Widok
Sprawdź na stronie z Dps oni tam mają całą zakładkę "Dystrybutorzy" z adresami. Na pewno znajdzie się coś z trój miasta. Co do konkurencji to Barrisol konkuruje z DPS ale no ceny w Barrisolu są niewątpliwie strasznie wysokie. Wydaje mi się, że Dps jest dobrym wyborem bo są tańsi a robią dobrą robotę i dają dychę gwarancji na swoje rzeczy i na montaż swoich dostawców.
Robią nadruki - http://www.dpsceilings.com/produkty/dps_picture Pytanie powinno zabrzmieć, czego nie robią w temacie napinanych ? Dunno !
Barrisol jest producentem o najlepszej jakości nadruków na sufitach, jednak DPS również trzyma poziom jeśli chodzi o klasę powłoki. DPS jest polskim producentem więc nie ma mowy o chińszczyźnie.
Zapraszam na naszą stronę internetową http://www.sufitynapinane.eu/pl/indexpl.html gdzie prezentujemy zdjęcia i filmy z realizacji projektów z wykorzystaniem sufitów napinanych oraz oświetlenia LED i światłowodowego.
Zapraszam na naszą stronę internetową http://www.sufitynapinane.eu/pl/indexpl.html gdzie prezentujemy zdjęcia i filmy z realizacji projektów z wykorzystaniem sufitów napinanych oraz oświetlenia LED i światłowodowego.
Sprawdź sobie http://www.grupadps.com/dystrybutorzy mają zarąbongo realizacje i robią na atestowanych materiałach z gwarancją. Bardzo solidna marka, z czystym sumieniem mogę polecić, widziałem efekty i robotę u klienta na havirze.
No dobrze, to kto w trójmieście robi sufity napinane?
Mam do zrobienia dwa sufity w kolorze białym:
1. W łazience około 3m2 w całości podświetlany rgb na całej powierzchni - 10 narożników.
2. W korytarzu około 10m2 również z podświetleniem (wzór podświetlany złożony z kilku prostokątów) - 6 narożników.
Termin do końca czerwca br.
Poproszę o reklamę.
Pozdrawiam.
Mam do zrobienia dwa sufity w kolorze białym:
1. W łazience około 3m2 w całości podświetlany rgb na całej powierzchni - 10 narożników.
2. W korytarzu około 10m2 również z podświetleniem (wzór podświetlany złożony z kilku prostokątów) - 6 narożników.
Termin do końca czerwca br.
Poproszę o reklamę.
Pozdrawiam.
Niestety zmartwię Cię "kolego" z konkurencji. Firma Saros istnieje i to ma się całkiem nieźle. W zeszłym roku dołożyli kilka nowych produktów do swojej oferty. Posiadają wszystkie potrzebne atesty i certyfikaty pozwalające na stosowanie ich materiałów w budownictwie w Polsce. Inaczej dawno już by mieli na głowie sanepid, strażaka i inspekcję pracy. Rozumiem że Barrisol ma kłopoty ze sprzedażą swoich 3 razy droższych materiałów i dlatego stosuje czarna pijar. Saros i Barrisol mają 10 lat gwarancji na zgrzewy, folię i harpun. Po co więc przepłacać?
1. Barrisol to marka francuskich sufitów napinanych a nie ogólna nazwa produktu (marka to np. "Apple" a ogólna nazwa to "komputer"). Oryginalny Barrisol powstaje tylko we Francji i nigdzie indziej. Z Francji pochodzą także materiały NewMat i Extenzo. Reszta to zazwyczj Rosja i Chiny. W Polsce też klepią sufity z folii różnego pochodzenia.
2. Są materiały z certyfikatami, które są bezpieczne (Certyfikat CE, A+), są też takie które nie spełniają żadnych norm. Wszystko zależy od producenta sufitów. Certyfikaty CE posiadają producenci: Barrisol, DPS, NewMat, Extenzo i nikt poza nimi. Certyfikaty A+ (bezpieczne dla zdrowia) posiada chyba tylko Barrisol.
3. Gwarancja na folię może być nawet 30lat, ale najczęściej pękają zgrzewy a na to mało kto daje gwarancję. Poza tym trzeba sprawdzić od kiedy działa producent i czy faktycznie za 10 lat będziemy mieli do kogo zadzwonić (był w Polsce "Saros" czy jakoś tak, który dawał 25lat i zniknął po kilku latach)
2. Są materiały z certyfikatami, które są bezpieczne (Certyfikat CE, A+), są też takie które nie spełniają żadnych norm. Wszystko zależy od producenta sufitów. Certyfikaty CE posiadają producenci: Barrisol, DPS, NewMat, Extenzo i nikt poza nimi. Certyfikaty A+ (bezpieczne dla zdrowia) posiada chyba tylko Barrisol.
3. Gwarancja na folię może być nawet 30lat, ale najczęściej pękają zgrzewy a na to mało kto daje gwarancję. Poza tym trzeba sprawdzić od kiedy działa producent i czy faktycznie za 10 lat będziemy mieli do kogo zadzwonić (był w Polsce "Saros" czy jakoś tak, który dawał 25lat i zniknął po kilku latach)
Witam, rok temu kończyłem budowę domu i zdecydowałem się na sufity Barrisol w całym domu. Wybrałem oryginalny produkt bo znajomi którzy wcześniej montowali sufity napinane innych firm narzekali na słaby montaż ,pomarszczony materiał i nie przyjemny zapach po montażu którego nie mogą pozbyć się do dzisiaj. Z tego co się dowiedziałem to firma Barrisol sprzedaje swoje sufity już ponad 40 lat, a reszta producentów to nowicjusze. Ekipa montażowa Hurst z Poznania. Szybko, sprawnie ,bardzo czysto. Cena była może trochę droższa od konkurencji, ale takie sufity zakłada się na wiele la lat. Polecam oryginalny Barrisol.
Adam
Adam
Ja dużo o tym czytałam i wiem że jak się zamontuje byle co to można nawet
się pochorować. To jak z jedzeniem mozna tanio jeść ale wplyw na zdrowie nieodwracalny. Barrisol ma wszystkie atesty i mnie przekonali do siebie na targach wnętrz, założyłam sobie w kuchni,
pięknie wygląda i jestem bardzo zadowolona. Bardzo Super polecam wszystkim co lubią ładnie mieszkać!!!
się pochorować. To jak z jedzeniem mozna tanio jeść ale wplyw na zdrowie nieodwracalny. Barrisol ma wszystkie atesty i mnie przekonali do siebie na targach wnętrz, założyłam sobie w kuchni,
pięknie wygląda i jestem bardzo zadowolona. Bardzo Super polecam wszystkim co lubią ładnie mieszkać!!!
Proszę sprawdzić ofertę EUROSUFTAP z Gdyni, ceny mają bardzo konkurencyjne, ma co przepłacać za transport !! Poza tym montaż jest bardzo szybki i profesjonalny. http://www.eurosuftap.pl