Widok
A Ty :
pisz sobie gorzka
prawdomówną się zwiąca
taka twoja wola jest
i prawo twoje takie
nie krzywdz tylko nikogo
i nie sycz zbyt jadowicie
na inny ród z którego
żebra powstałaś niedawno
ten-wedlug Ciebie-ułomny
ten- Adamowy nazywany
wstawiaj wciąż nowe wyrazy
a czuj sie naprawde błogo
ja nic Ci nie zrobie
Niewiasto
bom nie hłe, hłe
filigranowo-
-śliski
prawdomówną się zwiąca
taka twoja wola jest
i prawo twoje takie
nie krzywdz tylko nikogo
i nie sycz zbyt jadowicie
na inny ród z którego
żebra powstałaś niedawno
ten-wedlug Ciebie-ułomny
ten- Adamowy nazywany
wstawiaj wciąż nowe wyrazy
a czuj sie naprawde błogo
ja nic Ci nie zrobie
Niewiasto
bom nie hłe, hłe
filigranowo-
-śliski
Bywalcy hydeparku (tak sie podpisaliscie robaki tchrzliwe)
Jesli wam szkodzi alkohol-daleko od niego, pijcie mleczko, tak-jak ja czesem to robie:)
Domyslam sie, ze macie slabe glowy.
...wiec nie ryzykujcie...
No tak...musze isc na odwyk(tutaj, moj usmiech-a raczej zasmiech pelna geba) pijac takie ilosci (i tak czesto) he he he :))) co za kompletne bzdury :)))
Zalosne z was robaczki :)))
No, ale i takie "cos" musi istniec :)Takie cos jak wy-
Tczorze zalosne.
z powazaniem :
KiwdulNNeb
Domyslam sie, ze macie slabe glowy.
...wiec nie ryzykujcie...
No tak...musze isc na odwyk(tutaj, moj usmiech-a raczej zasmiech pelna geba) pijac takie ilosci (i tak czesto) he he he :))) co za kompletne bzdury :)))
Zalosne z was robaczki :)))
No, ale i takie "cos" musi istniec :)Takie cos jak wy-
Tczorze zalosne.
z powazaniem :
KiwdulNNeb
Blind
się już zapuścił
w zęzach
maszyny.
Kiwdul,
to naprawde
nie z mojej
przyczyny : - (
Wszędzie takich pełno
- jabłek robaczywek.
Brud je zabije
lub
jad z własny winy.
"Diagnoza" ironiczna
wcina teraz smary
Być może jak nazre się
to popuści pary
- marny
z niej pożytek
- bo glupia i tłusta
a na dodatek
nie wie co je...
do niej podobna-
langusta.
w zęzach
maszyny.
Kiwdul,
to naprawde
nie z mojej
przyczyny : - (
Wszędzie takich pełno
- jabłek robaczywek.
Brud je zabije
lub
jad z własny winy.
"Diagnoza" ironiczna
wcina teraz smary
Być może jak nazre się
to popuści pary
- marny
z niej pożytek
- bo glupia i tłusta
a na dodatek
nie wie co je...
do niej podobna-
langusta.
"Diagnoza"(pseudo diagnoza)
Milo, ze z taka elokwencja potwierdzasz(z lekka powtarzasz sie jednak:(szkoda...)
A teraz-
wypij sobie mleczko (i tu ja sie powtorzylem) i - lulu:)Nie zapomnij zrobic siusiu przed snem, nie chcemy przeciez aby tacy dobrzy ludzie obudzili sie w mokrym srodowisku, prawda?
Kto pozniej bedzie sprzatal?DD?hłe, hłe?A moze sumienie hydeparku?Albo tez: Maplewood lub ktos inny z tej(nazwijmy to :)-szarej srefy?
...wiesz, nie sadze by oni- choc z tego samego podworka-uczynili to...
...wiec siusiu i spac, zegnam.
A teraz-
wypij sobie mleczko (i tu ja sie powtorzylem) i - lulu:)Nie zapomnij zrobic siusiu przed snem, nie chcemy przeciez aby tacy dobrzy ludzie obudzili sie w mokrym srodowisku, prawda?
Kto pozniej bedzie sprzatal?DD?hłe, hłe?A moze sumienie hydeparku?Albo tez: Maplewood lub ktos inny z tej(nazwijmy to :)-szarej srefy?
...wiesz, nie sadze by oni- choc z tego samego podworka-uczynili to...
...wiec siusiu i spac, zegnam.
Tak,dziekuje za dobra rade,oczywiscie zmienie na silniejsze -teraz bede brac wegiel.
...wiesz...zacznij w koncu brac te psychodeliki, bo wykonczysz sie tymi diagnozami.Zal mi ciebie, takiego g-na :(, bo zagubilas sie "diagnozo"...miejsce g jest w innym miejscu....Biedulka...zachwiana rownowaga psychiczna i fizyczna...Przyznaje, ze czasem sie niczemu nie dziwie, pa
Mam nadzieje, ze siusiu zrobilas?...bo mimo wszystko martwie sie o tych poplecznikow, ktorzy museliby na to patrzec....szkoda by bylo
no to pa:)
Mam nadzieje, ze siusiu zrobilas?...bo mimo wszystko martwie sie o tych poplecznikow, ktorzy museliby na to patrzec....szkoda by bylo
no to pa:)
Nie zostalam stworzona po to zeby byc szczesliwa, wiec nie bede szczesliwa.
Nie zostalam stworzona po to zeby cieszyc sie zyciem, wiec bede cierpiec.
Nie zyje po to, zeby poznawac smak zycia, szczescia i milosci, ale po to zeby poznac smak bolu.
Zostalam zdradzona prez zycie, przez swiat ...kolejny raz.....zamykam sie w sobie.
Wybacz mi, tylko o to prosze.
:(((
Nie zostalam stworzona po to zeby cieszyc sie zyciem, wiec bede cierpiec.
Nie zyje po to, zeby poznawac smak zycia, szczescia i milosci, ale po to zeby poznac smak bolu.
Zostalam zdradzona prez zycie, przez swiat ...kolejny raz.....zamykam sie w sobie.
:(((
nie tankujcie na shellu
ten zagraniczny koncern depcze prawa pracownicze.Nieludzko wykorzystuje zatrudnionych tam ludzi. Zdarza sie ze dystrybutory zawyzaja ilosc wydanego przez nie paliwa taka sytuacja miala mejsce w Gd Oliwie przy ulicy Grunwaldzkiej rog Opacka.Jakosc paliwa ktora tak sie szczyci sie ta firma jest zwyczajnym sandardem poniewaz jest to paliwo z rafinerii gdanskiej
..Zdradzilas Kwiatuszku Milosc, ktorej nie moglo byc
..Zycie trwa i trwac bedzie
..Co bylo jest juz kartami przeszlosci
..Kartami bez twarzy, wygladu i duszy
..Pozostal smutek i zal..
..Peklo serce ktore kochalo Ciebie..
..Za wiele bylo zapor nie do przejscia
..Za wiele blokad
..Co bylo NAPRAWDE?
Nie bylo Nic a to co bylo to jedynie Zludzenie..
Bylas Moim Marzeniem, Pragnieniem, Tesknota i Wiara..
Lecz legl w gruzach Dom..
Rozszabrowane zostaly Jego ruiny..
Okradzione i bezdomne serce lezy gdzie tam, gdzie czasem bywalas, wdeptujac je w ziemie..
..zabralas kluczyk..
..i zamknieto juz Droge.. Droge prowadzaca do zgliszcz tego co wierzylem ze trwac bedzie wiecznie..
Przemijal czas by Cisza trwac mogla..
Plaszczem swoim spowila mnie dajac chlod, bol i zal..
..Uwazaj na siebie i usmiechaj sie
Bo nie ma juz Cie
Bo nie ma juz mnie
Bo nie ma Bankowo juz Nas...
..Zdradzilas Kwiatuszku Milosc, ktorej nie moglo byc
..Zycie trwa i trwac bedzie
..Co bylo jest juz kartami przeszlosci
..Kartami bez twarzy, wygladu i duszy
..Pozostal smutek i zal..
..Peklo serce ktore kochalo Ciebie..
..Za wiele bylo zapor nie do przejscia
..Za wiele blokad
..Co bylo NAPRAWDE?
Nie bylo Nic a to co bylo to jedynie Zludzenie..
Bylas Moim Marzeniem, Pragnieniem, Tesknota i Wiara..
Lecz legl w gruzach Dom..
Rozszabrowane zostaly Jego ruiny..
Okradzione i bezdomne serce lezy gdzie tam, gdzie czasem bywalas, wdeptujac je w ziemie..
..zabralas kluczyk..
..i zamknieto juz Droge.. Droge prowadzaca do zgliszcz tego co wierzylem ze trwac bedzie wiecznie..
Przemijal czas by Cisza trwac mogla..
Plaszczem swoim spowila mnie dajac chlod, bol i zal..
..Uwazaj na siebie i usmiechaj sie
Bo nie ma juz Cie
Bo nie ma juz mnie
Bo nie ma Bankowo juz Nas...
AD ****
..przypomnij sobie pewne powiedzenie, ktore mi wlasnie czesto powtarzalas:
"bo nie ma rzeczy niemozliwych
trzeba po prostu chciec
a wszystko sie uda!"
..bo najwazniejsze sa checi,
..bo przeciez byly mozliwosci
aby odezwac sie lub zrobic cokolwiek..
tia...
..tylko po co to ja pisze?
eeeeeeeeeeeeeh...
zreszta to juz i tak bylo i jest dla Ciebie niewazne..
pozdrawiam
"bo nie ma rzeczy niemozliwych
trzeba po prostu chciec
a wszystko sie uda!"
..bo najwazniejsze sa checi,
..bo przeciez byly mozliwosci
aby odezwac sie lub zrobic cokolwiek..
tia...
..tylko po co to ja pisze?
eeeeeeeeeeeeeh...
zreszta to juz i tak bylo i jest dla Ciebie niewazne..
pozdrawiam
...napisz - zadzwon - choc i tak wiem ze tego nie zrobisz - chcialbym Ci wlac za to wszystko - ale to jedynie Marzenia - zreszta i tak bys uciekala - ogolnie i tak masz przechlapane - uwazaj na siebie - zapomnij o mnie - bo i tak jestem only toy... wciaz nie lubie Ciebie, o! I tak bedzie Zawsze!! Bo Zawsze Na Zawsze............. Wiem ze znow nastanie Cisza - wiec nie pij juz wiecej, nio!
Diagnozo:)))
Dziekuje ci serdecznie, ze jednak mnie sluchasz :))))
Ja naprawde sie martwie o ciebie...Nie chce bys zle trafila...na inne diagnozy ... :)))UIchowaj sie tutaj...tutaj jestes bezpieczna....taka fajna...taka zludna...taka smieszna...taka cudna.......Och...jak ja kocham dzieci...(kocham je jak normalny czlowiek, ktory mysli o swoich nastepcachukochanych...To tak na marginesie...bys sie diagnozo nie zagubila jeszcze wiecej...)
Zycze ci lata dobrego...nie piekarnikowego :)))
papapapap
Ja naprawde sie martwie o ciebie...Nie chce bys zle trafila...na inne diagnozy ... :)))UIchowaj sie tutaj...tutaj jestes bezpieczna....taka fajna...taka zludna...taka smieszna...taka cudna.......Och...jak ja kocham dzieci...(kocham je jak normalny czlowiek, ktory mysli o swoich nastepcachukochanych...To tak na marginesie...bys sie diagnozo nie zagubila jeszcze wiecej...)
Zycze ci lata dobrego...nie piekarnikowego :)))
papapapap
Oj:((9wybacz mi...prosze Diagnozo....zapomnialem zapytac sie o twoje zdrowko :((((
...a wiec powiedz mi...albo tez napisz-czy juz nie masz klopotow z siusianiem i natrectwem mysli???hmmm...ja juz dzieki twojej poradzie zmienilem leki na silniejsze(zaczelem brac wegiel, och-jaka ty kochana jestes :))))))))))wspaniala!):)))-i juz nie mam rozdrobnienia tego, o czym sie nie pisze:)))Juz mam normalne "to" :)))a wszystko dzieki tobie....naprawde jestes wspaniala diagnozo :)))))))
takiej przyjaciolki szukac ze swieca :)))))
wspaniala
och....
:)))))))))))))))
takiej przyjaciolki szukac ze swieca :)))))
wspaniala
och....
:)))))))))))))))
Ago i P :)
Dziekuje , zrozumialem...mysle o sierpniu...mozesz byc z nami na jachcie:)Nie utopie Cie(od 22 lat nie zrobilem tego z nikim, lecz roznie to bywa na wodzie hehehehe)a Piotr sie Toba zaopiekuje(mysle...a raczej wiem-ze...bardzo czule....)...i ja -jako sternik :)))
Trzymajcie sie kochani :)))
Trzymajcie sie kochani :)))
Marto i Fate..znajde i dla Was miejsce na jachcie-pod koniec sierpnia...dla Was ZAWSZE :)))Nie martwcie sie o
tylko, byscie mialy cos na jedzenie i na dojazd...teraz bede na jeziorach : golunskim, wdzydzkim, radolnym i jelenim...czyli jak dla Was-to okolo 14 zloty dojazdu w dwie strony :)))Pomyslcie o tym...postaram sie by byl rowniez moj Przyjaciel(to-Kobieta, mniej wiecej w Waszym wieku)i ktos jeszcze...rowniez Kobieta :)))
Ps.....Verb...i o Tobie mysle...nie martw sie....i o kims jeszcze.... :))))))))
Ps.....Verb...i o Tobie mysle...nie martw sie....i o kims jeszcze.... :))))))))
"Nie zostalam stworzona po to zeby byc szczesliwa, wiec nie bede szczesliwa." (.........nie zostalas stworzona rowniez po to by BYC NIESZCZESLIWA........wiec bądz SZCZESLIWA.... Na przekór...)
"Nie zostalam stworzona po to zeby cieszyc sie zyciem, wiec bede cierpiec." (.......nie zostalas sworzona jedynie dla bólu...wiec pozbadz sie jego...znajdz innych ...znajdz i mnie....)
"Nie zyje po to, zeby poznawac smak zycia, szczescia i milosci, ale po to zeby poznac smak bolu." (............nie okreslono Cie dla cierpienia...wiec znajdz zapach nadziei...)
Zostalam zdradzona prez zycie, przez swiat ...kolejny raz.....zamykam sie w sobie. (.......nie zdradzily Cie Uczucia...te najwazniejsze...zasmakowane w przyszlych zdarzeniach...One czekaja na Ciebie....)
:((( (...........Wybaczy Ci ZAWSZE Przyjaciel....wiec....wybacza Ci...ten, o ktorym nie wiesz.....)
(.............Wiara....nawet bez wiary....lecz zawsze pozostaje NADZIEJA, ktorej czuc nawet nie musisz...)
"Nie zostalam stworzona po to zeby cieszyc sie zyciem, wiec bede cierpiec." (.......nie zostalas sworzona jedynie dla bólu...wiec pozbadz sie jego...znajdz innych ...znajdz i mnie....)
"Nie zyje po to, zeby poznawac smak zycia, szczescia i milosci, ale po to zeby poznac smak bolu." (............nie okreslono Cie dla cierpienia...wiec znajdz zapach nadziei...)
Zostalam zdradzona prez zycie, przez swiat ...kolejny raz.....zamykam sie w sobie. (.......nie zdradzily Cie Uczucia...te najwazniejsze...zasmakowane w przyszlych zdarzeniach...One czekaja na Ciebie....)
:((( (...........Wybaczy Ci ZAWSZE Przyjaciel....wiec....wybacza Ci...ten, o ktorym nie wiesz.....)
(.............Wiara....nawet bez wiary....lecz zawsze pozostaje NADZIEJA, ktorej czuc nawet nie musisz...)
" :) "
...no tak, uderz w stol, a jakies zazdrosne nozycze sie odezwa...
Usmiechu, Marta lub Fate podpisalyby sie, a nie uzywalyby tego grymasu.Zal ci, ze ciebie nie zaprosilem?Martwisz sie o ich bezpieczenstwo?A moze o dziewictwo, lub cos innego?Te dziewczyny juz same moga zadbac o swoje bezpieczenstwo, a nie musza miec tu, ani gdzie indziej bodygarda-adwokata...bo wiem ze sa na tyle odpowiedzialne i samodzielne i wiem tez , ze nie beda sluchala zadnych nawiedzonych postow.One decyduja i tylko One.
Nie jestem twoim kolega, takim-ktorych zapewne znasz z tych swoich niemilych doswiadczen :)Wiec znajdz sobie inne towarzystwo by nie stala tobie sie krzywda:)To ja zaczynam sie martwic o ciebie...bo chyba masz przykre doswiadczenia...lub taki-taka sam/a jestes? hmmm
Bo jestes nie z tych, prawda? :)))No, powodzenia.
I zapewniam, ze moja propozycja byla zlozona dlatego, bo lubie je(i szanuje, szczegolnie poglady i zapytrawanie na swiat Fate), a zalogantow mam na kilka rejsow, zrobilem to jedynie dla nich.
Usmiechu, Marta lub Fate podpisalyby sie, a nie uzywalyby tego grymasu.Zal ci, ze ciebie nie zaprosilem?Martwisz sie o ich bezpieczenstwo?A moze o dziewictwo, lub cos innego?Te dziewczyny juz same moga zadbac o swoje bezpieczenstwo, a nie musza miec tu, ani gdzie indziej bodygarda-adwokata...bo wiem ze sa na tyle odpowiedzialne i samodzielne i wiem tez , ze nie beda sluchala zadnych nawiedzonych postow.One decyduja i tylko One.
Nie jestem twoim kolega, takim-ktorych zapewne znasz z tych swoich niemilych doswiadczen :)Wiec znajdz sobie inne towarzystwo by nie stala tobie sie krzywda:)To ja zaczynam sie martwic o ciebie...bo chyba masz przykre doswiadczenia...lub taki-taka sam/a jestes? hmmm
Bo jestes nie z tych, prawda? :)))No, powodzenia.
I zapewniam, ze moja propozycja byla zlozona dlatego, bo lubie je(i szanuje, szczegolnie poglady i zapytrawanie na swiat Fate), a zalogantow mam na kilka rejsow, zrobilem to jedynie dla nich.
Dr Hannibal Lecter
Nie musiales prezyzowac kto pisze, i tak wiedzialem ze to ty...
Od pokochania sie nie obronie, taki juz nasz zywot zwierzaku...nawet od takiego "pokochania"...
Ale moge to kontrolowac...trzymajac cie na dystans...
..wiec radze znalezc inny obiekt twoich westchnien...ja sie nie nadaje do takich czulosc....moge ci zostac miedzy ząbkami, lub co gorsza-na zoladku...A to grozi niezbyt przyjemnymi gastrycznymi konsekwencjami, czego szczerze ci nie zycze :)))
pa
Od pokochania sie nie obronie, taki juz nasz zywot zwierzaku...nawet od takiego "pokochania"...
Ale moge to kontrolowac...trzymajac cie na dystans...
..wiec radze znalezc inny obiekt twoich westchnien...ja sie nie nadaje do takich czulosc....moge ci zostac miedzy ząbkami, lub co gorsza-na zoladku...A to grozi niezbyt przyjemnymi gastrycznymi konsekwencjami, czego szczerze ci nie zycze :)))
pa
synek :-)
Zakazanego owocu
smak nęcący kusi
rozcinać tkankę
krew sładką popuścić
zanurzyć swe ręce
w ciepłym jeszcze ciele
gdy życie choć jeszcze jest
jest go tak niewiele
by potem trofeum wyrwać
z głebin tego ciał