Widok

Swissmed- znacie dobrego ortopedę

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jestem 2 m-ce po porodzie i strasznie bolą mnie stawy- kolana, kostki, barki, czasem nadgarstki. myślałam, że to szybko minie po porodzie , ale jest coraz gorzej...
jak mam wstać z maluszkiem na rękach to nielada wyczyn,...
czuję się taka zastygła.

stąd moje pytanie- znacie dobrego ortopedę ze Swissmedu? tam najszybciej się dostanę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kretowicz, Ziółkowski (osobiście chodzę do Ziółkowskiego)
wisniewski jest najlepszy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wisniewski przyjmuje chyba w http://kur-ort.pl/

ja tam chodzilam do Drewka
a czemu ortopeda, może trzeba raczej do reumatologa?
może ktoś jeszcze kogoś poleci? jutro będę dzwoniła i zobaczę do kogo się dostanę. o reumatologu nie pomyślałam,
zostałam zarejestrowana do dr Rafała Camilleri. ktoś zna?ma jakieś opinie o lekarzu?
pocieszę Cię - miałam to samo , przeszło bez sladu i bez wizyty u lekarza ok pól roku po porodzie ...
to chyba wynik 9-miesięcznego obciążenia stawów , no a nadgarstki miałam dodatkowo obciążane od noszenia na rękach dziecka ( już na starcie 4 kg :-)
Mąż był bardzo zadowolony z tego lekarza.

Jeśli chodzi o bóle stawów po porodzie, to po dwóch miesiącach dopiero się zaczęły, zwłaszcza w nocy kolana i biodra (wracały na swoje miejsce) ;) ale po kilku tygodniach przeszło. Bóle w barkach i krzyżu zdarzaja się i teraz, od dźwigania.
ja byłam u Ziółkowskiego, polecam
ja tez polecam ziolkowskiego. o ile jestes masochistka. do tego sadysty nie poszlabym wiecej nawet gdyby mi doplacili. najwiekszemu wrogowi nie zycze, zeby trafil pod jego skrzydla.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dasza o którym piszesz, że sadysta? muszę znów iść, bo mam wyniki rezonansu i wodę w kolanie
hop do dasza
ziolkowski. nie polecam
A ja polecam właśnie dr Rafała Camilleri. Bardzo dobry specjalista, byłam parę razy. Polecam.
Byłem u dr Camilleri i jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony. To młody, zdecydowany, bardzo kompetentny człowiek. Co najważniejsze - wie jak pomóc pacjentowi, który pojawia się u niego czasem może z błahą sprawą, czasem jednak z naprawę poważną. Jestem tego przykładem. Doktor przyjmuje w Gdyni w przychodni Starmedica, ul. 10 Lutego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

do góry