Widok

Suknie ślubne w stylu boho

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam serdecznie! Poszukuję salonu ślubnego, który ma niebanalne, zwiewne suknie ślubne. Od razu zaznaczam, że do ArtTrend na pewno się wybiorę i własnie o coś w stylu Anny Kary mi chodzi, a nie chcę skończyć tylko na jednym salonie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może ktoś orientuje się jak cenowo wygląda w ArtTrend?
kiedyś słyszałam, że coś w granicach 2500-4500, ale głowy nie dam ;)
np. suknia rachel w arttrend obecna kolekcja kosztuje 4200, więcej koronek, jedwab = 5000, aire barcelona nawet 7tys! Suknia, która moja kuzynka kupowała prawie 4 lata temu i za która płaciła 3500 teraz jest za 3300...
Ceny dość wysokie, a suknie są w opłakanym stanie (te które mierzyłam) ale dobre jest to, ze są w normalnych rozmiarach- około 38, ponieważ w wielu salonach się nie dopinam :)
No i ja powołując się na doświadczenia znajomych panien młodych mogę polecić ten salon- wszystko odbywa się sprawnie, profesjonalnie, suknie są super odszyte i dopasowane.

a siebie moge polecić aveart w gdyni. ich suknie sa trochę inne niż w większości salonów a ceny do 4tys
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
up
jakie są wasze spostrzeżenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Boho znowu w modzie. Ja tam uwielbiam ten styl. Marzy mi się slub i wesele w ogrodzie, moze się uda.

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (54 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (218 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry