Widok

Suknia Elizabeth Passion POMOCY Proszę o ocenę

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny. Zastanawiam się nad suknią Elizabeth Passion. Co myślicie o takiej sukni? Wklejam linki bo nie wiem jak dodać zdjęcie. Który pas bardziej wam się podoba? A może macie jeszcze jakiś inny pomysł na zdobienie?

http://www.elizabethpassion.com/kolekcje/new-collection-2012/e-2488t

http://www.elizabethpassion.com/kolekcje/new-collection-2012/e-2349t

(ta druga też bez ramiączek, no i dekolt chcę zmienić na prosty tak jak w tej sukni z madonny, której już niestety nie produkują http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=marisa )

Proszę o opinie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w stylu greckim.
Dobry gust muszę przyznać :). Generalnie masz dużo możliwości. Jeśli wybierzesz kolor przewodni, możesz nawet pokusić się o wybór jakiegoś kolorowego pasa.
Dużo też robi sylwetka, kolor włosów, wzrost, fryzura jaką chcesz mieć.
Musisz mieć jakąś koncepcję, no i przede wszystkim dobrze się w tym wszystkim czuć.

Wszystkie są piękne. Mój faworyt z tej trójki to jedynka i trójka, ale ona właśnie może być z kolorowym pasem :)
a taka?
image
Styl podobny, a z jakiej kolekcji ta suknia?
tylko te boki troszkę ciężkie w tej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy ja wiem czy ciężkie, to tylko kwestia zdjęcia, moim zdaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ostatnie zdjęcie to suknia z kolekcji Anny Kary. Suknie tej projektantki ma salon Arttrend w Oliwie - sama kilka przymierzałam i są cuuudne, w większości jedwabne. Miałam jedną Anny Kary na oku, ale cena 3800 niestety, dla mnie za duża...
Ta pierwsza najladniejsza :)
Dzięki. Ta pierwsza to właśnie moja faworytka.
Dla mnie też ta pierwsza najładniejsza, delikatna prosta ale ma w sobie to coś .... jezeli masz długie włosy to widziałabym do tej sukni fryzurę z jakimś warkoczem coś luźnego ..... bo osobiście nie lubie koków :-) i bukiet delkatne ale wpleciony jakiś żywszy kolor żeby ożywić sukienkę :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dla mnie ta pierwsza moze dlatego że mam taka sama tylko zamiast wstażki mam kwiatka . A jeśli chodzi o jej cenę to w Gdyni na świętojańskiej 3800.
Tigress trochę przesadziłaś z tą ceną
tigress - Na pewno 3800? Ja mam najnowszy katalog Elizabeth Passion i tam ta sukienka ma cenę 2350zł. Zresztą polecam EP - suknie super jakości a ceny bardzo przystępne!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
marynarka, a skąd masz taki katalog? z salonu? hmm?
Przydałby się ;p. Mnóstwo sukni mi się tam podoba. Fajnie byłoby wiedzieć ile kaski przygotować na wybrane modele.
Z salonu i targów ślubnych :) Taki mini-katalog właściwie, bo jest tam 18 sukni z najnowszej kolekcji z cenami. Jeśli jesteś bardzo zainteresowana, mogę zrobić skany.
Poza tym, gdy byłam tam na przymiarkach okazało się, że w salonie posiadają także inne suknie, których nie ma w katalogu - są to suknie zaprojektowane już po sesji zdjęciowej, więc w salonie mają ich kilka więcej niż na stronie internetowej. Między innymi Pani z salonu wybrała mi taką nie z katalogu i teraz mam dylemat ;)
cholercia, na ich stronce widziałam swoją faworytkę, ale nie wiem jak będę w niej wyglądać - poza tym mam jeszcze kupę czasu (chociaż wszyscy mówią że to zleci - w ogóle mój B.),
jeśli będziesz miała chwilkę czasu to poproszę skany na maila (wyślę Ci w wiadomości prv :).
Czad! Czad! Dzięki dzięki. Oczywiście chętnie zobaczę , potem Twoją sukienkę ;), kto wie, może jak będziesz chciała sprzedać, okaże się będziesz miała już kupca ;P.
Hej dziewczęta! Ja też będę mieć sukienkę z EP. Ceny mają bardzo przystępne, a 3800 kosztowała chyba najdroższa, taka wypasiona z falbanami. Też mierzyłam w Madonnie tę grecką, ale niestety cena mnie zniechęciła i w sumie dobrze bo na Świętojańskiej znalazłam tę wymarzona za niecałe 2000 ;) Także ~magia, ja ci polecam salon i dziewczyny które tam pracują bo naprawdę wiedzą co robią ;)
magia nieprzesadziłam z ceną byłam w Gdyni 2 tygodnie temu w salonie elizabeth i zobaczyłam tą sukienke która mam tylko z kwiatkiem i zapytałam o cene z ciekawości gdyz moją kupiłam w UK ,kobietka powiedziała 3800 zł.
Bzdura! ja tez kupuje tam sukienka i najdroższa kosztuje 3720 zł dokladnie.

Moze trafilas na Pania ktora akurat miala tam praktyli czy cos i nie znala cen.

Te greckie tez mierzylam. Najdrozdza byla chyba po ok. 2200zł
boże ludzie pisze tylko co mi powiedziała pani po co miałabym tu wymyślać mówie tu o cenie za sukienke tą z falbanami z pierwszego zdjęcia . Może dla każdego klienta maja różne ceny:)
Dziewczyny wystarczy odwiedzić salon i otrzymacie katalog z cenami, tam nikt nic nie ukrywa i nie sypie cenami z rękawa. EP to bardzo porządny salon.
A tak wogle to ja prosiłam o opinie na temat ozdób na pasie sukni.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dla mnie te suknie troszke kiczowate. Widac, ze cena idzie w parze z jakoscia. Suknia z Madonny i Anna Kara bez porownania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ta pierwsza suknia z EP jest śliczna i na żywo na mnie wygląda o wiele lepiej niż na modelce. A od tej sukni z madonny różni się tylko ceną.
o tak to prawda
A mozecie przeslac mi skany z katalogu na maila?
patrycjalewandowska90@wp.pl

Suknie maja niektore naprawde piekne, ja osobiscie jestem zakochana w allure 6635. Tylko,ze na modelce nie wyglada interesujaca i mam problem gdzie w Gdansku ja znalezc....
podoba mi się nr 1 ale z ramiączkami z nr 2 :)
podbijam
Wg mnie ta pierwsza :)
2488t 2200 kosztuje:) 18 sierpnia mam slub i wlasnie ta kupilam
Ja kupiłam tę :)
http://www.elizabethpassion.com/kolekcje/new-collection-2012/e-2340t

I wcale nie drogo :) nie całe 3000 :) Obsługa bardzo profesjonalna :) Już się nie mogę doczekać kiedy ją założe :)
Sprzedam śliczną sukienkę szytą na rozmiar 36/38, krój "A" - princeska, klasyczna, b.elegancka, bez falban, w kolorze b. delikatnego ecru, z salonu elizabeth passion. Jest to model z kolekcji na rok 2013 (E-2545T). Link do zdjęć i dokładniejszego opisu:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-elizabeth-passion-36-38-ecru-princeska-e-2545t-kolekcja-2013-ogl6181207.html

Zainteresowane Panie proszę o kontakt mailowy: metyska@gmail.com
do góry