Widok

Sylwester klub olimp wejherowo 2012/2013

Opinie i oceny Temat dostępny też na forum:
Witam

piszę ten post by ustrzec ludzi. Sylwester na sali widokowej w klubie olimp to tragedia!!! Jedzenie było dobre ale bardzo mało i zbyt wykwintnie, nic pod alkohol, ludzie zapłacili 400 złotych za tandete!!! Orkiestra to ćwierćwiecze, nie było nagrania, którego by nie sfałszowali, chyba grali kawałki pod właściciela klubu olimp " muzyka dla dziadków koło 70tki" to nie jest tak że sie uwziołem na ten lokal, ale mnóstwo ludzi w trakcie imprezy narzekało na jedzenie, na orkiestre!!! Wczesniejsze lata bylem w kębłowie w casilli i w szrocie i było 100 razy lepiej. Klub olimp musi sie jeszcze wiele nauczyc! Jedyne co mają piekne na sylwestra to widok na panorame wejherowa lecz bez dobrej orkiestry i lepszego jedzenia zbyt duzo widok nie zdziała. Również słyszałem od ludzi że zabawa andrzejkowa w 2012 która była pierwszą zabawą na tej sali nie zachwyciła uczestników. Pisze ten post by trafić do dyrekcji klubu by zmienili to co kuleje. Jestem mieszkańcem wejherowa i potrzebujemy u nas dobrych restauracji i napewno te dobre bedą wspierane przez mieszkańców ale klub olimp musi się jeszcze wiele nauczyć!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzę ze ktoś wyprzedził mnie z opinią na temat tego sylwestra. Potwierdzam Sylwester w klubie Olimp w roku 2012/13 to niewypał, jedzenia mało i nie zbyt smaczne ale prawdziwą tragedią była orkiestra, gość śpiewał jakby przed imprezą połknął mikrofon, ciężko było zrozumieć co mówił przy zapowiedziach a utwory które śpiewali poznawaliśmy dopiero po melodii w refrenie. Gdy wychodziliśmy na taras można było podsłuchać opinii innych gości którzy również byli mocno rozczarowani.
Mocną stroną Olimpu jest widok z tarasu o północy, niesamowita sprawa, ale 400 zł za sam widok to przesada.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
tez byłem i tez sie zgadzam z powyzszymi opiniami.
jak za 4 stowy to naprawde masakra, orkiestra:
(starsi panowie dwaj)tragedia,ludzie lepiej bawili sie w przerwach niz z orkiestra:(
jako przystawki wielki talerz oliwek i nic poza tym.
jednym słowem żenada:(
jeszcze troche wody upłynie zanim OLIMP zorganizuje dobra impreze:(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry