Widok
Dno i wodorosty
Ta aplikacja to nieporozumienie. Właśnie 10min stał nade mną w tramwaju kontroler grożąc mi, że zaraz wystawi wezwanie do zapłaty bo nie mogłam za żadne skarby zalogować się do aplikacji. Potem kolejne 2 aż bilet się pokaże. Masakra !! I za każdym razem automatycznie wylogowuje użytkownika. Z jakdojade nie było problemów !! Dziękuję kontrolerowi za cierpliwość.
Sytem fala nie działa
Nie można kupić łatwo biletu okresowego FALA. Występują trudności ze skanowaniem kodu QR w autobusach. Jest to nieefektywne. Aplikacja źle działa. Wszystko jest nie tak, strasznie dużo nerwów można sobie naszarpać kupując tylko bilet... Wszystko wskazuje na to, że system FALA został wciśnięty na siłę mieszkańcom trójmiasta. Prawdopodobnie właściciel FALA sprytnie chciał się wzbogacić. Prosimy uprzejmie nie uprzykrzać życia zwykłym mieszkańcom i wycofać fatalny system FALA.
System fala
Mam system fala i twierdzę że jest do niczegoMam bilet miesięczny i w czasie kontroli nie mogłam zalogować sie do systemy to kontroler twierdził ze nie mam biletyWysiedli że mną na następnym przystanku i w tym momencie fala zaczęła działać pokazaniu biletu puścili mnie ale przez to spóźniłam sie do pracy Po prostu chamstwo do potegi