Widok

Styczniowe i Lutowe mamusie 2011 *14*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Julian/ Jacek a może Aleksander / Kliniczna

***STYCZEŃ***
03.01 Kobietka - synek
04.01 Salambo - synek Szymon / Solec W-wa
07.01 mydecorations - synek / Wojewódzki lub Zaspa
13.01 magdaka - synek
16.01 Doroti
16.01 Kejti - córcia Julcia:)))))
19.01 olusia30 - synek Krzysiu/Wojewódzki
20.01 sternchen - synek Kubuś
21.01 bronka81- synek
21.01 AnDan - synek
23.01 AniaŻ - synek Konradek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek Mateusz / Wejherowo
28.01 Iwonka32 - córeczka Lenka / Redłowo
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja

***LUTY***
02.02 mami.80 - córcia / Zaspa
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102 - Córka Ewelinka
06.02 Magamelka - synek / Kliniczna
06.02 wasssup - córeczka
08.02 gosiar - córeczka Sylwia / Zaspa
08.02 tina85 - córeczka
08.02 klara - córeczka Małgosia
10.02 micasia- córeczka / Zaspa
13.02 kasha - synek
16.02 devil83 - synek / Zaspa
16.02 Oleńka83 - synek / Zaspa
16.02 Olice - córeczka Marysia /Zaspa
18.02 asiuniab73 - córeczka Maria
20.02 KamiKasia
20.02 jus.tyna - synek Piotr
21.02 Chmurka - synek Bartuś / Wojewódzki
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6 - córeczka Bianka / Kliniczna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochane założyłam nowy wątek

http://forum.trojmiasto.pl/Styczniowe-i-Lutowe-mamusie-2011-15-t202918,1,16.html
justyna a gdzie robiłaś te zakupy?? w akpolu?? kurcze ja muszę jechać i zrobić resztę zakupów... ale już poczekam z tym do stycznia :)
mami.80 gratuluję córeczki! trzymam kciuki żeby malutka jak najszybciej zawitała w Waszym domku

micasia - zdrowiej!! ja całe święta byłam chora dziś juz ok. wąchałam amol na katar i piłam stodal

dzisiaj zrobiłam zakupy w hurtowni kosmetyki, pieluszki, wanienka i takie tam... właściwie to mogę juz pakować torbę, ale chyba jeszcze poczekam tak do połowy stycznia

Ja już tak bardzo nie mogę się doczekać!!!!
woda wstawiona ;p
jak mogę wybierać to lipton :)
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
hehe oka ;p wolisz sagę, liptona czy sypaną?? :>
devil zrób mi też herbatkę, :) ja idę do łóżka bo coś czuję że gorączka się zbliża więc lepiej pod kołderką na nią poczekać.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
a ja wymarzłam na tym przystanku i teraz też mi zimno :/ idę sobie zrobić gorącą herbatkę z cytrynką... mam nadzieję, że mnie rozgrzeje...

micasia szybkiego powrotu do zdrówka życzę :)
a mnie rozłożyło i to porządnie, czuje się do dupy i to bardzo. nie wiedziałam że wchodzenie na 2 piętro z katarem i w ciąży to taki wysiłek.
wysiadam po prostu.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
ehhhh wiesz co dorotiii... właśnie w faktach mówili o zimie i o zapowiedziach pogodowych na najbliższy czas... po obejrzeniu tego stwierdzam, że z domu będę wychodzić, jak już naprawdę będzie to niezbędne :/ nie ma sensu wychodzić, gdy jest to zbędne :/ jutro musimy po farbę pojechać do jakiegoś marketu budowlanego :/ chce mi się jak...

co do tego szkolenia, to mam nadzieję, że będę mogła się na niego wybrać... :/ męzuś ma teraz 3 dni wolnego więc chcemy je wykorzystać na przystosowanie pokoju dla małego... mam nadzieję, że się wyrobimy i będę mogła wyskoczyć w czwartek na to szkolenie... :(
ehhhh... dla mnie lepiej byłoby, gdybym w ogóle dzisiaj z domu nosa nie wystawiła... a tak, to się człowiek tylko niepotrzebnie denerwuje :/ ciekawe jak jutro sytuacja będzie wyglądała :/

dziewczyny kojarzycie może (albo wasi mężowie) czy jeśli chcę pomalować sufit z bieli na biel (czyli bez zmiany koloru) to czy zagruntować też trzeba???
no devil my też bez garażu jesteśmy i toczymy walkę z samochodem przy każdej próbie wyjazdu. Mężuś dzisiaj jechał na kontrolę do szpitala i musiał go inny samochód na hol wziąć bo nie mógł spod bramy wyjechać... no a to przecież dopiero początek zimy!!

a jak to będzie jak będziemy rodzić? będą nerwy, zamieszanie i ze skurczami będziemy szyby skrobać :) hihi

A dziewczyny wybieracie się w czwartek na to szkolenie do wojewódzkiego? bo ja chętnie do was dołączę :) o ile mnie z sobą weźmiecie oczywiście
No to nieźle zmroziło!!! Ja dziś jeszcze nie wychodziłam, więc nawet nie wiem jak jest
tak chmurko próbowałam... ale najwyraźniej kupiłam jakiś shit, bo kompletnie nic nie dawało :/ a do tego śmierdzi niemiłosiernie :/
heh gosiu... normalnie to bym stała tam tak długo i walczyła z tym lodem, aż bym dopięła swego... ale w tej sytuacji nie za bardzo chciałam się forsowywać... tym bardziej, że już zaczęłam czuć brzuch... :( więc stwierdziłam, że to po prostu nie jest warte zachodu :(

olice ty mi nic nie mów o myśleniu i realnych snach... w wigilię strasznie brzuch mi ciąnął (tzn może nie tyle cały brzuch co sam dół - nie wiem czy to wiązadła jakieś czy coś)... no ale w 1 dzień świąt przeszło, ale gdzieś tam o tym myślałam... wczoraj za to jak się obudziłam to pierwsze co zrobiłam, to zaczęłam budzić małego... i co gorsza nie budził się :( mężuś się pyta co ja robię i po co go zaczepiam... to mu odpowiedziałam, że po prostu muszę go obudzić i poczuć :( więc on przyłożył rękę (nie wiem jak to działa, ale zawsze mały reaguje na mojego męża) i po chwili mały się obudził (ja go już wcześniej przestałam trykać)... więc mi ulżyło... a mężuś tylko skwitował to słowami: "znowu coś ci się śniło... nie bierz sobie takich rzeczy do bani, bo to tylko sny" :( no i nas przytulił :)
ale tak to już jest z tymi naszymi snami :( raczej będą nam towarzyszyć już do samego końca :/
Olice w cale się nie dziwię, że się zdenerwowałaś - uważaj na siebie i nie przemęczaj. Ale Święta to zawsze bieganina, ja też wczoraj padłam jak metka. Dziś to bym tylko spała

Devil współczuję, wiem co przechodzisz. A próbowaliście może takiego płynu do odmrażania szyb. Mi kupiliśmy na stacji benzynowej. Pare psiknięć, chwilka i jest dużo łatwiej

Gosiar to czekamy dalej na wieści o Ani. Ciekawe czy maleństwo pojawi się na świecie przed nowym rokiem. Pozdrów proszę i życz wszystkiego dobrego
hej dziewczyny!

jakoś nie miałam czasu tu zaglądać przez święta, więc życzę Wam wszystkiego dobrego po Świętach:)

a widzę że tu sporo się dzieje - mami - gratuluję córeczki!!! ale mieliscie przygody, dobrze ze z małą wszystko dobrze i że jest już na świecie, teraz pozostaję czekanie, aż będzie z Wami w domku!

ja w Święta sporo się ruszałam, rodzinkę odwiedzałam i wczoraj jak do domu wrócilam to mialam takie skurcze że się naprawdę przestraszyłam, wzielam dodatkowo nospe i jakos przeszlo. ale w nocy snilo mi sie ze urodzilam i rano mialam taka panike, ze nie chcialam zeby maz szedl do pracy. brzuch mam nisko, a na ostatniej wizycie ginekolog powiedziala ze jak cos sie bedzie dzialo to do szpitala mam jechac i teraz ciagle mysle o porodzie. mam nadzieje, ze jakos ten styczen przetrzymam jeszcze.
musze w koncu torbe spakowac, zeby czuc sie pewniej.
Devilku: ta zima jest okropna :-(((( współczuję Ci nerwów-wiem jak to wkurza jak człowiek jest bezsilny i musi się poddać.
Ubierz się ciepło bo dzisiaj mróz no i uważaj bo chodniki też oblodzone

A nasza Ania1979 na Zaspie w szpitalu została. Ma białko w moczu i wysokie ciśnienie i ze względu na to woleli ją zatrzymać. Nic więcej nie wiadomo. Będę Was na bieżąco informowac co i jak
heh... oleńka nie wiem jak jest u mnie, bo ja w sumie nie widzę czy ten mój brzuch jest nisko czy wysoko... nie umiem tego jednoznacznie ocenić, a z kolei nigdy nie miałam większych problemów z oddychaniem... jedynie zadyszki po wejściu na 4 piętro ale to też zależy od dnia...

co do pakowania torby, to zajmę się tym w styczniu, jak resztę rzeczy dokupię... wcześniej nawet nie zaczynam, bo i tak większości pierdół dla siebie nie mam... :/

a przed chwilą miałam chwilę słabości :/ próbowałam odlodzić autko, żeby móc jechać do pracy (bo muszę tam jedną rzecz załatwić) i na zaspę do SR... i co?? i dupa :/ jedna wielka dupa :/ walczyłam prawie 1,5 godz i odlodziłam zaledwie 2 szyby (i to boczne - zostały te najgorsze bo przód i tył)... :/ normalnie miałam ochotę usiąść na środku ulicy i się poryczeć ;( poddałam się ;( co generalnie mi się nie zdarza... tym większa porażka - kurna przegrać z lodem :/ ehhh i czeka mnie znowu skazanie na komunikację miejską, żeby na zaspę dojechać... :( mam tylko nadzieję, że spędzę na przystankach mniej czasu niż ostatnio :/
Kurcze a ja mam w domu tylko szlafrok flanelowy :( I teraz nie wiem czy kupować specjalnie inny, cieńszy. Tylko, że ja nie chodzę w szlafrokach :(
do góry