Widok

Sylwester 2008/2009

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny!!Gdzie zamierzacie spedzic tegorocznego sylwestra??Macie juz jakies plany??A moze mozecie polecic jakies sprawdzone kluby czy hotele??Jestesmy na etapie szukania i chetnie skorzystam z waszych podpowiedzi..
Pozdrawiam.Asia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mzoe neich pan spojrzy na ip posta dworku na bltach i posta tgo pana powyzej?
sprawa zdgoszona
Ja z grupą znajomych planowałam sylwestra w Hotelu Victoria, niestety nie ma już miejsc noclegowych, wszytsko zarezerwowane. Zdecydowaliśmy sie na Dworek Na Błotach, nie reklamuję go, nie byłam tam osobiście, ale słyszałam b. dużo pozytywnych opinii od znajomych, którzy bawili sie tam np na weselach.
Do Polci
Jedziemy w góry na 5 dni trochę pozjeżdzamy na nartach a sylwester to albo impreza pod gołym niebem albo się gdzieś przyłączymy;-) zobaczymy jak to będzie
jest takie miejsce w Gdansku !
POLSKA FABRYKA TANCA
DANCE VISION TV International

WIELKI BAL SYLWESTROWY 2008 / 2009
STROJE WIECZOROWE LUB KOKTAJLOWE !

ORKIESTRA NA ZYWO !

SHOW TANIEC Z GWIAZDAMI

SHOW YOU CAN DANCE

SHOW BELLY DANCE

POKAZ SZTUCZNYCH OGNI

PROFESJONALNY CATERING

... w tym roku pobijamy rekordy !!!

ZOBACZ NASZĄ WYJATKOWĄ PROPOZYCJĘ NA NASZEJ STRONIE !
w tym roku bedziesz pod wrazeniem !

www.dvtv.pl
www.dvtv.pl
www.dvtv.pl

Dodatkowe informacje: http://www.dvtv.pl
e-mail: dancevisiontv@poczta.onet.pl
Organizator: Polska Fabryka Tańca Dance Vision TV International
No nie ma juz w Victorii pokoi bo my zaplacilismy za ostatnie 10:):),widze za caly weselnik bedzie sie tam bawil...FAJNIE:):)pozdrawiam
Dziewczyny też się wybieram do hotelu Victoria, zastanawiałam się nad noclegiem, ale po co brać nocleg na 5 godzin:) i z kacem wracać do domu,to lepiej wziąc busa na powrót:) to moze na jakies hasło poznamy sie;)
To może czas zadbać także o siebie? Czy zawsze musi być tak, jak on chce? No nie przesadzaj :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Niestety spóźniłam się z rezerwacją, nie ma już miejsc w Victorii na bal sylwestrowy:( czy ktoś moze był na sylwestra w Barbadosie w Gdańsku?
a ja byla mile zaskoczona bo w Polskiej Fabryce Tanca w Gdansku zmienili oferte z 330 zl na 170 zl :-)
To Bal sylwestrowy i orkiestra
strona www.dvtv.pl

Czy ktoś był na Sylwestra w Ośrodku szkolno-wypoczynkowym w Otominie?
Tereny piękne, miejsce zadbane ...możliwy nocleg

mail do sali tereska
salatereska@wp.pl
tel. 0586761158
ja z dziewczynami ide na domowka.pl to chyba najlepsza opcja w tym roku
Witam! Tradycyjnie również i w tym roku grupa przyjaciół i znajomych organizuje spotkanie Sylwestrowe.
Zostało tylko kilkanaście miejsc w pokojach 3 i 4 - osobowych
Termin: 30 grudnia br. (wtorek) do 4 stycznia 2009 r. (niedziela).
Cena: 555 zł/osoby. W koszcie zapewnione są:
• zakwaterowanie,
• wyżywienie (generalnie śniadania i obiadokolacje),
• uroczysty wieczór - 3 gorące posiłki (schab ze śliwką w sosie własnym + frytki i sałatki, krokiet z barszczem czerwonym, pieczona nóżka kurczaka), zimna płyta (wędliny, żółty ser, sałatki, galaretka z drobiu, rolmopsy itd.), ciasto, owoce, napoje (soki, coca-cola, woda mineralna, kawa, herbata), 1/6 szampana itd. Inne napoje we własnym zakresie.
• wieczory integracyjne (płonący pstrąg, tort, kawa, herbata i in.),
• kulig, lodowisko (przy wystarczająco ujemnych temperaturach), siłownia, bilard
Dla chętnych - autobus do nowych! Term Podhalańskich (Szaflary); dodatkowy koszt (autobus lub bus) 15 zł. Strona Term: http://termypodhalanskie.pl/
Miejsce: Rabka-Zaryte, która znajduje się u podnóża Lubonia Wielkiego– 1022 m npm.
Zostaniemy przyjęci przez gościnny DW Karabela (posiada 80 miejsc noclegowych), Rabka-Zaryte 14;. www.dw.karabela.com.pl Atrakcyjność pobytu – oprócz szerokiej oferty turystycznej tego regionu i towarzyszących imprez – podniesie wysokiej klasy obiekt, który jest po gruntownym remoncie i przebudowie wnętrz. Każdy pokój posiada (nowy) pełny węzeł sanitarny (prysznic, WC, umywalka) z balkonem, TV, radio. Do dyspozycji sala telewizyjna (telewizja satelitarna), sala bilardowa, siłownia. Bezpłatny parking. Obiekt całodobowo chroniony.
W sąsiedztwie DW Karabela (za oknami) zlokalizowany jest wyciąg orczykowy Polaczakówka o długości 650 m i przepustowości 850 osób/h. www.polczakowka.region-rabka.pl Wieczorem oświetlony. Działa również szkółka narciarska i wypożyczalnia sprzętu.
Natomiast bardziej znany wyciąg orczykowy na Maciejową o długości 840 m i przepustowości 929 osób/h (trasa zjazdowa ma długość 1200 m) jest odległy o ok. 5 km od ośrodka.

Kontakt:
Bogusław Pietrus tel.: (0-793) 00 11 60; e-mail: bodzio100@tlen.pl
Sylwester z Gracją zaprasza Sala okolicznościowa GRACJA Numer 1766859
Dodaj do notatnika Powiadom znajomego Drukuj Ogł. z dnia: 2008-12-07

NOWO OTWARTA SALA OKOLICZNOŚCIOWA
*GRACJA*
W ŻELISTRZEWIE

ZAPRASZA NA NIEZAPOMNIANY WIECZÓR SYLWESTROWY

CENA 320 ZŁ OD PARY

OBEJMUJE
KONSUMPCJĘ, OBSŁUGĘ ORAZ MUZYKĘ NA ŻYWO

SERDECZNIE ZAPRASZAMY !

Rezerwacja pod numerem telefonu 793 449 994

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ----------------------------------------

Organizacja przyjęć okolicznościowych: wesela, chrzciny, jubileusze, urodziny, bankiety firmowe,...
Sala mieści 130 osób

Żelistrzewo Ul. Stolarska20 wjazd od Ul. Wierzbowej10

W przypadku kontaktu ze sprzedającym, prosimy o powołanie się na serwis Alegratka.pl. Dziękujemy.

Imię, nazwisko / nazwa firmy: Sala okolicznościowa G R A C J A
Miejscowość: Puck
Kod pocztowy: 84-122
Adres: Żelistrzewo Ul.Stolarska 20 wjazd od Ul.Wierzbowej 10
Wyślij e-mail
Telefon: 793449994

sylwester na sali opus w wejherowie
cena biletu od pary 370,00 z orkiestrą
bogate menu dostepne na stronie
http://www.wesela.kwiaciarniaa.pl/

a oto zdjęcia sali z andrzejek :)
image

Inne tematy z forum Sylwester

Sylwester (4 odpowiedzi)

Hej Zapraszam do wspólnego wyjścia na tańce Sylwestrowe Pana około 50 roku życia . Każdy płaci...

do góry