ;)
Stworek
Mysle, ze ludzie najczesciej cos przemilczaja lub nie wymawiaja aby nie byc zbyt doslownym, a nie zeby cos zataic. Dopiero druga czy trzecia odpowiedz jest wroga, a le nawet wtedy jeszcze na zasadzie warkniecia - bardziej dla fajnej sciemy niz z wrogosci.
Ale to tak jakbym znow tlumaczyl zasady gry.
Ale swoja droga niesamowite jak "ona" potrafi zyc z tym ze ktos jej swiat tlumaczy jakby wlasnie wyladowala po raz pierwszy na ziemi.
To jest jak chlodna woda w jeziorze w upaly i jak kocyk a nawet kominek zima.
Nieocenione !
Ale to tak jakbym znow tlumaczyl zasady gry.
Ale swoja droga niesamowite jak "ona" potrafi zyc z tym ze ktos jej swiat tlumaczy jakby wlasnie wyladowala po raz pierwszy na ziemi.
To jest jak chlodna woda w jeziorze w upaly i jak kocyk a nawet kominek zima.
Nieocenione !
Stworek
Sprobuje okreslic gdzie pies sie w ogon gryzie ;)
Wiec, gdy masz psa ktory ma ujadac ujada to go karca, a gdy nie ujada, tez. Gdy zamialcze smieja sie, a gdy piszcze jak wiewiorka, chca go polozyc spac, bo chory.
Gdy Cma pisze, pies strzyka uszami i niucha pod wiatr i wypatruje w ciemnosci zbuja.
Praktycznie dlatego nie moze sie sluchiwac. A ze on juz i tak ma konkurencje, ktora do niej bardziej pasuje, to on tylko waruje. Czasem warnie i tyle.
To taki banalny powod, ze az mnie zenuje o tym wprost mowic.
Wiec, gdy masz psa ktory ma ujadac ujada to go karca, a gdy nie ujada, tez. Gdy zamialcze smieja sie, a gdy piszcze jak wiewiorka, chca go polozyc spac, bo chory.
Gdy Cma pisze, pies strzyka uszami i niucha pod wiatr i wypatruje w ciemnosci zbuja.
Praktycznie dlatego nie moze sie sluchiwac. A ze on juz i tak ma konkurencje, ktora do niej bardziej pasuje, to on tylko waruje. Czasem warnie i tyle.
To taki banalny powod, ze az mnie zenuje o tym wprost mowic.