Widok

System Fala

System fala szwankuje. Kto jest za wycofaniem!!!??
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polska cała ale nic to kiedy pan każe to sługa musi.
popieram tę opinię 182 nie zgadzam się z tą opinią 8

Sam szwankujesz. Pisane na zamówienie Kacperka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 22

System fala do likwidacji jeszcze dziś

W trybie pilnym!!!
popieram tę opinię 482 nie zgadzam się z tą opinią 15

Możecie ekipie tuska rządzącej w pomorskim

Skoczyc na kancik
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 13

Kiedyś skoczymy, tak że mu w pięty pójdzie

Nie ma władzy nieusuwalnej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Good luck!!!

Nie PO to dorwali sie do koryta, zeby teraz oddawać. Teraz rzad jest jak Białorusi, znaczy nieusuwalny!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7

He he

A ja sobie bilecik, cyk , skasowalam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 44

W takie bajki to nikt nie uwierzy

Słabe prowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak czytam większość opinii to wiem że nigdy nie używają komunikacji miejskiej. Pisanie że niby trzeba aplikacji żeby kupić bilet jednorazowy? Co za bzdura
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 92

A gdzie kupisz bilet papierowy?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie no kupisz

Tylko biletomat może a nie musi ci go wydać i tu jest ten myk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

przecież tak nie napisała trollu falowy

że nie stać na kupowanie jednorazowych, zamiast miesięcznego
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

w prywatnym biznesie takie straty to trumna firmy, a tu co? barany się zrzucą na nieudaczników życiowych.
popieram tę opinię 75 nie zgadzam się z tą opinią 3

Na razie korzystam z metropolitalnego

Na karcie Gdyni. Ale jak ktoś będzie mi kazał zakładać jakieś konta lub wgrywać aplikację, to kupię tylko bilet miesięczny na SKM. Te dwa przystanki autobusowe (2 km) przywiezie i odwiezie mnie autem mąż.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3

A ja kupuje bilet miesięczny w stacjonarnym punkcie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najgorsza aplikacja w historii sklepu Google play chyba

Mi się od pół roku nie udało zalogować.
Dałem sobie spokój z tym badziewiem.
Sczerze współczuję każdemu kto musi z tego korzystać.
popieram tę opinię 109 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wazne, ze urzednicy oglosili sukces. Ale sami nie korzystaja
popieram tę opinię 88 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ogłosili sukces i zapewne przydzielili sobie premie i nagrody
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ehhh. No tak

Korzystałem z tego szajsu 2 miesiące, po tym jak firma zmieniła siedzibę. Miałem farta, że podczas kontroli trafiłem na cierpliwego kontrolera. Kalkulowałem, że bardziej opłaca mi się tramwaj. Jednak dzięki fali wróciłem do auta. I nie żałuję
popieram tę opinię 72 nie zgadzam się z tą opinią 4

Z tymi hasłami to norma

Starego nie przyjmuje, bo już użyte, więc trzeba zmienić na nowe. Potem wywala, że niby błędne zanim jeszcze się wpisze, ale po wpisaniu jest ok. Całą apka średnia, ładuje się jak worek kamieni. Jest średnio domyślna. Wolałam apkę Jak dojadę, choć miała problemy z kompatybilnością rozkładów jazdy z tymi aktualnymi.
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo chętnie

Tylko gdzie te kioski? Kiedyś pełno było i było dobrze.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 3

bum tralalala chlapie fala

po głębinie statek płynie
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Za dodatkową opłatą tak ze 100 banieczek nie będzie już fali
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pewnie wyjde na technofoba, ale co mi tam... Jak można zepsuć coś tak prostego i oczywistego jak system płacenia za papierek i kasowanie go po wejściu do pojazdu? Można. Wystarczy wywalić miliony na jakies systemy informatyczne z czapy :D
popieram tę opinię 90 nie zgadzam się z tą opinią 3

To tylko ja dostaję po chwili informacje o obciążeniu karty 1pln? Mam takie szczęście?
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten system to jakieś nieporozumienie ...
popieram tę opinię 53 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prawda

Wybraliśmy się z rodziną na wycieczkę. Z komunikacji korzystalam w ciągu 10 lat ze dwa razy. Bilety zakupione i co? Urządzenie nie mogło odczytać kodu QR, paranoja
popieram tę opinię 45 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niech pani oleje renome i nic nie płaci! Ta pato-fala to jest złodziejstwo!

Widać niektórzy mają interes w tym żeby to g...no nie działało jak należy i skubało ludzi na kase. Ewentualne groźby sądem jak delikwent nie zapłaci to typowa metoda renomy na straszenie ludzi, ale nie chcą do sądu bo wtedy g... wyjdzie na jaw
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 4

Czy ktoś teraz też ma problem z zalogowaniem się do systemu fala?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

system fala

nawala
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ciągle da się trójmiejskie bilety kupować w skycashu, można go doładować blikiem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeszcze moźna kupić. Niestety miesięcznego juź nie.

Miasto kupiła śmiecia i teraz wciska śmiecia mieszkańcom
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przeciez im o to chodzilo! Poprzedni system biletow papierowych plus aplikacji dzialal bardzo dobrze, intuicyjnie ale ze strata dla przewoznika, a tutaj? Bum! Zlikwidujemy papierki to sie oszczedzi na tym! Bum! Zrobmy konkurencje innym aplikacjom dajac swoja! Bum! Zrobmy obowiazkowe korzystanie z systemu fala! Cyk! Miliony w kieszeni spolki!
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 2

I jeszcze załatwiać to i marnowwc tyle czasu

Że okazuje się że szybciej by się zarobiło na ten mandat niż rozwiązało sprawę
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziscko drogie idz tam!

Znajdz adres renomy i po prostu porozmawiaj jak człowiek z czlowiekiem. Wytlumacz sytuację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 16

zgłoisić do UOKiK

system nie działa zgodnie z informacją operatora. Operator wprowadza konsumentów w błąd oferując produkt niezgodny z opisem i przeznaczeniem
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 1

często podróżuje komunikacją i na przestrzeni ostatnich miesięcy odkąd ta fala weszła w życie nie widziałam absolutnie nikogo kto by korzystał z tego żółtego pudła. Pytam po co te miliony ???
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fala

Cała ta fala to wielkie badziewie miasto Tczew juz dawno wycofało się tego badziewia ale Gdańsk dalej działał żeby wejść z tym badziewiem mało tego Tczew ma darmowa komunikację i bardzo dobrze dają sobie radę No a Gdańsk robi swoje
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 1

nic dziwnego że macie darmową komunikację jak macie 1000 mieszkańców i to włączając w to bydło
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Walcz o 1000 odszkodowania

Za moralne straty moze banda się nauczy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile jeszcze to potrwa?

Nikt z tego systemu nie jest zadowolony, są ciągłe błędy, nieporozumienia, mandaty z czapy. Było tyle czasu żeby to ogarnąć. Naprawdę to jest chore, że pasażerowie są zmuszani do systemu, który nie działa i jeszcze za to muszą ponosić konsekwencje! Ni
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala

Pani prezydent zadowolona

ech

I nikt za to nie odpowiada... ten typ co siekierą rozwalił automaty jakiś czas temu miał rację.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala

Fala kuleje, za chwilę UOKiK nałoży karę którą zapłacą mieszkańcy. A władza cały czas brnie w ten szajs.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

System fala to jeden wielki syf czytniki wiele razy nie działały lub brak połączenia z internetem . A po co komu dodatkowa Aplikacja to jest zmuszanie ludzi do posiadania czegoś co nie działa i zajmuje miejsce w telefonie i jakie tu jest udogodnienie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś pewnie dobrze przytulił za to że system fala wszedł, szkoda tylko że system jest słaby, jest problem z kupnem biletów, problem jest z karta fala aby ja doładować, problem jest ze skanowaniem biletu papierowego w autobusie. Cały system nadaje się do śmietnika

Aplikacja

Mi aplikacja od początku mówi że wystąpił błąd przy logowaniu (zgłaszane wielokrotnie w Google Play) i nie mogę kupować biletów. Jestem wykluczony komunikacyjnie więc jeżdżę wszędzie autem i nie będę "eko" skoro nie mam innej możliwości.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich wybraliście takich macie.

By żyło się lepiej. Swoim !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fala szajs

Zdążą się że system nie działa i nie można kupić biletu w tramwaju, musiałem wysiąść i kupić w biletomacie na kolejnym przystanku. Nie rozumiem zachwytu władz miasta i dopłacanie kolejnych milionów do tego szajsu

To jest podejrzany uklad

Ktoś musiał dobrze posmarowac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej było dać ma podwyżki kierowcom

I z uśmiechem na twarzy sprzedawaliby bilety .ale przecież władza zawsze lubi wyrzucać pieniądz w błoto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny gniot który kosztuje

Nas, podatników, sporo pieniędzy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaorane

Zasiana, zebrane, zaorane ponownie.
Cyrk na kółkach za nasze pieniądze, Faraon Ola nic sobie z tego nie robi.

Mieliśmy podobnie, odwołanie od wezwania do zapłaty, reklamacja, udowadnianie, screeny z telefonów zdjęcia z biletomatu, różne systemy iOS, android, info ze strony operatora aplikacji> u nich wszystko ok, wina po stronie użytkownika aplikacji. Kurtyna

Pozew zbiorowy o odszkodowania

dla mieszkańców.
Fala do prokuratury.

Może darmowa porada prawna?

Może trzeba, aby założyła pani sprawę w sądzie cywilnym? Kupiła pani bilet - wygra pani. I o odszkodowanie może od firmy będzie? Są darmowe porady prawne. Proszę się nie bać. Chociaż teraz, przy tej ekipie rządzącej, to nie wiem...

Jak można kazać używać Fali, kiedy nie działa?

Ja wczoraj walczyłam z falą, próbując się zarejestrować. Na początku wszystko szło okej, ale później nie mogłam się zalogować, a informacja, która wyskakiwała to: "Dalej nie wejdziesz, twój telefon jest przypisany do innej instalacji aplikacji" - nie jest. Próbowałam na stronie internetowej, także porażka. Skandaliczne jest zmuszanie ludzi do używania aplikacji, która nie działa. Mam nadzieję, że Pani od wpisu uda się nie płacić kary
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Urzednicy

Urzednicy jeżdżą limuzynami za nasze pieniądze. Typowe chamstwo
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przez całe wakacje kupowałam bilety w Fali i na tramwaj i na SKM , po kilka biletów i nigdy nie miałam problemu, może mam szczęście albo problemy są marginalną sprawą bo przecież piszemy gdy jest problem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie, marginalny jest Pani przypadek

Sama byłam świadkiem jak ludzie kupowali bilety w Fali a kontrola wykazywała brak biletu a kontrolerka pytała kontrolera ,, czy twój czytnik działa?" On przecząco kręcił głową. Tramwaj 8.

Nigdy nie mialem problemów z Fala ale skoro innym, błędy powtarzają się cyklicznie, to włodarze miast powinni się ocknąć i zająć ta sprawa. Ile można, do Licha!

System fala

Mam system fala i twierdzę że jest do niczegoMam bilet miesięczny i w czasie kontroli nie mogłam zalogować sie do systemy to kontroler twierdził ze nie mam biletyWysiedli że mną na następnym przystanku i w tym momencie fala zaczęła działać pokazaniu biletu puścili mnie ale przez to spóźniłam sie do pracy Po prostu chamstwo do potegi

Na jakiej podstawie fala żada pesel ??

Do biletu miesięcznego pesel im potrzebny aby wyrobić kartę to jest jakś kpina

Wycofać natychmiast nie ponosić dalszych kosztów które nikomu nie służą tylko utrudniają życie

Fala

To dnoo !! od kilku dni próbuje przedłużyć bilet i tylko kręci tragedia , i jak tu nie dostać mandatu

System nie sprzedaje biletów okresowych.jest beznadziejny.dlaczego popr?edni wycofano który fobrze działal a zastąpiono go takim zbukiem ?

Sytem fala nie działa

Nie można kupić łatwo biletu okresowego FALA. Występują trudności ze skanowaniem kodu QR w autobusach. Jest to nieefektywne. Aplikacja źle działa. Wszystko jest nie tak, strasznie dużo nerwów można sobie naszarpać kupując tylko bilet... Wszystko wskazuje na to, że system FALA został wciśnięty na siłę mieszkańcom trójmiasta. Prawdopodobnie właściciel FALA sprytnie chciał się wzbogacić. Prosimy uprzejmie nie uprzykrzać życia zwykłym mieszkańcom i wycofać fatalny system FALA.

Dno i wodorosty

Ta aplikacja to nieporozumienie. Właśnie 10min stał nade mną w tramwaju kontroler grożąc mi, że zaraz wystawi wezwanie do zapłaty bo nie mogłam za żadne skarby zalogować się do aplikacji. Potem kolejne 2 aż bilet się pokaże. Masakra !! I za każdym razem automatycznie wylogowuje użytkownika. Z jakdojade nie było problemów !! Dziękuję kontrolerowi za cierpliwość.

System nie dziala chcąc kupić bilet w falomacie w autobusie pojawił się komunikat błąd odczytu karty.tylko na początku działał teraz już nie.w Bydgoszczy nie ma żadnej fali i bilety można kupić w tramwaju i autobusie w automacie biletowym.
do góry