Widok
Moja córeczka chodziła prawie dwa lata do Błękitnej Chmurki. Nie dam złego słowa powiedzieć na miejsce i panie które tam opiekują się dziećmi. Przede wszystkim jest tam domowa atmosfera co jest najważniejsze dla takich maluszków. Wiele razy widziałam jak mamy odbierały dzieci a one nie chciały wcale wychodzić. To przecież świadczy o tym że jest im dobrze. Nie wiem skąd w ludziach tyle nienawiści i zazdrości skoro piszą takie rzeczy obserwatorki!!! To zakompleksione i zazdrosne matki. Jeśli ktoś oddaje dzieko w takie miejsce to przedewszystki powienien porozmawiać z mama która posyła tam dziecko. Moja córeczka skończyła 3 latka i dlatego musiałam zmienić przedszkole, z wielkim bólem. Z pełną świadomością polecam to przedszkole bo przecież najważniejsze jest bezpieczeństwo i uśmiech dziecka gdy zostaje bez mamy- A w Błękitnej Chmurce tak jest
Moj synek chodził tam przez kilka miesięcy jak miał 2 latka i niestety nie bylismy zadowoleni. Mały zaczął się alienować, unikać kontaktu z dziećmi. podejrzewamy, że miała miejsce jakaś nieprzyjemna sytuacja - trudno było wyciagnąc od małego informacje. Teraz chodzi do niepublicznego przedszkola na suchaninie i jesteśmy bardzo zadowoleni:) Mały zresztą też- żadnych problemów z adaptacją:)
Chciałabym podzielić się z mojeą opinią dotyczącą "Błękitnej Chmurki"
Ponad dwa miesiące korzystam z usług tej placówki , poznałam panie i dzieci na placu zabaw gdzie przychodziłam z moim synkiem .
Zaobserwowałam to na dworzu , opiekunki bardzo dobrze zajmują się maluszkami , dzieci zawsze były dopilnowane . Dlatego postanowiłam powierzyć ich opiece moje dziecko . Jestem lekarzem więc zdrowie i opieka mojego dziecka jest bardzo ważną sprwą . Polecam serdecznie zakłopotanym mamom . To miejsce jest jest przyjazne i sprwdzone dla waszego dziecka .
POZDRAWIAM !
Ponad dwa miesiące korzystam z usług tej placówki , poznałam panie i dzieci na placu zabaw gdzie przychodziłam z moim synkiem .
Zaobserwowałam to na dworzu , opiekunki bardzo dobrze zajmują się maluszkami , dzieci zawsze były dopilnowane . Dlatego postanowiłam powierzyć ich opiece moje dziecko . Jestem lekarzem więc zdrowie i opieka mojego dziecka jest bardzo ważną sprwą . Polecam serdecznie zakłopotanym mamom . To miejsce jest jest przyjazne i sprwdzone dla waszego dziecka .
POZDRAWIAM !
Nie polecam. Podczas rozmowy i spotkania w żłobku w sprawie zapisu dziecka wszystko pięknie, ładnie. Wpisowe wpłacone. Chcieliśmy z żoną puścić córkę wcześniej, w 11 miesiącu do żłobka (córka raczkuje, nie stwarza problemów, bawi się z innymi dziećmi). Dzwonimy aby umówić się na puszczenie córki do żłobka. Pani podczas rozmowy telefonicznej zaczęła grymasić, że za wcześnie, nie chodzi ale żeby przedzwonić za dwa tygodnie i rozpoczniemy adaptację od kwietnia, że już mieli podobnych maluchów. Żona dzisiaj zadzwoniła na co Pani stwierdziła, że ona nie wie czy to dobry pomysł, bo córka nie chodzi. Żona zapytała czy może w takim wypadku po Wielkanocy. W Pani głosie i słowach dalej było słychać wszystko na nie. Pani stwierdziła, że musi przegadać z koleżanką i odezwie się. Dla mnie to jest jakiś żart. Każde dziecko chyba indywidualnie zaczyna chodzić. Jeden szybciej, drugi później. Żłobki chyba są dla maluchów, które raczkują, zaczynają chodzić. Znaleźliśmy żłobek gdzie Panie były w szoku, że ktoś nie przyjął córki. Po co zwodzić kogoś za nos. Na google negatywne komentarze są usuwane przez panie. Żenada!!!!!