Widok

Świętokrzyska Park

Inwestycja powstaje w zielonej okolicy, gdzie jest znacznie spokojniej niż w zatłoczonym centrum miasta. Tereny wokół osiedla świetnie nadają się do rekreacji na świeżym powietrzu. Jednocześnie okoliczna infrastruktura pozwala na zrobienie codziennych zakupów i znalezienie szkoły oraz przedszkola dla dzieci. Te znajdują się w sąsiedztwie osiedla.

Do centrum można dojechać samochodem, ale ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

SYF

To prawda , syf jest straszny , na chodniku , na parkingu , na klatce schodowej - totalny burdel :(:(:(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje osiedle

Załóżcie forum osiedla na www.mojeosiedle,. Tak zrobili mieszkańcy że srebrnej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To co dzieje się po odbiorach bloku B1 to instny dramat. Deweloper nie dadal sobie trudu zeby na odbiory mieszkań choc troche posprzatal klatke schodowa..pierwszy raz spotykam sie z czyms takim zeby na odbiory byl taki syf. Tak samo jesli chodzi o syf pod blokiem i nieoznakowane miejsca parkingowe, ja rozumiem ze jest czas ale czlowiek przyjezdza z materialami a jego miejsce zajete..deweloper zwala na administratora i odwrotnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie odbiór poszedł szybko i sprawnie, wszystko usunęli w 1,5 tygodnia. Przy b1 praca wre :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Naszego też jeszcze nie ma. Informacja z wczoraj od dewelopera: mają być dorobione i oddane razem z drogą najwcześniej w połowie lutego, zgodnie z umowami mają czas do końca marca (termin jak w akcie dot. odbioru mieszkań).
Teraz mowia ze zarzadca jest odpowiedzialny za numerowanie miejsc a nie deweloper :|
Mojego jeszcze nawet nie ma. Do dzis mialy byc zrobione ostatnie i jakos ich nie widac

No to taki trochę więcej niż mały poślizg...oby nadrobili
Tak mialo byc, ale jest mały poslizg. W biurze mowia, ze nadgonia z budową i wyrobia sie w terminie. Tym bardziej , ze pogoda sprzyja :)

aa

my tez i tak sie zastanstanawiam bo niby z.karta informacyjna to mialo byc zrobione do 30.11.2017...czy zle czytam?:)
Dostaliśmy info, ze wybudowane jest drugie pietro ze stropem w budynku B2.
Czy ktos wie kiedy ponumeruja miejsca parkingowe ?

b2

Czy ktos sie orientuje jak aktualnie ida prace budowlane?

klatka schodowa

co do poprawek, to malowanie ścian na klatce schodowej też powinni poprawić, te pomarańczowe pasy nie są zbyt dokładnie wykonane (szkoda, że nie zostali przy zielonej kolorystyce, uważam, że lepiej by ten kolor pasował niż ten intensywny pomarańczowy)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Poprawki to jest jakis dramat, u mnie poprawiaja ktorys raz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prace wykończeniowe w niektórych mieszkaniach od rana do wieczora idą pełną parą .. i super.
Czekamy tylko na oddanie parkingu - niby do końca tygodnia ma zostać już udostępniony.

U mnie też wszystko OK :)

Takie rzeczy masz napisane w akcie

Witam szczęśliwców z B1!!! Fajnie, ze już jestescie po odbiorach i możecie w końcu wykanczac swoje własne M! Ja będę mieszkać w B2 i ciekawi mnie jaki będzie nasz nowy adres? Czy ul. Niepołomicka? Czy to już jest ustalone?

U mnie wszystko dobrze, "usterki" jakie były po przeglądzie lokatorskim zostały usunięte.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0