Widok

System Fala

System fala szwankuje. Kto jest za wycofaniem!!!??
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile jeszcze to potrwa?

Nikt z tego systemu nie jest zadowolony, są ciągłe błędy, nieporozumienia, mandaty z czapy. Było tyle czasu żeby to ogarnąć. Naprawdę to jest chore, że pasażerowie są zmuszani do systemu, który nie działa i jeszcze za to muszą ponosić konsekwencje! Ni
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 0

ech

I nikt za to nie odpowiada... ten typ co siekierą rozwalił automaty jakiś czas temu miał rację.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeszcze moźna kupić. Niestety miesięcznego juź nie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fala

Fala kuleje, za chwilę UOKiK nałoży karę którą zapłacą mieszkańcy. A władza cały czas brnie w ten szajs.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

System fala to jeden wielki syf czytniki wiele razy nie działały lub brak połączenia z internetem . A po co komu dodatkowa Aplikacja to jest zmuszanie ludzi do posiadania czegoś co nie działa i zajmuje miejsce w telefonie i jakie tu jest udogodnienie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

A ja kupuje bilet miesięczny w stacjonarnym punkcie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ktoś pewnie dobrze przytulił za to że system fala wszedł, szkoda tylko że system jest słaby, jest problem z kupnem biletów, problem jest z karta fala aby ja doładować, problem jest ze skanowaniem biletu papierowego w autobusie. Cały system nadaje się do śmietnika
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aplikacja

Mi aplikacja od początku mówi że wystąpił błąd przy logowaniu (zgłaszane wielokrotnie w Google Play) i nie mogę kupować biletów. Jestem wykluczony komunikacyjnie więc jeżdżę wszędzie autem i nie będę "eko" skoro nie mam innej możliwości.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takich wybraliście takich macie.

By żyło się lepiej. Swoim !
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Fala szajs

Zdążą się że system nie działa i nie można kupić biletu w tramwaju, musiałem wysiąść i kupić w biletomacie na kolejnym przystanku. Nie rozumiem zachwytu władz miasta i dopłacanie kolejnych milionów do tego szajsu
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej było dać ma podwyżki kierowcom

I z uśmiechem na twarzy sprzedawaliby bilety .ale przecież władza zawsze lubi wyrzucać pieniądz w błoto
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny gniot który kosztuje

Nas, podatników, sporo pieniędzy.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie no kupisz

Tylko biletomat może a nie musi ci go wydać i tu jest ten myk
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

W takie bajki to nikt nie uwierzy

Słabe prowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zaorane

Zasiana, zebrane, zaorane ponownie.
Cyrk na kółkach za nasze pieniądze, Faraon Ola nic sobie z tego nie robi.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieliśmy podobnie, odwołanie od wezwania do zapłaty, reklamacja, udowadnianie, screeny z telefonów zdjęcia z biletomatu, różne systemy iOS, android, info ze strony operatora aplikacji> u nich wszystko ok, wina po stronie użytkownika aplikacji. Kurtyna
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozew zbiorowy o odszkodowania

dla mieszkańców.
Fala do prokuratury.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry