Widok

Sylwester 2008/2009

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny!!Gdzie zamierzacie spedzic tegorocznego sylwestra??Macie juz jakies plany??A moze mozecie polecic jakies sprawdzone kluby czy hotele??Jestesmy na etapie szukania i chetnie skorzystam z waszych podpowiedzi..
Pozdrawiam.Asia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ona23-bylas juz tam kiedys moze na Sylwestra??
Nie byłam, ale słyszałam bardzo pozytywne opinie... Koleżanka miała tam wesele.
No to super-my chyba sie decydujemy!!Cena jest bardzo atrakcyjna..
Za nami równiez przemawia ta cena :-)
a my z moim mężusiem tylko we dwójkę jedziemy w góry, chcemy sobie zrobić romantycznego sylwestra;-)

i tego można pozazdrościć . My nie wybieramy sę na bal , chyba za dopłatą bym nie poszła nawet, ale za to na góry to nawet bym się mogła zapożyczyć :)))

mimi26 napisał(a):

> a my z moim mężusiem tylko we dwójkę jedziemy w góry, chcemy
> sobie zrobić romantycznego sylwestra;-)

image
image
polecamy Hotel Trzy Stawy
odlotowa zabawa, fajerwerki, liczne atrakcje
mimi26 a powiedz kochana jaki macie plan na te góry, jedziecie tam np na tydzień i będziecie na nartach jeździć, a sylwestra spędzicie w jakiejś pierwszej wolnej chacie góralskiej? Pytam bo zawsze się zastanawiam dlaczego ludzie na Sylwestra wyjeżdżają w góry.
image

image

Ja to najchętniej nigdzie nie szłabym w Sylwestra. Jak dla mnie to zwykła noc, co tu świętować? Od lat marzy mi się spędzić ten wieczór w łóżku przed TV. Nie dane mi było, bo wiecznie mnie ludzie zmuszali do imprezowania. W tym roku też pewnie bez imprezy się nie obejdzie, bo mój mąż jest maniakiem imprez sylwestrowych i już zarezerwował miejsce w Atelier. Owszem żarcie mają niezłe, w zeszłym roku był otwarty bar - czyli pijesz do nieprzytomności w cenie wstępu. Tylko co z tego skoro ja nie pije :(
Na ogół są to jakieś imprezy przebierane, ale większość i tak się nie przebiera.
image[/url]image[/url]
ajeczka, a jaki jest koszt Sylwestra w Atelier? Lubię tam chodzić...
W zeszłym roku było albo 250, albo 350, ale raczej 250 - z alkoholem do oporu. Nie wiem tylko jak z zapisami, bo dotychczas była to impreza zamknięta dla "krewnych i znajomych królika", więc trzeba znać właścicieli, albo iść z kimś kto ich zna.
image[/url]image[/url]
hmm ciekawe czy honorują jeszcze stare karty stałego klienta, jak mieszkałam w Sopocie to był mój ulubiony klub i miałam kartę, ale jakoś z pięc lat już ta karta ma.
ja generalnie też nie lubię sylwestrów, jeszcze chyba nie było roku, w którym nie byłam na co najmniej kilku dużo lepszych imprezach niż sylwester...
a z drugiej strony, jakoś w tym roku po praz pierwszy mam ochotę pójść potańczyć, ale nie na bal, tylko do jakiejś knajpki fajnej właśnie...
druga opcja to wyjazd, w góry nie ma szans, bo za mało wolnego bedzie miał mój Mąż, ale może gdzieś do domku ze znajomymi...
Myślę cały czas o ofercie sylwestrowej hotelu Vicotria, kusząca pomimo niezbyt niskiej ceny, ale w porównaniu ze zwykłymi klubami gdzie trzeba zapłacić podobnie,to chyba jednak skusimy się z ukochanym na bal:)
No to chyba sie spotkamy. My czekamy jeszcze na ofertę Dworku na Błotach. Niestety nie jest jeszcze gotowa. Pawnie trzeba się śpieszyć z rezerwacją w Hotelu Viktoria, wiek ktoś na ile osób będzie ten bal?
ja-dwisia: pewnie że karta jest ważna, tylko, że trzeba by ją wymienić na nową plastikową :)
My jakiś czas nie chodziliśmy do Atelier, zmieniła się obsługa i nie kojarzyli nas. Kazali pokazać kartę i byli zdziwieni, ze mamy starą. Ale nie było problemu z wymianą na nową. Teraz są takie fajne, wytłaczane z nazwiskiem. My mieliśmy tekturową tylko z numerkiem :D
image[/url]image[/url]
Mi sie wydaje ze w Viktorii za bal i nocleg ze sniadaniem w Nowy Rok 560zl na pare to chyba nie jest tak duzo..
Ogólnie wydać 500zł na jedną noc to troszke sporo, trzeba przemyśleć, ale z drugiej strony oferta jak na hotel jest niewygórowana!
hotel Lido w Juracie, 290 zł za osobę, bal sylwestrowy plus nocleg plus śniadanie :)
image
witam, ja byłam w Karczmie góralskiej Zochlina w Rumi Janowie-super atmosferka, extra jedzonko. Jeszcze nie maja oferty ale ponoć będzie w granicach 210zł/os z mega niespodziankami.Napewno będę tam w tym roku też :) !!! To ich stronka: www.zochlina.tla.pl -pewnie niedługo bedzie oferta.
ja-dwisia: pewnie że karta jest ważna, tylko, że trzeba by ją wymienić na nową plastikową :)
My jakiś czas nie chodziliśmy do Atelier, zmieniła się obsługa i nie kojarzyli nas. Kazali pokazać kartę i byli zdziwieni, ze mamy starą. Ale nie było problemu z wymianą na nową. Teraz są takie fajne, wytłaczane z nazwiskiem. My mieliśmy tekturową tylko z numerkiem :D

dzięki Ajeczka :)
muszę w takim razie wybrać się i wymienić, też mam tekturową i moje nazwisko jest już ledwo czytelne... :)

Inne tematy z forum Sylwester

Sylwester (4 odpowiedzi)

Hej Zapraszam do wspólnego wyjścia na tańce Sylwestrowe Pana około 50 roku życia . Każdy płaci...

do góry