Widok

Suknia Ślubna “AFRICA”

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy któraś z Was ma zdjęcie tej sukni? chodzi mi o przód a najlepiej zdjęcie w realu
http://www.beautysuknieslubne.pl/kolekcja-gala-page4.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zdjęcia suknie nie mam,ale to jest moja wymarzona suknia ślubna, chciałabym ją na swoim ślubie, bardzo mi sie podoba, ciekaw ile bedzie trzeba dac za to cudenko:) a moze znajdzie sie jakas panna mloda z 2009 ktora ja bedzie miala,bo ja bede slubowac 15.05.2010r.
image
nie ma zdjęcia z przodu... przynajmniej nie znalazłam :/

tutaj jest ta suknia (Łódź) za 800zł - rozmiar 36 http://www.komis.suknie-venus.pl/ :)
w tym stylu też są:
nevada pronovias
image

deusto pronovias
image

sincerity 5823
image[/URL

sposabella
image
image

ta nie wiem jaki to model :(
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
Witam Akamara
ślubowałam w tym roku ma suknie ślubną która jest młodszą siostrą Africki jeśli była byś zainteresowana czekam na wiadomość magdalenawieckowska@interia.eu ewentualnie istnieje możliwość odszycia Afriki :) Pozdrawiam Projektantka
image
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
im dłużej na nią patrze tym bardziej mi sie podoba:)
image
piękna jest, też jestem ciekawa czy żadna z forumek nie miałaby ochoty odsprzedać swojej chyba że żadna nie zdecydowała sie na jej kupno :-)
dowiadywałaś sie może w salonie ile kosztuje nowa albo wyporzyczenie?
image
jeszcze nie znalazłam ją dwa dni temu właśnie na internecie i mnie po prostu zauroczyła
jeszcze nie znalazłam ją dwa dni temu właśnie na internecie i mnie po prostu zauroczyła
ze mna bylo dokladnie tak samo,ale nie mam odwagi zadzwonic do salonu i sie zapytac:)
image
ja wolałabym ją zobaczyć na żywo chciałabym zobaczyć jak ona naprawde wygląda ;-)
to fakt, bo moze okazac sie ze na zywo nie wyglada tak zjawiskowo-po co sie tak napalac jak ja :)
image
heh ja też się napaliłam. a kiedy Twój wielki dzień??
dopiero w przyszlym roku dokladnie maj 2010.
image
BYŁAM W SALONIE SUKIENKA JEST TYLKO NA SPRZEDAŻ NA ZAMÓWIENIE PANI NAWET W KATALOGU NIE MIAŁĄ ZDJĘ CIA ALE POWIEDZIAŁA ŻE JEST PROSTA NAD PIERSIAMI I TEN KAWAŁEK NA LECACH KTÓRY WIDAĆ NA ZDJĘCIU TO KORONKA KTÓRA WŁAŚNIE NA SZYJĘ NACHODZI KOSZTOWAŁA OKOŁO 2500 ZŁ
no to nie tak żle w porównaniu do sukien które kosztuja 4tys.
tylko jak to zrobić zeby ja przymierzyć,chyba musze zadzwonic w końcu do salonu.
image
chetnie odsprzedam 722-389-747
sprzedam suknie gala africa rozm.34/38 w722-389-747
czy mogę prosić o fotki?
które fotki??
masz może zdjęcia tej sukienki z przodu? Jak tak to bardzo proszę na mail: madziak886@wp.pl
Jeszcze nie mam. Właśnie się dla mnie szyje, w sobote miałam 1 przymiarke. Jest boska, tylko trochę ciężka:-)
Paula suknie kupujesz w salonie czy szyjesz na wzór? Osobiscie bardzo mi sie podoba ta suknia i byłabym zainteresowana odkupieniem jej.
image
kupuje w salonie, ale i tak szyją na miare. W salonie przymierzałam ecurie a ja będe miała białą. Właściwie to już mam,bo ślub za 3 tygodnie. Jak jesteś zainteresowana to daj namiary na siebie to jak będe po to się odezwę.
A jak będziesz już miała to możesz mi podesłać na maila zdjęcia z przodu? bardzo mi na tym zależy zakochałam się w tej sukience od pierwszego wejżenia... błagam cię .........
ja chciałabym twoje zdjęcie w sukience możesz nawet twarz zamazać tylko aby było zdjęcie z przodu jak ona wygląda... moj mail: madziak886@wp.pl
Ok, za 2 tyg, tzn. po moim ślubie Ci podeśle.
dziękuję ci BAAAAARDZO :)
Hej Paula :)

i jak tam po ślubie?? Jak wypadła Twoja przepiękna suknia?
suknia wyglądała booooooooooooooskooooooooooo!!!!!
ale była bardzo niewygodna:-( umęczyłam się w niej straszliwie. Ale jak patrze na zdjęcia to to mi wynagradza wszystko. Gorąco polecam, suknia ślubna ma być wyjątkowa... Gala africa z pewnością jest:-)
PS.Po weekendzie prześle Ci zdjęcia.
ajjj błagam prześlij mi fotki, już nie mogę się doczekac;) : madziak886@wp.pl
oj wstaw choć jedno foto tutaj!!!!!!
popieram Dori,bo sama chetnie bym zobaczyła jak wygląda ta suknia.
image
jak chcesz to mogę zamazac buźkę i nikt cię nie rozpozna
Nie kumam:-)

Po co kupować sukni ę skoro jest niewygodna i się człowiek w niej męczy?Nie widzę w tym przyjemności.Tak samo te suknie z łysymi ramionami-pytam koleżanki na jej weselu czy jest wygodna i praktyczna,a ona-jest beznadziejnie niewygodna i ciągle muszę ją podciągać do góry:-)więc nie rozumiem po co kupować:-)
Chociażby po to żeby w ten jedyny dzień wyglądać zjawiskowo:-)
Zresztą nigdy nie jesteś w stanie przewidzieć, czy będzie wygodna czy nie. Umęczyłam się, to fakt, ale powiem Ci szczerze,że jeszcze bym sobie pochodziła w niej:-)

PS. Wstawie to zdjęcie, ciężko mi się zebrać tylko:-)
Hm,ja wierzę,że mogę wyglądać zjawiskowo przy wygodne sukience i myślę,że da się to przewidzieć;-)

Ps.Czekam/y na fotki:-)
czekamy na totki z niecierpliwością...:)
Betinka, a miałaś kiedyś suknie ślubną na sobie dłużej niż 15 minut w przymierzalni?
Jeszcze wszystko przede mną:-)ale będę miała Twoje sugestie na uwadze:-)

Prawdopodobnie tak będzie,bo nawet w zwykłych sukniach mi niewygodnie:-)
wiecie co... nie mogę wkleić tu zdjęć. Jak coś to podajcie maila to Wam powysyłam.
Szukam inspiracji póki co na żywych obiektach że się tak wyrażę,wiec poproszę jeśli to nie kłopot:-)

grulinka@wp.pl
wrzuć mi fotki na maiala ja wkleję Buźkę mogę zamazać jak nie chcesz tu pokazywać
ok, to podaj maila:-)
hej:) mnie tez ta suknia zauroczyła! w sumie jako jedyna a obejrzalam ich mase.. ciekawe jak się prezentuje na 160cm wzrostu hehe...;) bardzo prosze którąś z Was o zdjęcia przodu:) mail elcia2110@interia.pl
mail w profilu kliknij tylko na moj nick i już masz :)
Witam wszystkie Panie nazywam się Magdalena Więckowska to ja stworzyłam suknie "Africa" w tym roku udoskonaliłam model na swój ślub jeśli z któraś z Pań chciała by zobaczyć efekt zapraszam na nk Magdalena Carter Płock
Jestem szalenie szczęśliwa po przeczytaniu wszych wrażeń dotyczących Afric
no pięknie, pieknie

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry