Widok

Sukienka na poprawiny

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny o większych rozmiarach jakie miałyście sukienki na poprawiny , nie mam pojecia w czym moglabym isc, wszystkie ładniejsze sukienki maja w malych rozmiarach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3789792 zobacz aukcje tego sprzedawcy :) od niego pochodziła moje suknia ślubna (model Laura)
ta jest na pewno idealna na poprawiny bądź wesele dla świadkowej i nie tylko,rozm 36, była zalozona tylko raz.
http://allegro.pl/show_item.php?item=604858901
myślę, ze tak :) ja niestety za duzego biustu nie mam a do tej sukienki by się zdecydowanie przydał :( za to jestem szeroka w ramionach i w biodrach wiec za malych rozmiarów to tez nie noszę. sukienka ze zdjęcia ma rozmiar L. a na hali masz spory wybor. poza tym ta pani też robi przeróbki. u mnie skracala ramiączka bo z racji malego biustu góra odstawała. i w razie czego też myslę, ze ta pani nie mialaby problemu z dopasowaniem sukienki konkretnie pod figurę
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
miałam wystawioną taką samą ale białą w opcji kup teraz, została sprzedana
image
7 sierpnia 2010
na świętojańskiej na pewno coś się znajdzie ;))
chodzi Ci o tą czarną?
image
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5367835

tu znajdziesz fajna sukieneczkę jeśli ci sie spodoba daj znać
image
7 sierpnia 2010
jaka sliczna jest ta sukieneczka, myslicie ze majac duzy biust i nie zawysoki wzrost bylo by mi w taki fasonie dobrze? Hiacynt nie wiesz czy tam na hali mozna dostac tez wieksze rozmiary takich sukieneczek?
image
ogromny wybór sukienek jest w Gdyni w podziemiach hali targowej, dużo butików z masą sukienek.

ja tam kupiłam dwie sukienki, pierwsza długa byla za 450zl a ostatnio płaciłam 270zl za taką

image
PRZEPRASZAM ZA WSZYSTKIE KŁAMSTWA
Ja mam do sprzedania elegancka dluga suknie rozmiar 38/40 kolor łososiowy nadaje sie na poprawiny lub dla swiatkowej.Szal w tym samym kolorze dodaje gratis
Polecam Starogard Gd. tam jest takie centrum przy Tesco - masa sukienek na różne okazje i w różnych rozmiarach... Ja kupiłam moją za ok. 70zł.
W Tczewie też jest kilka sklepów, np. na Dąbrowskiego jeden (vis a vis PKO), albo na Krótkiej Makalu... też mają czasem ładne sukienki...
ja mam na sprzedaz sukienke w rozmiarze 36 szylam ja pod siebie, wedlug wlasnego pomyslu 5-6 lat temu na studniowke :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Dziewczyny podbijam wątek. Poszukuję sukienki na poprawiny. Nie chce szyć, bo nie mam dobrej krawcowej. Zakup w internecie też mnie nie interesuje. Czy możecie doradzic gdzie oprócz Gildii i Młyna kupię elegancką sukienkę? Zaznaczam,że nie musi to być tylko w Trójmieście.
a gdzie w ttrojmiescie sa ciekawe sukienki na poprawiny i w miarę przystępne cenowo?
moja kuzynka uszyła sobie sukienke w kolorze ecru na szerszych ramiaczkach przed kolano prosta. potem na mój slub kupiłaa sobie do niej brazowe dodatki i wygladało to bombowo:).
image
do góry