Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam wątek zamknięty Michał jest instruktorem-kumplem! Wszystko stawia jasno i każde nurkowanie z...
~Wojtek
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 5 listopada 2014

nie słowny wątek zamknięty Nauka na dobrym poziomie, ale uzyskanie jakichkolwiek papierów zgodnie z...
~xxx
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2014

To nie jest tekst sponsorowany :)) wątek zamknięty Daniel to profesjonalista. Zdecydowanie polecam Submarine. Poczucie...
~Rafał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 19 czerwca 2014

Submarine wątek zamknięty Polecam wszystkim nurkom, jak i osobom rozpoczynającym swoją przygodę z...
~Tomek
-

dodano: 23 grudnia 2013

Wielka przygoda z nurkowaniem wątek zamknięty Świetna szkoła nurkowa. Dobra jakość i dobra cena. W ramach centrum...
~Michał
-

dodano: 17 grudnia 2013

Piotr - opinia wątek zamknięty W 2012 robiłem OWD w 2013 AOWD. Teraz wspólne nurki. Atmosfera, poziom...
~Piotr
-

dodano: 15 grudnia 2013

Submarine wątek zamknięty Nurkuję z Submarine od kilku lat i niezmiennie jest to moje ulubione centrum...
~Michał Niski
-

dodano: 13 grudnia 2013

Submarine wątek zamknięty Pełna oferta dla nurków rekreacyjnych. Możliwość rozwijania swoich...
~Marysia
-

dodano: 13 grudnia 2013

nurkowanie basen wątek zamknięty bardzo fajne zajęcia polecam na zimowe wieczory
~Paweł
-

dodano: 7 grudnia 2013

SUPER PODEJŚCIE I ATMNOSFERA wątek zamknięty Jestem z żoną po kursie u Michała i Radka. Mają bardzo fajny kontakt z każdym...
~Radek i Ola
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2012

BEZPIECZNIE wątek zamknięty JESTEM PO KURSACH U MICHAŁA I W 100% MOGĘ POLECIĆ JAKO INSTRUKTORA!...
~MAŁGOSIA
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 14 lipca 2011

PROFESJONAŁ wątek zamknięty Michał to miły i twardzy gość, angażuje się w szkolenie na 100% i...
~maciek w-wa/gdynia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 16 września 2010

Brawo!! wątek zamknięty Gorąco polecam, wielka przygoda i świetna zabawa, a oprócz tego umiejętności...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 8 lipca 2010

:) wątek zamknięty Jestem w trakcie kursu,gorąco polecam!
~Jowi
-

dodano: 29 czerwca 2010

Czysty PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!! wątek zamknięty Gorąco polecam CN SUBMARINE. Robiłem tam kurs OWD. Instruktor Michał razem z...
~Wojtek R.
-

dodano: 26 czerwca 2010

POLECAM wątek zamknięty Zdecydowanie polecam to centrum nurkowe! Świetna kadra, zarówno instruktor,...
~Krzysiek
-

dodano: 21 czerwca 2010

Świetna, doświadczona i bardzo przyjazna obsługa. Pełny profesjonalizm! wątek zamknięty Naprawdę szczerze polecam usługi CN Submarine. Robiłem tam kurs OWD, poszło...
~Marcin Faleńczyk
-

dodano: 13 czerwca 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry