Widok
Z tymi hasłami to norma
Starego nie przyjmuje, bo już użyte, więc trzeba zmienić na nowe. Potem wywala, że niby błędne zanim jeszcze się wpisze, ale po wpisaniu jest ok. Całą apka średnia, ładuje się jak worek kamieni. Jest średnio domyślna. Wolałam apkę Jak dojadę, choć miała problemy z kompatybilnością rozkładów jazdy z tymi aktualnymi.
Niech pani oleje renome i nic nie płaci! Ta pato-fala to jest złodziejstwo!
Widać niektórzy mają interes w tym żeby to g...no nie działało jak należy i skubało ludzi na kase. Ewentualne groźby sądem jak delikwent nie zapłaci to typowa metoda renomy na straszenie ludzi, ale nie chcą do sądu bo wtedy g... wyjdzie na jaw
Przeciez im o to chodzilo! Poprzedni system biletow papierowych plus aplikacji dzialal bardzo dobrze, intuicyjnie ale ze strata dla przewoznika, a tutaj? Bum! Zlikwidujemy papierki to sie oszczedzi na tym! Bum! Zrobmy konkurencje innym aplikacjom dajac swoja! Bum! Zrobmy obowiazkowe korzystanie z systemu fala! Cyk! Miliony w kieszeni spolki!
Jak można kazać używać Fali, kiedy nie działa?
Ja wczoraj walczyłam z falą, próbując się zarejestrować. Na początku wszystko szło okej, ale później nie mogłam się zalogować, a informacja, która wyskakiwała to: "Dalej nie wejdziesz, twój telefon jest przypisany do innej instalacji aplikacji" - nie jest. Próbowałam na stronie internetowej, także porażka. Skandaliczne jest zmuszanie ludzi do używania aplikacji, która nie działa. Mam nadzieję, że Pani od wpisu uda się nie płacić kary
System fala
Mam system fala i twierdzę że jest do niczegoMam bilet miesięczny i w czasie kontroli nie mogłam zalogować sie do systemy to kontroler twierdził ze nie mam biletyWysiedli że mną na następnym przystanku i w tym momencie fala zaczęła działać pokazaniu biletu puścili mnie ale przez to spóźniłam sie do pracy Po prostu chamstwo do potegi
Sytem fala nie działa
Nie można kupić łatwo biletu okresowego FALA. Występują trudności ze skanowaniem kodu QR w autobusach. Jest to nieefektywne. Aplikacja źle działa. Wszystko jest nie tak, strasznie dużo nerwów można sobie naszarpać kupując tylko bilet... Wszystko wskazuje na to, że system FALA został wciśnięty na siłę mieszkańcom trójmiasta. Prawdopodobnie właściciel FALA sprytnie chciał się wzbogacić. Prosimy uprzejmie nie uprzykrzać życia zwykłym mieszkańcom i wycofać fatalny system FALA.
Dno i wodorosty
Ta aplikacja to nieporozumienie. Właśnie 10min stał nade mną w tramwaju kontroler grożąc mi, że zaraz wystawi wezwanie do zapłaty bo nie mogłam za żadne skarby zalogować się do aplikacji. Potem kolejne 2 aż bilet się pokaże. Masakra !! I za każdym razem automatycznie wylogowuje użytkownika. Z jakdojade nie było problemów !! Dziękuję kontrolerowi za cierpliwość.