Widok

System Fala

System fala szwankuje. Kto jest za wycofaniem!!!??
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak można kazać używać Fali, kiedy nie działa?

Ja wczoraj walczyłam z falą, próbując się zarejestrować. Na początku wszystko szło okej, ale później nie mogłam się zalogować, a informacja, która wyskakiwała to: "Dalej nie wejdziesz, twój telefon jest przypisany do innej instalacji aplikacji" - nie jest. Próbowałam na stronie internetowej, także porażka. Skandaliczne jest zmuszanie ludzi do używania aplikacji, która nie działa. Mam nadzieję, że Pani od wpisu uda się nie płacić kary
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może darmowa porada prawna?

Może trzeba, aby założyła pani sprawę w sądzie cywilnym? Kupiła pani bilet - wygra pani. I o odszkodowanie może od firmy będzie? Są darmowe porady prawne. Proszę się nie bać. Chociaż teraz, przy tej ekipie rządzącej, to nie wiem...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozew zbiorowy o odszkodowania

dla mieszkańców.
Fala do prokuratury.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieliśmy podobnie, odwołanie od wezwania do zapłaty, reklamacja, udowadnianie, screeny z telefonów zdjęcia z biletomatu, różne systemy iOS, android, info ze strony operatora aplikacji> u nich wszystko ok, wina po stronie użytkownika aplikacji. Kurtyna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaorane

Zasiana, zebrane, zaorane ponownie.
Cyrk na kółkach za nasze pieniądze, Faraon Ola nic sobie z tego nie robi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takie bajki to nikt nie uwierzy

Słabe prowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no kupisz

Tylko biletomat może a nie musi ci go wydać i tu jest ten myk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny gniot który kosztuje

Nas, podatników, sporo pieniędzy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej było dać ma podwyżki kierowcom

I z uśmiechem na twarzy sprzedawaliby bilety .ale przecież władza zawsze lubi wyrzucać pieniądz w błoto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala szajs

Zdążą się że system nie działa i nie można kupić biletu w tramwaju, musiałem wysiąść i kupić w biletomacie na kolejnym przystanku. Nie rozumiem zachwytu władz miasta i dopłacanie kolejnych milionów do tego szajsu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich wybraliście takich macie.

By żyło się lepiej. Swoim !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Aplikacja

Mi aplikacja od początku mówi że wystąpił błąd przy logowaniu (zgłaszane wielokrotnie w Google Play) i nie mogę kupować biletów. Jestem wykluczony komunikacyjnie więc jeżdżę wszędzie autem i nie będę "eko" skoro nie mam innej możliwości.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś pewnie dobrze przytulił za to że system fala wszedł, szkoda tylko że system jest słaby, jest problem z kupnem biletów, problem jest z karta fala aby ja doładować, problem jest ze skanowaniem biletu papierowego w autobusie. Cały system nadaje się do śmietnika
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kupuje bilet miesięczny w stacjonarnym punkcie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

System fala to jeden wielki syf czytniki wiele razy nie działały lub brak połączenia z internetem . A po co komu dodatkowa Aplikacja to jest zmuszanie ludzi do posiadania czegoś co nie działa i zajmuje miejsce w telefonie i jakie tu jest udogodnienie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala

Fala kuleje, za chwilę UOKiK nałoży karę którą zapłacą mieszkańcy. A władza cały czas brnie w ten szajs.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze moźna kupić. Niestety miesięcznego juź nie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech

I nikt za to nie odpowiada... ten typ co siekierą rozwalił automaty jakiś czas temu miał rację.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry