Widok

Świętokrzyska Park

Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w zatłoczonym centrum miasta. Tereny wokół osiedla świetnie nadają się do rekreacji na świeżym powietrzu. Jednocześnie okoliczna infrastruktura pozwala na zrobienie codziennych zakupów i znalezienie szkoły oraz przedszkola dla dzieci. Te znajdują się w sąsiedztwie osiedla.

Do centrum można dojechać samochodem, ale ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Naszego też jeszcze nie ma. Informacja z wczoraj od dewelopera: mają być dorobione i oddane razem z drogą najwcześniej w połowie lutego, zgodnie z umowami mają czas do końca marca (termin jak w akcie dot. odbioru mieszkań).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie odbiór poszedł szybko i sprawnie, wszystko usunęli w 1,5 tygodnia. Przy b1 praca wre :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To co dzieje się po odbiorach bloku B1 to instny dramat. Deweloper nie dadal sobie trudu zeby na odbiory mieszkań choc troche posprzatal klatke schodowa..pierwszy raz spotykam sie z czyms takim zeby na odbiory byl taki syf. Tak samo jesli chodzi o syf pod blokiem i nieoznakowane miejsca parkingowe, ja rozumiem ze jest czas ale czlowiek przyjezdza z materialami a jego miejsce zajete..deweloper zwala na administratora i odwrotnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje osiedle

Załóżcie forum osiedla na www.mojeosiedle,. Tak zrobili mieszkańcy że srebrnej

SYF

To prawda , syf jest straszny , na chodniku , na parkingu , na klatce schodowej - totalny burdel :(:(:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zastanawiam sie czy utworzenie wspolnoty przy tak duzej ilosci lokatorow nie graniczy z cudem.

Pisałem juz 2 razy do administracji mojeosiedle z prośbą o założenie forum naszego osiedla, ale niestety bez efektu. Może gdyby więcej osób domagało się założenia tego forum to by nas wysłuchali... Piszcie do nich, na dole strony jest opcja "załóż forum" i tam jest instrukcja na jaki adres i co napisać.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jako już aktywny forumowicz Zakoniczyn też pisałam do administratora o założenie forum gdyż zakupiłam mieszkanie w B2 i niestety nie otrzymałam odpowiedzi. Wydaje mi się, że sprawcą jest deweloper

Ja z pytaniem do przyszłych sąsiadów z B2: czy zauważyliście , ze wystawiają nam do małych pokoi inne okna niż w projekcie? Miały być takie jak w B1, a na budowie widać, ze są mniejsze, krótsze. Wiecie coś o tym?

Jak tam postępy na budowie?

Powoli do przodu :) w ubiegłym tygodniu ze względu na mrozy niewiele się posunęło, ale w tym już pewnie robota pełną parą. Na stronie dewelopera pojawiły się świeże zdjęcia.

Dzięki za informację. A propos małych okien, to rzeczywiście na zdjęciach dewelopera widać, ze są inne niż w b1 - jakieś krótsze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cieszcie sie ludzie bo te z budynku B1 sa tragiczne
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

A czemu tragiczne?

Wszystkie sa duze jedno skrzydlowe, a parapety prawie przy podlodze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A mi się podobają, mam mieszkanie 2 pokojowe (jednostronne) i dzięki dużym oknom pokój jest fajnie doświetlony.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W takim razie dziwie sie, ze jesli zauwazyli Panstwo jakies zmiany w planach budynku nie interweniowaliscie

Ja dzwoniłem do dewelopera, otrzymałem informację, że nic im o zmianach nie wiadomo i dali nr tel. do jakiegoś człowieka z nadzoru budowy, do którego nie można się dodzwonić.

Czy ktos orietuje sie kiedy ponumeruja miejsca parkingowe? Bo nie moge korzystac ze swojego poniewaz ciągle jest zajete :/

Czy komus udalo sie dowiedziec czegos na temat zmiany okien? Napisalam do dewelopera ale brak odpowiedzi.