Widok

Sylwester dla singla

Witam,
Mam 33 lata i szukam singli ktorzy nie maja co robic na sylwestra. Moze zorganizujemy cos razem? Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witaj Mam 24 lata i też jestem singlem. Od pewnego czasu też szukam jakiegoś ciekawego poomysłu na sylwestra
Widzialam w poprzednich latach ludzie sie sklikneli i wynajeli pare miejscowek na imprezie gdziestam. W sumie fajny pomysl tylko.... trzeba zebrac ludzi.
No jest tak że Ja i Mój dobry kumpel co też jest singlem ogólnie robimy razem sylwka rok temu była domówka całkiem udana a w tym roku ju tak myśle też. Nie wiem bo w najlpeszym razie mógłbym zorganizować jeszcze od 2 do 4 osobale to wszystko zależy
o ludzi jakos bym się nie bał
No no, im pozniej tym gorzej, wiec zanim czas trzeba cos kombinowac. Wiec SINGLE 3miasta- laczcie sie!!!!!
To my rozkrecamy w weekendy miasto

Ja za 2 tyg wpadam na weekend t odwiedze parę pubów z kumplami a dalej hmmm pomyśli sie
ja jestem chętna mój mail natalia.k.1995@wp.pl
Mam 35 lat
Mam 29 lat, chętnie się dołączę
To moze jakies spotkanie chetnych osob zeby wszystko obgadac i powoli zaczac zlatwiac?
Fajnie. Jestem za. Pozdrawiam
Singiel 24 lata pasi??
Mysle ze pasi, w koncu singiel to singiel, prawda? OK, ale czas mija i nic nam to klikaniu, proponnuje spotkanie organizacyjne- pytanie tylko czy w tygodniu czy w weekend. Dajcie znac, trzeba cos w koncu zaczac zalatwiac
Może ten weekend
Jak dla mnie chyba ze w piatek bo pozniej wyjezdzam na jakis czas. Ale inni- dajcie tylko znac :)
Najbliższy weekend,który mam wolny to 5-6 .12. W tygodniu do gdziny 20 mam czas ( oprócz piątku i soboty).
no ja jutro po 22 i w sob po 20
GD, a pasuje Ci ten weekend ktory moze tez KK- 5-6.12? Po 22 to przesada, mamy jeszcze czas na dobra sprawe- tak przynajmniej uwazam ja. Wy oczywiscie jak chcecie to... dajcie tylko znac co zescie ustatlili jak cos. Ale mysle ze poczatek grudnia to czas w sam raz na zalatwienie wszystkiego :)
KK no chyba ze chcesz sie spotkac jutro, ja bede jeszcze w Gdyni, wiec ewentualnie mozemy wstepnie obgadac sprawy po poludniu.
ten właśnie nie dam sobie ręki uciać czy mi pasuje
Powitać ;)

Chętnie też się dołącze jeśli to nadal aktualne.

Są już jakieś propozycję?

Pozdo ;)
Reklama Facebook Ads / Tworzenie i konfiguracja sklepów internetowych
https://rafalmacura.pl

Inne tematy z forum Sylwester

Sylwester (4 odpowiedzi)

Hej Zapraszam do wspólnego wyjścia na tańce Sylwestrowe Pana około 50 roku życia . Każdy płaci...

do góry