Widok

Sukienka do sypania kwiatków na Boże Ciało

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Gdzie w Trójmieście (najlepiej w Gdańsku) kupię (bądź uszyję) sukienkę do sypania kwiatków dla 7 letniej dziewczynki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a to musi być jakaś specjalna sukienka do sypania kwiatków ?

U nas w parafii wystarczy zwykła, prosta - biała sukieneczka , albo biała bluzeczka i spódniczka:-) Ważne jest tylko to, żeby dziewczynki były na biało :)
nie, nie musi być żadna specjalna:) tylko gdzie kupić taką zwykłą, białą? jedyna jaką znalazłam była w Smyku, ale nie ma już w potrzebnym rozmiarze :(
wiesz co, ja ostatnio kupiłam dla córy białą/falbankową, z cekinami na przebranie po komunii w komisie na Trakcie Sw Wojciecha - nowa z metkami. Koszt coś koło 50 zł.
Były różne rozmiary, ja wziełam na 140 bo była duża.
ooo :) Dziękuję za informację :) a możesz mi napisać coś więcej gdzie znajduje się ten komis :)
Wiesz co, to jest przed tym wjazdem na Orunię Górną. Jak dobrze liczę, to jest chyba 2 czy 3 przystanek autobusowy za Lotem.

http://allegro.pl/zara-sukienka-komunia-140-146-10-11-lat-biala-i3229263237.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziękuję:) jutro tam podjadę:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (18 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

Obniżenie /wypadanie macicy (1234 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

gdzie kolonoskopia na NFZ z narkoza? (32 odpowiedzi)

jak w temacie

do góry