Widok

Sylwester 2008/2009

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny!!Gdzie zamierzacie spedzic tegorocznego sylwestra??Macie juz jakies plany??A moze mozecie polecic jakies sprawdzone kluby czy hotele??Jestesmy na etapie szukania i chetnie skorzystam z waszych podpowiedzi..
Pozdrawiam.Asia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja-dwisia: pewnie że karta jest ważna, tylko, że trzeba by ją wymienić na nową plastikową :)
My jakiś czas nie chodziliśmy do Atelier, zmieniła się obsługa i nie kojarzyli nas. Kazali pokazać kartę i byli zdziwieni, ze mamy starą. Ale nie było problemu z wymianą na nową. Teraz są takie fajne, wytłaczane z nazwiskiem. My mieliśmy tekturową tylko z numerkiem :D
No to chyba sie spotkamy. My czekamy jeszcze na ofertę Dworku na Błotach. Niestety nie jest jeszcze gotowa. Pawnie trzeba się śpieszyć z rezerwacją w Hotelu Viktoria, wiek ktoś na ile osób będzie ten bal?
Myślę cały czas o ofercie sylwestrowej hotelu Vicotria, kusząca pomimo niezbyt niskiej ceny, ale w porównaniu ze zwykłymi klubami gdzie trzeba zapłacić podobnie,to chyba jednak skusimy się z ukochanym na bal:)
hmm ciekawe czy honorują jeszcze stare karty stałego klienta, jak mieszkałam w Sopocie to był mój ulubiony klub i miałam kartę, ale jakoś z pięc lat już ta karta ma.
ja generalnie też nie lubię sylwestrów, jeszcze chyba nie było roku, w którym nie byłam na co najmniej kilku dużo lepszych imprezach niż sylwester...
a z drugiej strony, jakoś w tym roku po praz pierwszy mam ochotę pójść potańczyć, ale nie na bal, tylko do jakiejś knajpki fajnej właśnie...
druga opcja to wyjazd, w góry nie ma szans, bo za mało wolnego bedzie miał mój Mąż, ale może gdzieś do domku ze znajomymi...
W zeszłym roku było albo 250, albo 350, ale raczej 250 - z alkoholem do oporu. Nie wiem tylko jak z zapisami, bo dotychczas była to impreza zamknięta dla "krewnych i znajomych królika", więc trzeba znać właścicieli, albo iść z kimś kto ich zna.
ajeczka, a jaki jest koszt Sylwestra w Atelier? Lubię tam chodzić...
Ja to najchętniej nigdzie nie szłabym w Sylwestra. Jak dla mnie to zwykła noc, co tu świętować? Od lat marzy mi się spędzić ten wieczór w łóżku przed TV. Nie dane mi było, bo wiecznie mnie ludzie zmuszali do imprezowania. W tym roku też pewnie bez imprezy się nie obejdzie, bo mój mąż jest maniakiem imprez sylwestrowych i już zarezerwował miejsce w Atelier. Owszem żarcie mają niezłe, w zeszłym roku był otwarty bar - czyli pijesz do nieprzytomności w cenie wstępu. Tylko co z tego skoro ja nie pije :(
Na ogół są to jakieś imprezy przebierane, ale większość i tak się nie przebiera.
mimi26 a powiedz kochana jaki macie plan na te góry, jedziecie tam np na tydzień i będziecie na nartach jeździć, a sylwestra spędzicie w jakiejś pierwszej wolnej chacie góralskiej? Pytam bo zawsze się zastanawiam dlaczego ludzie na Sylwestra wyjeżdżają w góry.
polecamy Hotel Trzy Stawy
odlotowa zabawa, fajerwerki, liczne atrakcje

i tego można pozazdrościć . My nie wybieramy sę na bal , chyba za dopłatą bym nie poszła nawet, ale za to na góry to nawet bym się mogła zapożyczyć :)))

mimi26 napisał(a):

> a my z moim mężusiem tylko we dwójkę jedziemy w góry, chcemy
> sobie zrobić romantycznego sylwestra;-)

a my z moim mężusiem tylko we dwójkę jedziemy w góry, chcemy sobie zrobić romantycznego sylwestra;-)
Za nami równiez przemawia ta cena :-)
No to super-my chyba sie decydujemy!!Cena jest bardzo atrakcyjna..
Nie byłam, ale słyszałam bardzo pozytywne opinie... Koleżanka miała tam wesele.
Ona23-bylas juz tam kiedys moze na Sylwestra??
My na 90% decydujemy sie na Hotel Victoria, bal z orkiestrą :-)
Up...
A-nulka dziekuje bardzo za informacje-kurcze brzmi bardzo ciekawie.Konsultujemy sie wlasnie z reszta znajomych i moze tez sie wybierzemy.
A bawil sie juz tam moze ktos kiedys na Sylwestra??I moze opowiedziec czy warto???
Pozdrawiam.Asia
a na andrzejki gdzieś idziecie ?

Hej dziewczynki ! w końcu dowiedziałam się czegoś więcej :) .człowiek odkłada i odkłada na później a potem się okazuje że za późno się obudził :). przedzwoniłam i gadałam z jakąś panią która się tam zajmuje organizacją imprez.przesłała mi na meila ofertę,więc KOPIUJĘ to dla Was.

to czego się dowiedziałam:
będą 2 imprezy w tym hotelu:

1 Przebojową Noc w rytmie muzyki disco

Noc pełna wrażeń przy muzyce z przebojami ostatnich lat. Szaleństwo na parkiecie w rytm muzyki z każdego zakątka świata przeplatać się będzie z wystrzałowymi niespodziankami. Główna nagroda: weekend w apartamencie Hotelu Victoria*** z niespodzianką.
Oprawa muzyczna: DJ
Miejsce: Sala Dyskotekowa wyposażona w profesjonalne oświetlenie.
Szef Kuchni poleca: 3 - daniowy posiłek gorący
W cenie lampka szampana o północy.
Rozpoczęcie godz 20.00
Cena 100pln/osoba

2
A dla wymagających luxusu, wykwintnego menu i wyjątkowej oprawy:
Bal Sylwestrowy gdzie nastrój zagwarantuje zespół wraz z mistrzem ceremonii, który dostarczy Państwu nocy bogatej w ciekawe konkursy i zabawy taneczne.
Oprawa muzyczna: Premium
Miejsce: Sala Balowa Hotelu Victoria***
W cenie : lampka szampana, (0,5 wódki Sobieski i 0,5 napoju //lub/ butelka wina – na parę)
Rozpoczęcie godz 20.00
Cena 190pln/osoba
Atrakcje i niespodzianki
1. Wspaniała muzyka na żywo i aranżacje dyskotekowe polskich przebojów,
2. Wybór Królowej Balu - główna nagroda: weekend w apartamencie Hotelu Victoria*** z niespodzianką
4. Konkursy

Uroczysty obiad Balu Sylwestrowego:
Zupa krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Pieczeń wieprzowa faszerowana nadzieniem z dzika w sosie myśliwskim z krokietami
Bufet zimny: Rolada drobiowa w sosie tatarskim, Nadziewana kaczka z jabłkami, Półmiski Szefa Kuchni (mięsa pieczone i wędliny), Koreczki sylwestrowe, Śledziowy przysmak Szefa Kuchni. Sałatka grecka, Stół wiejski, Dip majonezowy
Bufet słodkości z ciastami i owocami
Napoje zimne: soki 400ml i woda mineralna 500ml , Kawa, herbata
Alkohole: (na parę: lampka szampana, 0,5 wódki Sobieski i 0,5 napoju //lub/ butelka wina)
Po północy: Bogracz z dziczyzny

W tę wyjątkową noc pokój 2-os. 180pln (z Noworocznym Śniadaniem)

Zapraszamy serdecznie do zabawy z nami.
Jaki Sylwester tak i cały rok !!!

Dział Rezerwacji : 587782848 lub recepcja@hotelvictoria.pl / Dział Marketingu : gastronomia@hotelvictoria.pl 587782830

JA OSOBIŚCIE CZEKAM AŻ MÓJ LUBY WRÓCI Z GENEWY,NIE CHCĘ BEZ NIEGO DECYDOWAĆ,ALE MOŻE UDA MI SIĘ GO PRZEKONAĆ :))

do góry